בקשה לניתוח

הדר888

New member
בקשה לניתוח

אשמח אם משהוא מהמומחים יוכל להתפנות מעיסוקיו האחרים ויואיל להקדיש זמן מה לניתוח כתב ידי. אני בן 50, משתמש בידי הימנית לכתיבה ושאר הפרטים נמצאים בדוגמת כתב היד. תודה מראש

shamon51

New member
הי הדר ../images/Emo13.gif

הי הדר, כשמחזיקים את הדף מרחוק, רואים ארגון יפה של הכתב בשורות ישרות, שוליים ימנים ישרים, שוליים שמאליים יחסית ישרים וצמודים לשפה השמאלית, מרחק רגיל בין השורות, מרחק גדול בין המילים ובין האותיות במילה. = אדם מסודר עם חשיבה מסודרת וגישה טכנית המפעיל את החשיבה: נושאי הרגש והאינטואיציה לא ממש חזקים. רעיונות חדשים אינם קופצים לך תדיר לראש, חבל על הזמן, אתה מתרכז במשימה שלפניך. ביחסיך עם אנשים בעבודה וגם בבית אתה שומר על מרחק מסוים, ולא נותן לרגשות להשפיע על ההחלטה שצריכה להלקח. שקט אך החלטי ויודע לחתוך למה שדרוש מבחינתך. ניכר מתח בכתיבה ורצון לשמור הכל תחת בקרה. אתה יודע לשמור עובדות לעצמך, להסתיר כשצריך, לא לומר את מה שלא צריך, ואולי אף יותר. במצבים רעים: בלי בקרה על המצב נהיה מתוסכל, קשה, ודוגמטי נראה כמו מי שיודע הכל, נהיה יותר מדי מטריד בפרטים חסר סבלנות עם אנשים לא יעילים. ביחסים האינטימים יש מקום לשיפור. שמעון (אשמח לתגובה, תודה) 3 כנף 4 = professional (ESTJ)

nili6

New member
להדר,-

הייתי שואלת האם נולדת בארץ , כמו כן חושבת שהיה מעניין לראות כתב יד נוסף שלך שאותו לא כתבת במיוחד לפורום.

הדר888

New member
לא נולדתי בארץ

אולם עליתי לפני שהתחלתי את בית הספר היסודי (וזה היה מזמן) ולמדתי לכתוב כמו כל אחד אחר כאן. אני אנסה לחפש כתב יד אחר ואעלה אותו אח"כ.

הדר888

New member
אני אגיב מאוחר יותר

ובינתיים האם תוכל להסביר את שתי השורות האחרונות בניתוח (אחרי החתימה)?

nili6

New member
ועוד שאלה

שאלה נוספת שלי- האם אתה תמיד חותם רק בשמך הפרטי? (האם הדר שמך האמיתי?) (שמעון יענה לך בהמשך מן הסתם).

הדר888

New member
אני חותם

רק בשמי הפרטי תמיד, למעט צקים ומסמכים בנקאיים. לא הבנתי - שמעון יספר לי אם הדר הוא שמי האמיתי?

shamon51

New member
שתי השורות האחרונות

הדרך שלי להגיע לניתוח היא: לזהות מתוך כתב היד לאיזה טיפוס אופי אתה שייך. קיימות מספר תורות שמאפיינות את אופי האדם: לפי הראשונה: אתה מזוהה כ ESTJ ןלפי השניה: כ 3 עם כנף 4

shamon51

New member
האות "ם" (מ סופית)

סימנים: העגול לא סגור מלמטה, הקו יורד ולמטה (איפה שהיה אמור להסתיים) מושך שמאלה בתנועה קמורה. אודם: נסיון לצאת מהרגשה של בדידיות וליצור מגע עם החברה אולי נסיון להיות אדיב, להראות חברותי נטיה נתינה ועשיה למען אחרים כדי לקדם את הדמוי האישי.

