בקשה לכולם

בקשה לכולם

שלום,קוראים לי ירון יוניס ואני בן 13 מירושלים.אני בן אדם שאוהב לחקור ולגלות דברים ובמיוחד במיוחד לעזור. לאחרונה התחלתי במחקר על c.f. על פי סרט מיוחד שהשגתי באינטרנט ראיתי פחות או יותר את התסמינים של המחלה,ובמה היא מתבטית. תאמת?כאב לי לראות את הסרט הזה אבל מה כן? זה עשה לי חשק לדעת עוד.הדבר המרכזי שאני עושה עכשיו בעבודת המחקר שלי,זה לראות איך ילדים עד גיל 7 מסתדרים עם זה. ומה ההורים שלהם עוברים. חברה,אני יודע שזה לא קל.זה מחלה קשה מאוד (ולא אני צריך להגיד לכם את זה אתם יודעים לבד)אבל הייתי רוצה לשמוע בטלוויזיה למשל מישהו פעם גם מדבר על איך עוזרים לכם.! ואני יודע שבבתי חולים מתייחסים לזה ברצינות,אבל בכלל רק פעם אחת ראיתי תוכנית על המחלה הזאת בטלוויזיה! בכל מיקרה זה לא מה שאני מבקש. אם יש הורה שרוצה לדבר על מה הילד שלו עובר וגם.........מה הוא עובר.... אני מבקש בכל ליבי שיתקשר- 0544705206.תודה ורפואה שלמה לכולם!

sporTV

New member
ירון שלום

אהיה כנה איתך, אני אהיה מופתע למען האמת אם הורה יתקשר אליך. להורים בדרך כלל יש קושי רב, אפילו יותר מאשר לילד, להתמודד עם שעובר עליהם. הם נושאים עימם הכאב שלהם ושל הילד ביחד. אני לא חושב שבכזו קלות הם יפתחו אליך ויספרו את שעל ליבם. אתה יותר ממוזמן להעלות שאלות כאן בפורום ותוכל לזכות בתשובות ממגוון רחב של חולים והוריהם. בהצלחה במחקר ובתחומי העניין!

למעלה