בקשה לכל הגולשים

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
בקשה לכל הגולשים

אני עשקתי בעבר בגיה שחורה ואני יכול לתת רקע ומידע אל הנושא. אבל אני לא אתן אותו פה בשביל שאנשים ישתמשו בו במגיה שחורה. אני חושב לא נכון להשתמש בגיה שחורה שלי הכנה מתאימה. ודגרי לרוב האנשים אין את ההכנה המתאימה. אם אתם עושסקים במה שנחשב ``קסם קטן`` או ``להטוט רחוב`` אין אם זה בעיה אבל ברע שנכנסים לקסם אמיתי צריך ידע מוקדם. לאומת מגיה לבנה שלא דורשת הרבה יודע מוקדם מיכון שהיא לרוב מקוונת את האדם להתפתחות הטיבעית שלו. ולחן אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לנסות דברים שאחרי זה לא תוכלו לשנות בתך שלא בתוך המימדים כי אז אתם יכולים לגרור לבעיות כלל עולמיות בראיה קדימה Y.G.A the CAT

nepthys

New member
אז בשביל מה המסר הזה?

אתה לא חושב שכבר שמענו על זה, ואתה לא חושב שכבר חשבנו על זה, ומעל הכל, אתה לא חושב שלפי האמונה שלך (בהתחשב בעובדה שאתה מאמין בקארמיות, מכיוון שלא ייתכן שתאמין שפעילות של אדם אחד תגרור שינוי עולמי) כל מי שיתעסק בזה יקבל כגמולו וילמד לקח במילא? מה אתה נכנס לכאן, בדקדוק של ילד בכיתה ג`, ואומר לנו מה לעשות?

CAT4

New member
1234

אני לא מלמד כי איני מורה אני לא כפוה כי איני איש חוק אני לא צווה כי איני מלך אני רק תלמיד קטן שזורק הערות קטנות לאנשים גדולים בתקווה שגם הם יזרקו לי כצאת ידע למשע הארוך שלי במשחק לחיפוש אחר המופלא Y.G.A the CAT המפש אחר המופלא

למעלה