בקשה ליעוץ...

Sapir3a3

New member
בקשה ליעוץ...

אני מבקשת את עזרתכם ביעוץ. אני נמצאת בקשר זוגי למעלה מ7 שנים. לאחר חצי שנה של קשר עברתי עם 2 ילדיי להתגורר עם בן זוגי בעיר אחרת(רחוקה) מגורנו המשותפים לא צלחו ונאלצתי לעזוב לאחר חודש וחצי, לאחר פרדה קצרה חזרנו להיות יחד ולאחר הבטחות מצידו שוב עזבתי הכל ועברנו לגור עם בן זוגי ובנותיו, חודש וחצי ושוב עזבתי, פרדה קצרה וחזרנו להיות יחד אך הפעם הוא עבר לעירי ואני המשכתי לעבוד ולא נאלצתי לוותר על עבודתי. חודשים וחצי ושוב נפרדו דרכנו. בפעם הרביעית ולאחר הבטחות מצידו שהפעם הילדים גדלו וכדומה נישאנו, שוב עזבתי הכל ועזבתי את עירי ודירתי. הנישואים החזיקו מעמד 4 חודשים ושוב פרדה שארכה חודש. כשחתמנו על הגט כבר היינו יחד. אך הפעם משבר הגירושים, בעיות עם בני, כל הנזקים הכלכלים מעזיבת עבודות, הובלות וכדומה נאלצתי בפזיזות למכור את ביתי ופתחתי עסק(תעסוקה בדרך הישר לבני) ב4 השנים האחרונות לא הסכמתי לעבור לגור עימו עד עכשיו,,, שוב עשיתי את הטעות ואני וביתי מתגוררת עימו בביתו עם 2 מבנותיו,,(23 - 17) הבעיה התחילה אתמול ששוב הוא התחיל עם אמירות ונכון לעכשיו ברוגז מוחלט. (הוא טיפוס של ברוגז בחיים משותפים) המצב גרוע כי יש ילדים סביבנו, ממש כבעבר, בנותיו יבחינו והרעל יתחיל לצאת דרכן. הבעיה הענקית הנוספת שנכון להיום נשארתי ללא מזומנים כלל. אפילו לא לשכירות והובלה, האם מישהי/ו יודע מה החוק מכתיב במצב הזה?

את חייבת להפרד ממנו!

ועוד חודש וחצי לחזור כדי שחודשיים מאוחר יותר תוכלו שוב להיפרד כדי שאחרי ארבעה חודשים תוכלו לחזור...
מה אומר החוק? כנראה שהחוק אומר שמי שמתנהג כמוך הוא לא שפוי בדעתו והוא מועבר ישירות לטיפול רשויות בריאות הנפש...

Sapir3a3

New member
תגובה

זה שזה לא שפוי מין הסתם - ברור- ממש תגובה בונה וחיובית, חיזקי ואמצי!

Sapir3a3

New member
תגובה

וזאת תכונת אופי הכי דוחה באנשות,,, לעקוץ במקום לתמוך ולהרגיש טוב שהיא הגביהה את עצמה.

מסכימה בהחלט

יש פה כמה ממורמרים שרק פורקים עצבים על אחרים, לעומת זאת יש כמה שיענו באדיבות ורצינות ולא שופטים.

ויש כמה שמומחים בהלקאה עצמית

ויש לי ההרגשה שכמה שנעזור לה, היא תחזור אליו שוב. וחוזר חלילה......

איציק911

New member
ספיר היא עושה זאת מכעס עליך

ולא מרוע לב.

כי מה שעשית ולאן שהגעת מאוד מאוד מכעיס

מי סיפר לך?

מה יש לי לכעוס על מישהי שאני לא מכירה בגלל נזקים שהיא גורמת לה ולקרוביה בלבד (ובטח שלא לי)? אני באתי לפה בשביל הבידור וספיר מספקת את הסחורה BIG TIME

Sapir3a3

New member
תגובה

מאחלת לך אושר ובידור גדול מזה,,, כי אם זה האושר שלך המסכנה מבין ששתינו זאת את! במקום לחפש ולתרום מעצמך את בעצם מודה שזה הבידור שלך ו,, בגדול. מקווה עבורך שתימצאו סיפוק מנתינה ולא מרוע!

Sapir3a3

New member
תגובה

הכל הסדר,,, זה היה רגע של משבר, חשש שהעבר לא יחזור... כתבתי מספר דברים לא ברורים מלחץ רגשי. האמיני לי שלא היה חסר כועסים סביבי, מכעס והלקאה עצמית לא בונים כלום. זה לא ממש אשמת בן זוגי, קל יותר להתעלם מהאמת( יש נזק מבן זוגי והמעברים) הרוב מבני שכל כך חששתי שבני יהיה״פושע״ שעשיתי הכל לשמור עליו ולהשקיע בו באימונים פרטים חוול , תאונות, וככל שחששתי ושמרתי לשם הוא הגיע ובעזרת דירתי ופתיחת עסק הצלחתי ליישרו. וזה עלה לי הרבה,,, הרבה מאוד. אני חושבת שהמקום הזה אמור להבין ולא לשפוט כי אז יש התגוננות וזה שמצאתי את עצמי עושה כאן,,,, מתגוננת.

Aski7

New member
להבין ולא לשפוט?

