בקשה ליעל!

Light WaVe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

הייד באמת מעוות...
ופז י-פ-ה ככה.
גם קלסו.

aYaLoLy

New member
גמני ראיתי |אשטונ|

סטר מתוקקקקקקקקקקקקקקקק והסצנת סיומ ממש יאפהההההההההה

mor kutcher

New member
כן....אני כ"כ אוהבת ת'סרט!!!

אני הכי אוהבת את הקטע במלון אחרי שהיא חוזרת עם ההוא והוא מחכה לה בחדר עם בוקסר לבן כזה(
גאדדדדדד
)....זה כזה קורעעעעע! (התכוונתי לסצינה הזאת>)

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifהסרט../images/Emo36.gif

לפי דעתי הסרט לא היה כזה יפה... הוא היה רגיל, לא מן סרט כזה זוכה אוסקר. העלילה הייתה מעצבנת ומדכאת רק בסוף המצב שלי השתפר. אבל נקרעתי בכל פעם שהוא צחק הוא כזה קורע כשהוא צוחק זה משהו...

../images/Emo20.gifנצלו"ש../images/Emo20.gif

מישהו כאן במקרה ראה *שיעול* הוריד מהאינטרנט *שיעול* את תוכנית מאחורי הקלעים של מופע שנות השבעים? כדאי לכם! זאת תוכנית של בערך 50 דקות שבה השחקנים והמפיקים מדברים על הסדרה, על הדמויות ויש מצעד של 10 הפרקים הכי אהובים על הצופים! ממש שווה. בקיצר, אחרי שראיתי את זה הגעתי לכמה מסקנות:
וילמר ולדרמה (פז) נראה טוב
בסדרה גורמים לו להיראות פחות טוב מאשר שהוא במציאות, וחבל. וחוץ מזה הוא נראה ממש בנאדם נחמד.
לורה פרפון (דונה) היא שטותניקית לא קטנה ועושה הרבה שטויות על הסט. היא גם נראית אחלה בחורה.
את דני מסטרסון (הייד) לא הראו הרבה, אבל ממה שראיתי הוא מאוד מאוד חמוד גם במציאות.
אשטון קטצ'ר (קלסו) הוא קצת דביל גם במציאות (לפחות בעיניי). יש משהו קצת איטי בצורה בה הוא מדבר ומשהו קצת מוזר בהבעות הפנים שלו, אבל הוא בחור מצחיק לאללה.
מילה קוניס (ג'קי) היא פשוט יפהפייה. וחץ מזה יש בה משהו קצת חצוף ורואים שיש לה ראש על הכתפיים (בניגוד לדמות אותה היא מגלמת).
טופר גרייס (אריק) נראה בחור חכם, קצת רציני ואולי מעט ביישן. הוא חמוד מאוד בעיניי. וזה הכול!

למעלה