בקשה לעזרה - המפגש

אלי פלס

New member
בקשה לעזרה - המפגש

אני הסתבכתי: בתחילה קבענו ליום חמישי הקרוב. ביקשתי לדחות ליום ראשון שלאחריו עקב בעיה של מי מהחברות בפורום. הבעיה נפתרה ולכן חזרנו ליום חמישי אך כעת מתברר שיש בעיה לחבר אחר. אני יודע שביום ראשון יש בעיה לחבר אחד שגם הוא מאוד רוצה להגיע. אני יכול רק בימי ראשון וחמישי אך ביום חמישי הבא (ה-24 לינואר) יש לי פגישה אחרת. תעזרו לי להגיע להחלטה?

אחר

New member
אני יכול לעזור לך רק בקשר אלי

אני יכול ביום ה´ רק מ 21:00 וביום א´ מ 22:00 אז אולי אני בכלל לא רלוונטי (משהו כמו ערפאת)

טוב

New member
אז אם זה תלוי בי

ביום חמישי- רק מ-21:30 בראשון- אפשר יותר מוקדם. אם אתה צריך עזרה בפתרון בעיות של אחרים, תנסה לברר איתם אם הקדמה או האחרה של הפגישה תוכל לעזור להם..

שחף -בת

New member
עזרה......./images/Emo101.gif

כמו שכבר אמרתי לך אליק- מה לעשות אי אפשר לקבוע ככה שכולם כולם יוכלו... תמיד למישהו יהיה לא נוח...וזאת הבעיה. SO... קבעת כבר חמישי וכולם יודעים על זה אז תשאיר את זה ככה או שתלך על פי הרוב (כמו במדינה דמוקרטית :) כמה שיותר יכולים לבוא בחמישי או בראשון... זהו, *אני מעדיפה חמישי. ותנשום עמוק,תרגע....יהיה בסדר!!!!!!!

גם אני חושבת שלא כדאי לשנות

אף פעם לא נצליח למצוא זמן שמתאים לכולם. זה חסר סיכוי מראש. אני יכולה גם ביום חמישי מוקדם (18:00) וגם מאוחר יותר (21:00 בערך) וגם ביום ראשון כך שהטענה שלי לא נובעת בגלל מגבלה אישית. אני בטוחה שכל שעה שתקבע תהיה נוחה לכמה חברים ולא נוחה לאחרים. אולי כדאי לך לעשות סבב טלפוני בין האנשים שנתנו לך את המספר ולבחור את התאריך הנוח ביותר לקבוצה הגדולה ביותר של משתתפים. לא קל להיות מנהל פורום, אה?

haimcn

New member
נשברתי...

לא רציתי לענות - שלא יהיה על מצפוני אי הגעתם של אנשים יקרים וחשובים... אבל, אני מעדיף יום חמישי... מן סטיה חולנית שכזו...

אלי פלס

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gifהקפצה - חשוב../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

כדאי שנגיע להחלטה משותפת בעניין. חשוב שייכתבו כאן כמה שיותר דעות...

G.O.D

New member
אני יכל רק ביום חמישי...

אם אתם חפצים בכבוד לראות ביום חמישי את GOD

לא לדחות

אלי יקירי קבל עצה בחינם מבעל נסיון: לאחר שקבעת וכולם הכינו עצמם, אינך יכול לשנות! גם אם חבל לך על אנשים יקרים שיפסידו, אין ברירה אלא להחליט. נקוה שמי שלא יוכל להגיע הפעם יגיע בפעם הבאה. חוץ מזה, שכחת לתת לי את הטלפון שלך, אז אנא התקשר אלי.

galitay

New member
אני חושב שלא כדאי לדחות למרות

שאני כנראה יאסיד את הפגישה. בכל מקרה אני אשמח לקבל איזה מסר עם הפרטים המדוייקים של איפה הפגישה ובאיזו שעה, כי תמיד יש סיכוי שאני אגיע

טוב

New member
אלי, תזכיר לנו.....