את חיה בסרט.
את מספרת שהחוסר יציבות של המשפחה שהבן שלך גדל בה הביאה אותו לפשע.
את מספרת על חוסר החלטיות של האמא והתקפלות מול גבר ואי יכולת ללמוד מטעויות..והילדים שילמו על זה.
אז אל תדאגי זה שעכשיו את מנסה לייפות קצת את המציאות ולהגן על עצמך ועל בן זוגך לא אומר שקנינו את זה.
סליחה אני לא מבינה ומה יש לי להבין?
הדבר היחידי שאני מבינה זה שאת לא רוצה שישימו לך מראה ולא רוצה לראות את גודל מעשיך וההחלטות הילדותיות והאגואיסטיות שלך.
איך הבנה שלי תעזור לך?
שתוכלי לישון בלילה בלי מצפון?
סליחה אבל זה ממש בעיה שלך ואולי כדאי שיהיה לך מצפון. או שתשמעי את זה מהילדים שלך כשיהיו הורים בעצמם.

קארניו

New member
זה לא מה שסיפרת כשפתחת את הפוסט

שימת הדגש שלך היתה על התנהלותך המטופשת מול בן הזוג שלך עד שנשארת בחוסר כל בלי לתת פרטים כלשהם על ילדייך ואפילו הטעית אותנו לחשוב שהם עדיין בחזקת קטינים .

ובשביל מה באת בעצם ? רק כדי לשאול מה החוק מכתיב במצב כזה כי כל הסיפור שסיפרת הוא בשבילך רק תפאורה נלווית לאיבוד הכסף ולא העיקר . אז או שאת תמימה או מטומטמת או גם וגם .
וגם עכשיו את ממשיכה להסיט את מרכז הכובד ומכניסה פרטים שיוציאו אותך בסדר ועוד מתלוננת על חוסר הבנה שאת נתקלת בה .

חביבתי, את חיה בלה לה לנד !

Sapir3a3

New member
תגובה

כתבתי בקצרה בתחילה,,,, מה שעיניין אותי באותו הרגע שפרסמתי מה יהיה אם לא אצליח להחזיק מעמד עד שאתייצב טיפה. שאלתי שאלה חוקית לכן לא נכנסתי לפרטים. אך אתם משכתם את זה לכיוון אחר ופה הטעות של הפורום הזה,,,, אתם פה כדי להטיח או כדי ליעץ, לעזור? אם תלמדי קצת פסיכולגיה גברתי תלמדי שהדבר הכי נורא זה להטיח, מהטחות לא משפרים! הלקאה עצמית לא עוזרת! לשם מה אתם פה? להרגיש טוב על חשבון הזולת?

קארניו

New member
וכרגיל את ממשיכה לחשוב שאת החכמה מכולם

אני יודעת בדיוק מה מעניין אותך והוא איך להשיג כסף ולכן גם בבחירת הפורום שגית .
מאחר שלא באת לבקש עיצה בזוגיות היית צריכה לפנות לפורום משפטי ולא לבלבל לנו ת'מוח עם שטויות ותלונות.

את נוגעת פה בנקודה

שחוזרת על עצמה שוב ושוב בפורום הזה.
אין ספק שיש משהו בפורום הזה שמאוד מלמד ומאוד מפרה את מי שלוקח בו חלק.
אבל.. יש לפעמים גם תגובות שיכולות להיתפס כפוגעות וכבאות להאשים ולבקר בלי לתת עיצה.
הרעיון הוא- ללקט מתוך כל מה שכתבו לך את מה שאת מרגישה שבאמת נוגע לך ויכול לקדם אותך וללמד אותך.
וחוץ מזה- גם ממה שפוגע אפשר הרבה ללמוד, כי אם משהו הצליח לפגוע, אולי זה יושב על נקודה רגישה שעד היום לא טיפלת ולא התייחסת אליה? אולי הגיע הזמן לעזוב את השאלות הפרקטיות ולגעת בשאלות עמוקות יותר וכואבות יותר?

זה נכון שמהטחות לא משפרים והלקאה עצמית לא עוזרת, אם נעצרים שם.
תנסי להמשיך מהמקום הזה ולראות איך את משנה את החיים שלך לטובה ממקום עמוק של שינוי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זאת שאלה לעורך דין

תצטרכי להסביר לעו"ד מה היה לשניכם לפני החתונה, אלו החלטות לקחת יחד ולחוד, מה נמכר, לאיזו מטרה, מה יש עכשיו ואיפה. הרבה הרבה פרטים, וגם לעורך דין זה לא יהיה פשוט וחד וחלק.

אל תחפשי ייעוץ פרטאצ'י בפורום. את צריכה איש מקצוע ושיהיה טוב.

Aski7

New member
את בהחלט צריכה

איש מקצוע.
ואולי עכשיו אחרי שתקרסי לגמרי לתחתית ובזבזת את כל הרזרבות שלך באגואיסטיות מוחלטת את תביני שיש לך שני ילדים
שחיים איתך ויש לך אחריות כלפיהם. ואולי לא תזרקי את הכל בגלל מניפולציות של בן זוג וחולשת אופי שלך. ואותם תשאירי בלי כלום.
ואגב תגובתי מאוד בונה: אם היתי הילדה שלך זה מה שהיתי חושבת וככה היתי מנתחת את מקומי בסדר העדיפויות של אמא.
אבל אני מאמינה שהיית צריכה לאבד הכל כדי לפתח קצת כוח ומרפקים.
טיפש זה לא מי שטועה זה מי שלא לומד מטעויות שלו. מקווה שזה היה הסיבוב האחרון שלך.
אני באמת מאחלת לך בהצלחה.

למעלה