בקשה לי...

t a l talim

New member
בקשה לי...

מישהו מתנדב לתרגם את שירשור השאלות עם דבי בראון, ולהפוך אותו למסמך וורד מסודר שאוכל להעלות למאמרים?

t a l talim

New member
ועוד בקשת עזרה- כרטיס חבר-

עקב פניות בפורום ובמסרים לארגון כרטיס חבר המקנה הנחות לחברי הפורום, אני פונה אליכם בבקשה. לצערי אין לי את הזמן הדרוש לאירגון כל הנושאים הקשורים לפורום במקביל, ובכדי לזרז את ההליכים- אשמח לעזרה בנושא- פנו אלי כבר מספר משתתפות בהצעה לרכז את העניין, ואשמח אם מי מכן תיקח את העניין על עצמה (או על עצמו כמובן)- יש לרכז את עניין הוצאת הכרטיסים, ולפנות במקביל לחנויות לבקשת ההנחות. אני, כמובן- אשמח לעזור במה שאוכל. אז מי מרים את הכפפה?... תודה מראש, טל

דלית 3

New member
מקווה להגיע היום למר קייק ואשאל אות

אותם. מקווה לחזור עם תשובה. את יכולה לשאול מנהלי פורום אחרים שארגנו את זה ולשאול כיצד זה נעשה? אני מוכנה לרכז אז שרשרו לכאן שמות של חנויות ואם יש אז גם מס' טלפון. תודה

דלית 3

New member
הבהרה: אני מוכנה לרכז את הפניה

הפנייה לחנויות. רק אחרי שאדע פרטים ונחליט איך עושים אז זה, נפרסם הודעה בפורום ונתחיל עם "ההפקה". אם מישהי מתנדבת לעזור בהמשך (ריכוז הרשימות לפי הפרטים שנצטרך) - אודה מאוד. עד סוף אפריל אני עסוקה ב"הפקה פרטית" ולא רוצה שהטיפול הכרטיסים יידחה. אם למישהי יש כרטיס מפורום אחר ויכולה לסרוק ולשלוח אלי - לשלוח מסר ואשלח את כתובת המייל שלי.

t a l talim

New member
דלית, את הכרטיס אני אעצב בהמשך-

הכוונה כרגע כמובן היא לריכוז הפניות, ואז נתקדם הלאה. מתנדב לריכוז הפקת הכרטיסים בהמשך?

באבלו

New member
אני מתנדבת!../images/Emo9.gif

לעשות מה שצריך עכשיו - ולרכז את הפקת הכרטיסים בהמשך...

t a l talim

New member
תודה! איזה פורום נפלא-

הרגע הצעתי, וכבר שתי בקשותי נענו... תודה לשתיכן!!! הערה קטנה- כפי שאמרתי, אסור לפרסם בפורום (באף פורום) שמות עם טלפונים וכתובות של חנויות ספציפיות. בגלל חשיבות הנושא הפעם, ובכדי לא להטריח יותר מידי את דלית 3, אשמח אם תשרשרו שמות של חנויות עם טלפונים לעזרה- (הכוונה לחנויות בלבד, לא למעבירי סדנאות) אך שירשור זה ימחק בעוד מספר ימים, עימכם הסליחה. מה שכן, בהמשך יהיה אפשרי לפרסם פרטים של חנויות אשר יתנו הנחה לפורום- במידה כמובן. דלית, את כמובן מוזמנת לאמר זאת לחנויות שתיצרי עימן קשר. המון תודה וחג שמח!

t a l talim

New member
../images/Emo124.gifסיכום קטן-

המון המון המון תודה לכן! אשמח אם תשרשרו כעת רשימת חנויות, ודלית 3 תפנה אליהן להסדרת ההנחה. באבלו תטפל בכל נושא הנפקת הכרטיסים- לאחר שנתארגן ביננו כיצד מתבצע הדבר- אוציא הודעה מסודרת לפורום בדבר הנפקת הכרטיסים למעונינים. תודה!

carmits

New member
אמנם לא חנות למוצרי אפיה אבל...

"אקוורל" - חנות לחומרי אמנות ויצירה... אני נעזרת המון בכלים של הפימו - חותכנים, מערוכים, וכמובן עפרונות לא רעילים, מכחולים ודפים מיוחדים. אז תפני לאלירן (אחי היקר) - 09-7451015 כל הכבוד על היוזמה, ובהצלחה.

שושkה

New member
מצ"ב הרשימה של החנויות שמקנות הנחה

לחברי פורום מתכונים. אני מעריכה שלפחות רובן יתאימו.

בהמשך הדברים

אני רוצה לארגן רשימת תפוצה במייל (E-MAIL) שבמאמצעותה נוכל להעביר מיד שלא מן הראוי לפרסם בפורום (כתובות חנויות ומספרי טלפון קבצעים כבדים ועוד ועוד) מי שמעונין להיות חלק מרשימת התפוצה הנ"ל מוזמן לשלוח אלי מסר עם מייל (עדיף אחד גדול מספיק ולא אחד של-HOTMAIL ואני אכין קבוצת משלוח קבועה כולל עידכונים תמונות רשימות חנויות וכל מיני דברים אורלי

Nיכל

New member
מר קייק, רחוב שכטמן 4, אזוה"ת הישן

נתניה. ת.דת 13258. טלפון: 09-8848587 פקס: 09-8877107 נייד: 052-952007 מרק ורויטל אטלי מולצץ מומלצץ מומלצת בחום ואהבה!

דלית 3

New member
חנות נפלאה אבל יותר אין הנחות

הייתי היום ודברתי עם מרק. אחרי החג הוא מפסיק עם כל ענין ההנחות לחברי פורומים כאלה ואחרים. במקום זה, הוא ינפיק כרטיס לקוח שנתי בעלות של 39 ש"ח (נכון לעכשיו - אולי ישתנה) שיָקנֶה הנחה בחנות. הוא לא הסכים לתת הנחה על מחיר הכרטיס. חבל כי החנות מדהימה והמחירים נוחים יחסית.

עוד חנויות.. וכל הכבוד על היוזמה

לרשת כפר השעשועים יש מחלקת מוצרי אומנות וגם אני נעזרת בהם הרבה. וחנות חומרי גלם לקוניטוריות שגיב בע"מ המעפילים 3 קאית אתא מזי - 04-8724415

1הילונת

New member
חנות באזור הצפון?????????

וואו! את יכולה למסור עוד פרטים - מה יש שם? תודה,

למעלה