בקשה ליעוץ...

סטנגה Joe

New member
את לא לומדת?

מילא לעשות את אותה טעות פעם, פעמיים אבל כל כך הרבה פעמים??
תעזבי אותו וסגרי עניין.

nirity1

New member
אוי...

נחלק את התשובה שלי ל 2 חלקים

החלק הפרקטי - תפני לנעמת שיתנו לך יעוץ משפטי .
החלק הנפשי - את קולטת איזה נזק נפשי את עושה לילדים שלך ? כמה טלטלות ילד יכול לעבור ? אני לא יודעת בני כמה הילדים שלך אבל זה לא נראה לי בריא במיוחד. תחשבי גם מה את מלמדת את הילדים שלך. זה דפוס מערכות יחסים שאת רוצה שילמדו ?

אם קראתי נכון

תוך 7 שנים
מדובר בפרידה החמישית שלכם
כאשר בכל פעם שחזרתם הקשר לא החזיק מעמד יותר ממס' חודשים די מועט.
בסופו של התהליך- את נותרת ללא פרוטה בכיסך אך עם רצון עז לצאת מהזוגיות והמגורים המשותפים שלכם
ואת פונה לחוק...

לא הצלחתי להבין איך הגעת לשאלה על החוק במצב הזה?
מה את רוצה מהחוק?
שיסייע לך כלכלית לצאת מהמצב הכלכלי אליו נקלעת?
באיזו תואנה?
את לא אישה מוכה, את לא נכה. אז מה, בגלל שבעלך עושה לך ברוגז ואת רוצה לעזוב אותו בפעם החמישית?
אני לא הייתי רוצה לחיות במדינה שתומכת מבחינה חוקית באדם שזו הסיבה שהוא מבקש מהמדינה עזרה.
אנחנו לא חיים במדינת הגמדים, אנחנו חיים במדינה של אנשים בוגרים שצריכים לקחת אחריות על החיים שלהם, בטח ובטח שעל חיי ילדיהם. אולי, לראשונה בחייך, תתחילי לקחת אחריות אמיתית על החיים שלך, צאי לעבוד כמו שצריך אפילו בשתי משרות ותבני את עצמך כלכלית כך שתוכלי לצאת מהמצב בכוחות עצמך?

Sapir3a3

New member
תגובה

תודה על התשובה. ביתי בת 20 בני בן 22 נשוי וחיי בנפרד ממני. הוא לא בעלי אלא בן זוגי בעבר היינו נשואים מספר חודשים. לגבי הברוגז הוא נבע מקינאה סתמית, אך מבחינתי יש בזה אי אמון ולצערי אני האדם היחידי שאמין בחייו. למדנו מהעבר והצלחנו להתגבר ואף ״זכיתי״ להתנצלות... לגבי עבודה אני מחפשת, לא פשוט שכבר בטלפון מסננים בגלל ׳ הגיל׳ ומעבר כל חיי הייתי עצמאית ואת ילדיי גידלתי לבד ללא עזרה מאביהם ובני הגיע לנבחרת ישראל בכדורגל, ביתי למדה בכיתת מדעים ונמצאת בזוגיות נפלאה כך גם בני. הרגע הזה, הברוגז הזה שהיה שלח אותי שנים אחורה וכל הפחדים התעוררו,,,, שאלתי מבחינה חוקית כוון שאם הזוגיות הייתה מתפרקת שוב בשלב הזה הייתי בבעיה! הסיבה שהסכמתי למעבר הזה כוון שהבטיח שהיום הכל שונה.

לצפרדעית, טוב שיש אותך פה, לומר לה את האמת.

הדרך לעזור לה, היא בהורדת כפפות המשי, להטיח את האמת, גם כשהיא כואבת. כשלמעשה הדבר החשוב ביותר בשבילה, שהיא ורק היא "תשלם", על הטעויות שלה, אף אחד לא יעשה זאת במקומה.

קארניו

New member
מזל שלך שנשארת ללא מזומנים

בתקווה שזה מה שיאלץ אותך להתמודד סופסוף עם המצב הבלתי נמנע שהבאת על עצמך וילדייך.
גרמת לך הרס וזה בסדר אבל מה אשמים הילדים שלך שנולדו לאמא חסרת אחריות כמוך ?

אייבורי

New member
החוק לא מכתיב דבר

אבל אני בטוח שתמצאי איזה עו"ד שינסה למצוץ לבחור את הכסף.

