בקשה לי ממכם ..........

ronen1981

New member
בקשה לי ממכם ............/images/Emo140.gif

אני מאמין שידוע לכן שמתקיים מעיין תחרות ה"נחשק" בסינגלס קלאב. מכל מקרה לא יעמיס עליכם בפרטים אבל אם עזרתי לכם אי פעם ולו בקצת וברצונכם להחזיר לי טובה על טובה או סתם להיות נחמדים תוכלו בבקשה בבקשה להצביע עבור: הנחשק מועמד 12 SENDA. הנחשקת מועמדת 3 night mistress. ההצבעה מתבצעת באופן פשוט שולחים מסר בו אתם אומרים שאתם בוחרים בנחשק...והנחשקת...(כמצויין לעיל.) וזאת למשתמש ה"וירטואלי" שניתן להגיע אליו עלידי לחיצה על הכתובת הבאה. http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=256501 תודה מראש רונן. (הערה צריך להצביע גם עבור נחשק וגם עבור נחשקת באותה הודעה אחרת הקול נפסל)

ronen1981

New member
זכותם להצביע בעד מי שהם רוצות.

מי את שתקבעי בעבור מי הן יצביעו? (אולי פשוט תכריזי על הזוכה והזוכה לבחירתך.) ואגב במכוון זה פורסם בפורום ולא באישי.

ronen1981

New member
אני ביקשתי מהן.

והן אם ירצו יצביעו כפי שבקשתי ואם לא אז לא. זה לא שאני מכוון אקדח לרכה שלהן או משהו כזה. מכל מקרה עזבי אני כבר הבנתי את "תוכן הקנקן" שלך.

ליאן.

New member
וואטאבר.

ולעניינו - כעת נערכת ההצבעה לתחרות הנחשקים/ות הגדולה. כל מי שמעוניין להצביע מרצונו החופשי (ולא על ידי השפעה כלשהי של אדם שהועף/נטש את התחרות) בהחלט מוזמן לעשות כן. כל הפרטים בקישור הזה

SENDA

New member
תודה לך רונן

אני מודה לך מאוד על הניסיון לעזור, אפילו שכמו שלא אהבתי את זה שVintage פנה לפורומים אחרים וביקש שיצביעו לו, גם אני מעדיף, לפחות לא באופן ישיר. אפילו אם אני יפסיד (סיכוי גדול עקב הבאת קהל אוהדים מהבית ליריב העיקרי) אני לפחות ירגיש טוב עם זה. מצטער על הבאלאגן שהיהלך שם, ל Vintage יש נטיה חזקה להשתחצן. יום מצויין לך ולכולם וכמובן תצביעו לי

ליאן.

New member
זה פורסם כאן בעבר באישורה של ג´סי

וזה גם מופיע בעמוד הראשי של תפוז... ניתן להצביע עד 8:00 בבוקר!

למעלה