paprika10

New member
היי וסליחה על ההתפרצות,

כתב ידך מעניין מאוד, ונורא בא לי להתאמן עליו אבל אני חוששת שאני מכירה אותו כבר... נ.ב. אולי אתה יודע לאן נעלם רמי בזמן האחרון?
שבוע טוב

paprika10

New member
סליחה סליחה סליחה

זה היה אמור להיות במסר אודי אנא תמחוק את ההודעה

Ramie

New member
כל הכבוד לשמעון, נילי ופפריקה

אני לא עומד בקטע של הרמאויות הקטנות. תמיד התקשיתי לעשות מסיבות הפתעה לאישתי... מה לעשות, לא בנוי לעבוד על אנשים. אז כאמור, ניסיתי להתחזות ונראה לי שנתפסתי בקלות בלתי נסבלת. שמעון ביקש ממני פעם לפרסם את כתב ידי, והחלטתי שכעת, אחרי שנעדרתי זמן מה ובעקבות החשיפה של קרן - גם אני יכול. שמעון, רוב הניתוח שלך נכון. אני חושב שאני ISTJ בשום אופן לא אקטרברט אבל חוץ מזה - הניתוח על הכיפק. נילי - השאלות ששאלת מאד נכונות. כתב היד שלי דומה לכתב של עולה חדש. נכון שאני לומד כאן מכיתה א, אבל כנראה הושפעתי מכתב היד של הורי שבהחלט למדו לכתוב עברית בגיל מבוגר. זה, אגב, יכול להיות נושא לדיון - השפעת ההורים על כתב היד. גם הרגשת שאני מזייף בחתימה - וזה יפה. ופפריקה - כל הכבוד. הכתב שלי באמת התפרסם כאן לפני שלוש שנים. אני מצרך להודעה הזו דף מתוך מחברת הגרפולוגיה שלי למקרה שעוד מישהוא ירצה לנתח.

Ramie

New member
ממש ממש לא

פעם הייתי. היום אני לא יודע איך נראה מקום העבודה שלי אחרי שש בערב.

Ramie

New member
במבט שני

מזל שאני לא צריך לנתח את הכתב הזה. איזו תסבוכת...

nili6

New member
אהלן רמי.....

איפה נעלמת ככ הרבה זמן?? האמת תאמין או לא מייד הייתה לי תחושה שכאן מתחזה, משהו כאן לא הסתדר לי. כתב משודל נורא, והמרווחים הגדולים והסדורים האלה, לא כתב שאנחנו רגילים לראות כאן גם גישרי האוויר האלה נראו לי מאוד לא שייכים לכתב שבכללו מאוד לא מחובר. שאלתי על הדר כשם פרטי- אני לא חושבת שהשם הדר ניתן לפני חמישים שנה, ועוד לבן. זו הייתה שאלה שלא קשורה לכתב. וגם, אני חושבת שבן חמישים לא יחתום בדרך כלל בשם פרטי באופן ככ פשוט. זו כמובן הכללה גסה. בקיצר, כל הכבוד על הניסיון, אוליי בפעם הבאה...

ואני בראותי את הכתב שמחתי שזה

לא מתחזה, וגם לא ראיתי שום דבר בכתב שלא הסתדר לי או נראה בעייתי משהו, לבטח לא משהו "משודל נורא" שזועק לשמים, נילי. זה נראה לי כתב יד של אדם אמיתי, על מעלותיו וחסרונותיו, רק שהכתב יצא מסודר ומשודל יותר, כפי שניתקלים הרבה פעמים בכתבי יד שנכתבו במיוחד למבדק. מה, הוא שינה במכוון את כתב ידו כדי להטעות אותנו? ודאי שלא, וגם ענין השם ספק אמיתי, ספק בדוי - איננו יוצא דופן באינטרנט. רמי, תיתבייש לך, ככה לעשות לנו?

nili6

New member
אז העובדה היא

אז העובדה היא מה לעשות שאני הרגשתי מייד שכאן משהו חריג, בעיקר בגלל הסימנים שמניתי, ואתה לא. לא נורא, אודי, צריך לדעת גם לפרגן. מסתבר שהבקשה שלי לעוד כתב יד שלו הייתה מאוד במקום ראה ההערה של שייקה למטה.

nili6

New member
איזה מזל.

אני מתארת לי שאם הוא לא היה מאשר שלא נולד בארץ גם היית כותב לי עכשו ששום דבר שם לא מראה על אפשרות זו. ממש מזל.

למעלה