הבנתי שנסגר על יום חמישי. אבל איפה?!?! ומתי?!?! (לי כאמור אחרי 21:30 הכי טוב.). ועוד שאלה, סליחה על יכולת הדמיון המצומצמת שלי, אבל אם נפגשים בקניון- איפה נפגשים? מה, נעמוד באמצע הרחבה? נתנחל בעמדת בודק התיקים? לא ברור לי איך זה עומד להראות. ושאלה קטנונית נוספת בפי: איך נזהה זה את זה וזו את זו? שמא נענוד את סיכת חוזר השאלה על דש בגדנו?(משהו בסטייל הסרט של ההומוסקסואלים
, רק בשילוב צבעים קצת פחות מזעזע)

טובה,

הקניון מכיל שפע של בתי קפה ובתי ג´אנק-פוד, אבל גם בלא אלה, בעזריאלי בקומת המונה-ליזות המרהיבה יש יציאה לרחבה שאני בקושי מתאפק שלא לקרוא לה "רחבת מפגשים". פשוט מקום אידיאלי לזה, וכבר לא בתול
. ואיך נזהה זו את זה וזה את זו? לא יודע, אם קובעים על מקום ועל שעה- זו כבר לא בעיה כל כך גדולה. מה גם שהתמונה שלי, למשל, נמצאת בכרטיס לכל מאן דכפין למחמי. זהו. יונה מהטאבון

טוב

New member
שמואל,

למה אני קוראת לך שמואל, אתה בוודאי תמה? אם כן אני תמהה למה תקרא לי טובה? שמא מהניק-ניים נדמה לך כי זהו שמי? אם כן שמי הוא טובי, ואכן הוא דומה לשניהם, אך בכל זאת, יש לו את ייחודו הוא.

נעים להכיר.

עכשיו אדע שגם את נמנית על הנשים (יש כאן כמה מהן) שחלילה להתקרב לאלפיים אמה שלהן, שמא יש פירור חמץ בכיסך. לא מעניין אותי מה שמך ולי את יכולה לקרוא לבריאות שמואל. פשפשי בהודעות האחרונות, כי אז תוכלי לראות שלא רק בכינוייך נתתי ה´ בסופו. למה? ולמה ´וש? כך שהפסיקי (ובהזדמנות חגיגית זו: הפסקנה) להפגין סנוביזם (הגם שאין כמוהו בתור מנגנון הגנה). בפליזא מנייכו. שמואל

אוי, טוב, מיחלי לי, שכחתי

להביע את התפעלותי הקולוסאלית משנינותך. איך יכולתי לשכוח, חמור-חמורותיים שכמוני?! טוב, אין כמוך בשנונות. שמואל

טוב

New member
יונה, יונה,

סלח ומחל לי. אתה קיבלת מהודעתי רושם של סנוביזם, ושל שנינות. ואילו אני לא התכוונתי לא לזה ולא לזה. סך הכל ניסיתי להעמידך על טעות בביטוי בשמי, דבר שאני רגילה אליו ביותר. (שמי משום מה נראה לאנשים כשם מוזר. מה שמזכיר לי את האנקדוטה הבאה: השבוע טלפנה אלי בחורה שלא הכרתי, לשאול שאלה מקצועית, וכשהיא הציגה את עצמה היא אמרה: שלום. שמי יניבה. רציתי לשאל אותך משהו, אבל לפני כן- מה זה השם המוזר הזה "טובי"? ואני לא ידעתי אם לצחוק או לבכות: הלו. קוראים לך יניבה. ואת שואלת אותי מה זה השם המוזר?!?!) טוב, ולענייננו: בהרבה כינויים וגינויים כינו אותי בחיי, אבל עד היום סנובית לא היה אחד מהם. כנראה שהבנת אותי ממש לא נכון.

למעלה