בקשה למירן

איילת

New member
בקשה למירן

בתור מנהל הפורום הכי פעיל פה... אפשר לשמוע קצת מה אתה עושה ומה הקשר שלך לפרסום?

yos322

New member
בקשה לאיילת

תעמדי בתור כולנו שואלים מה הקשר שלו בפרט ושל הפורום הזה בכלל - לפרסום

copytogo

New member
לא בקשה - הצעה - ליוסי ואיילת

אולי תתעסק בעצמך יורת - בינתיים רק שמענו ממך הרבה הצהרות אבל לא אמרת מה אתה באמת עושה \עשית... מירן הוא קופירייטר די מוערך עד כמה שאני שמעתי ויודע, וחתום על כמה דברים שאתם מכירים - אם הוא ירצה הוא יפרט ואם לא זה מסיבה מאוד פשוטה - הוא לא חייב לכם כלום! ואיילת - אולי תספרי לנו מה המידת חזיה שלך? איך זה קשור לפירסום? אני בדיוק עושה קמפיין לחזיות ואת נשמעת לי כמו קהל יעד מתאים לחקור! למה חירחורי המלחמה המיותרים האלו?

yos322

New member
נו באמת

על מה אתה מדבר? איזה חירחורי מלחמה? בסך הכל ביקשתי שיהיה כאן יותר פרסום ופחות בלה בלה... הוא לא חייב כלום - חוץ מאשר לנהל את הפורום - ובאמצעות ניהול הפורום להפוך אותו ליותר פרסומי ופחות בלה בלהיי.... זה הכל אף אחד לא זילזל ביכולותיו כאיש קריאייטיב

מי אני ומה אני

אהלן איילת, אני קופירייטר עם ותק של כ-5 שנים בענף. התעסקתי באינטרנט (הייתי בנטקינג המיתולוגית), בדיוור ישיר ופרסום מעל הקו. היום אני נמצא "בין משרדים" ועושה בעיקר עבודות פרילנס למינהן. לעצם העניין, זהו אינו פורום מומחה. אני רואה את התפקיד שלי כמנהל יותר כאחד שעושה את העבודה השחורה בפורום (מוחק שטויות, משאלים, אירוחים וכאלה) ולא כמי שאמור לתת את התשובות הנכונות או להבין יותר מכל אחד אחר פה. אני רואה את הפורום כפלטפורמה חופשית להבעת דעות וביקורות ולכן, אם את שמה לב, אני משתדל שהפורום יהיה הכי נקי ומקצועי ברשת ומצד שני שהאופי שלי האישי כמעט שלא יוכתב ויורגש.

איילת

New member
אהבתי את נטקינג ../images/Emo99.gif

אגב, אני חושבת שלמרות שאתה לא רואה את הפורום כפורום מומחה, אנשים מייחסים לדבריך הרבה יותר חשיבות משל האחרים. חוץ מזה, אני באמת לא חושבת ששאלתי שאלה פוגעת כמו שההוא שלפני חשב, אבל אם כן אני מתנצלת... ותודה על האינפורמציה.

צימט

New member
שאלה מאוד ישראלית !

האם זה משנה מה הוא עושה, בואי נגיד שהוא חלבן שמנהל את הפורום בצורה נהדרת ושהשקשר בינו לפרסום הוא כמו הקשר שבין ערפאת ליופי. ומירן ידידי, אל תמעיט בערכך, כדי שפורום יעבוד צריך לגרום לעבוד ואתה עושה זאת הרבה יותר טוב מחלבן :)

איילת

New member
טוב חבר'ה - היו שלום.

אני עם הפורום הזה גמרתי. רק שואלת שאלה קטנה וכבר מתנפלים. מה רוצים כאן מאנשים?!

למעלה