גארוטה

New member
אני מוכנה להמר

על כך שהתשובות שתקבלי כאן יתחלקו לאלה שייעצו לך לפנות לעורך דין ולאלה שיגידו
לך, בצורה יפה או פחות, קחי אחריות על חייך ועל החלטותייך.
אני גם מוכנה להמר שאף אחד מאלה שקראו את מה שכתבת לא דמיין לעצמו שאחרי כל
ה"נפרדנו חזרנו" זו תהיה השאלה שלך. ונגיד שהחוק מכתיב שהוא חייב לממן לך שכירות ומוביל,
אז מה? הרי עד שגלגלי החוק יעבדו אתם תספיקו לחזור ושוב להיות ברוגז...

אז אולי במקום לשאול מה אומר החוק, במקום לכעוס ולעשות ברוגז עם מיציפיצי,תתחילי להפנים שמה שאת צריכה
לשאול זה "איך אני יוצאת מהמקום הזה שבו אני עושה שוב ושוב את אותן הטעויות ומקבלת שוב ושוב את אותן התוצאות"?

Sapir3a3

New member
תגובה

הכסף ברובו הלך על החזרת בני למוטב וטיסות לחו״ל כדי לטפל באימי שחייה שם וחלתה. כאמור ילדיי נמצאים בזוגיות נפלאה וארוכה, רק ביתי בת ה20 עימי, הבעיה שהייתי יותר מידי אחראית גידלתי את ילדיי לאט אביהם וללא עזרה כספית ממנו... ולא החסרתי דבר ולהפך הם היו המוצלחים והמובילים, בעלי כבוד לזולת וערכים גבוהים ומושרשים! הבעיה היא שלי מאוד קשה לקבל מניפולציות, קללות, חוסר התחשבות בסיסית ואלו היו בנותיו. גם היום המצב לא קל בבית מהבחינה הזאת אך יש שיפור ניכר. אחרי הכל ב4 שנים האחרונות היינו יחד אך חיינו בנפרד. זה כדי להבהיר שקצת לא הובנתי.

קארניו

New member
את יודעת מה הבעייה שלך? שהפעם בשונה מהפעמים

הקודמות נותרת ללא כסף. הרי אם לא היה מדובר במחסור כספי אז שוב היית עוזבת וחוזרת על הריטואל אליו התרגלת ולכן כל הסיפורים שאת מספרת מיותרים .

Sapir3a3

New member
תגובה

אולי זה לטובה,,,, לפחות אנסה להתמודד במקום לברוח... הבעיה היא גם תלות, תלות זה לחץ.

קארניו

New member
נגמרו מקורות המימון ולכן תהיי חייבת להתמודד .

את יודעת, המכה אף פעם לא ניחתת באופן פתאומי . כמעט תמיד יש סימנים מקדימים והסטירות בהתחלה הן קלות וכמעט לא מורגשות ורק כשבוחרים להתעלם הן הולכות ומתגברות עד להנחתת המכה האחרונה והקשה מכולן שמחייבת לקום ולעשות שינוי מהותי.

Another Girl

New member
היית יותר מדי אחראית?...

כנראה שפספסתי משהו.

לא העברת את הילדים שלך מבית לבית כל כמה חודשים כמו יויו? לא בזבזת את כל הכסף שלך על העברות דירה והשקעות לא חכמות ללא כל מחשבה על ההשלכות העתידיות? לא עזבת עבודות ומקומות מגורים בלי אבחנה רק כי היו "הבטחות" מצידו?

גברת, אם את חוזרת לאותו מקום שוב ושוב ושוב כנראה שלא עד כדי כך קשה לך לקבל קללות, מניפולציות וחוסר התחשבות מבן זוגך. הבעיה היא שלא קשה לך שגם הילדים שלך זוכים למנה מכל הטוב הזה בזכותך.

גארוטה

New member
עכשיו עוד יותר

לא הבנתי. כמה שאת כותבת יותר ככה אני פחות מבינה.
את רוצה לעזוב? תעזבי
את רוצה להישאר? תשארי
לא אוהבת מניפולציות וקללות? לכי ואל תחזרי
מה את רוצה???

ובכלל אני לא מבינה איך לאשה בת 33 יש ילדה בת 20 והיא הקטנה ביותר?

תמיד השליח אוכל אותה

למעלה