בקשה ליעלי

• פותח הנושא kalah
  • פורסם בתאריך

kalah

New member
בקשה ליעלי

אני זוכרת שפעם נתת פה מתכון למאפה/פשטידת כרובית שלך. משהו שלקחת לאיזה אירוח אאל"ט. אני לא מצליחה למצוא איזכור של זה בחיפוש. איכפת לך להעלות שוב? תודה מראש.

Y A E L I 37

New member
מה זה אאל"ט???????????

בבקשה פשטידת כרובית כרובית גדולה מחולקת לפרחים שטופים את מבשלת במי מלח עד לחצי ריכוך. מסננת. בקערה את שמה קוטג' גביע גבינה לבנה 3 ביצים טרופות גבינה בולגרית מגוררת 5 אחוז גבינ"צ מגוררת כחופן 2 כפות מיוקל או מיונז כוס חלב כוס {200 סמק'} קמח אסם מרסקת לחתיכות גסות את הכרובית ומערבבת הכל יחד. אופה בתבנית פיירקס או חד פעמית בינונית משומנת עד השחמה. אני מפזרת לפני האפיה שומשום לעיטור. מקווה שעזרתי וכל טוב. יעל לייט

kalah

New member
זה קיצור ל: אם אני לא טועה.

זו הפשטידה שחיפשתי. תודה. אפשר לנסות גם חצי עם ברוקולי לדעתך?

Y A E L I 37

New member
כן בטח אני תמיד מערבבת

ויוצא נפלא. את תקצרי מחמאות. באחריות. את יכולה להוסיף גם קופ' פטריות מסוננת זה משפר. מנש מאוד אוהב ככה. בהצלחה ועדכני חמודה. יעלי לייט

kalah

New member
רגע רגע, עכשיו שאלונת

קוטג'-צריך גביע? ובולגרית- חצי חבילה או שלמה?

Y A E L I 37

New member
קוטג' גביע 5 אחוז

ובולגרית אני קונה את הרכה של גד ולוקחת רבע חבילה ומפוררת פנימה. אני קונה במשקל של חצי קג'. בערך חצי מהקופ'. ואל תשימי הרבה מלח כי הבולגרית מלוחה. אני כאן אם תרצי עוד עזרה.

איליי1

New member
אפשר להשתמש בלקט נורמדי במקום? (הלקט

של הכרובית, ברוקולי גזר? פשוט יש לי בפריזר ואני צריכה ליום ג' פשטידה לגן, והיא נראית אחלה... ומאודדדדדדדדדדדדדדדדד אהבתי את השם החדש שלך...

Y A E L I 37

New member
כן בהחלט. תבשלי אותם עם מי

מלח לחצי ריכוך והשאר כנ"ל. בהצלחה יקירתי. יעלי לייט

Y A E L I 37

New member
קלה איך יצאה הפשטידה?

מקווה שהסתדרת. עדכני בבקשה. נשיקות.

kalah

New member
הנה אני.. מקווה שיקפוץ..

יצאה נהדר, ובטח תשמחי לשמוע שהצלחתי לוותר על המיונס.. הילד שלי טעם וכנראה שהשומשום למעלה בילבל אותו והוא אמר "אמא, איזה בורקס טעים".. לא תיקנתי אותו- כי כרובית זה ירק בל-יאכל בגיל 3 ואם ככה הוא אכל- בכיף. אני- אהבתי מאד וכך גם בעלי. התבנית התחסלה- והמתכון אומץ רשמית עם קרדיט לך בראש הדף
אתמול קניתי ברוקולי ובסופ"ש מקווה להכינה עם שני הירקות. תודה יקירה.

Y A E L I 37

New member
אין לך מושג איך שימחת אותי ../images/Emo25.gif

שמחה שאהבתם. ג'מני הולכת להכינה כעת. את חייבת להכין את האנטיפסטי שלי . יעלי לייט

איליי1

New member
יעל, אני צריכה את הפשטידה למחר אחה"צ

יש אופציה להכין היום בלילה ולתת לזה חימום קצר מחר? ובכל מקרה במתכון כתבת קוטג, הרעיון הוא לחבילה נכון? וכמה גבינה בולגרית? רק לטעם ככה לגרר?

kalah

New member
היא ענתה לי למעלה. אני מציעה

לשים בערך רבע חבילה מגוררת ונדמה לי שזה גם מה שהיא ענתה לי. טעמנו גם לאחר שהתקררה והייתה מעולה אבל אם יצא מהמקרר נראה לי שחימום קצרצר כדי לא לפגוע במרקם של הגבינות.

kalah

New member
תעדכני איך יצא לך עם הלקט כי

חשבתי להוסיף רק ברוקולי.. מעניין איך הגזר ישפיע.

12רוניתי

New member
יעלי כנסי!!! הפשטידת כרובית משהו!!

הכנתי אותה היום טעימה!!!! שיניתי על פי מה שהיה לי בבית.. שמתי מעט בולגרית גבינ"צ לייט חצי יוגורט חצי קוטג וחצי קופסת גבינה 3 אחוז. ללאאאאאאאא מיונז!!! אין צורך כלל!!! הוספתי מלח ואגוז מוסקט שהוסיף המון!!!!!!!!!!!! חצי כוס קמח ורק-----2 ביצים!!!תודה לך יעל!!! תודה!!!

12רוניתי

New member
מתכון פשטידת כרובית

של יעלי לייט פשטידת כרובית כרובית גדולה מחולקת לפרחים שטופים את מבשלת במי מלח עד לחצי ריכוך. מסננת. בקערה את שמה קוטג' גביע גבינה לבנה 3 ביצים טרופות גבינה בולגרית מגוררת 5 אחוז גבינ"צ מגוררת כחופן 2 כפות מיוקל או מיונז כוס חלב כוס {200 סמק'} קמח אסם מרסקת לחתיכות גסות את הכרובית ומערבבת הכל יחד. אופה בתבנית פיירקס או חד פעמית בינונית משומנת עד השחמה. אני מפזרת לפני האפיה שומשום לעיטור. מקווה שעזרתי וכל טוב.

למעלה