בקשה לטליה

Rastafarian

New member
בקשה לטליה

שלום טליה. אני גלעד ,נעים מאוד. בזמן האחרון אני מאוד נמשך למיסטיקה ,רוחניות ראיית הנסתר וכי``וב.... מכתבייך לפורום מאוד נגעו לי והייתי רוצה לדבר ולשאול במסגרת ה- ICQ. אשמח אם תוסיפי אותי במספר #777005 או אם תכתבי לי ל [email protected] תודה מראש !!!!!!!!!!!ONE LOVE!!!!!!!!!!!!

Tal_Ya

New member
היי גלעד,

היי גלעד, נעים מאד. גלעד, הפורום הזה, נועד על מנת לשאול שאלות ולקבל תשובות. אוכל להוסיף את המספר שלך לICQ שלי, אולם דע לך, שאני כמעט לא מתקשרת דרך הICQ פשוט כי אין לי פנאי לכך. מי שפעיל יותר ב ICQ אצלנו זהו בני בן החמש עשרה. און. (ויש לו כמובן ICQ נפרד משלו) אם יש לך שאלות אישיות, תוכל לפנות אלי דרך הEMAIL- היות שה EMAIL המופיע כאן, לא מעודכן, אפשר לשלוח לי לכתובת: [email protected] או גם: [email protected] אשמח לשמוע ממך. ובמיוחד מעל גבי פורום זה L&L (LIGHT &LOVE) TALYA

Rastafarian

New member
תודה טליה + שאלה

אדש. תודה על תשומת הלב, ומבין אני אותך בנושא האיי סי קיו אשמח לקבל את מספר האיי סי קיו של בנך און ומקווה שהתפוח לא נפל רחוק מהעץ..... אפשר לומר שהתאהבתי בפורום הזה ואמשיך לגלוש ולעקוב אחריו,תודה לגולשים האינטיליגנטים ומביוחד לך ,מנהלת הפורום *שמתי לב שהעלו כאן את נושא גלגולי הנשמה ונאמר כי אדם שרוצה לדעת מה היה בגלגול הקודם צריך לעמוד מול מראה כאשר נר עומד בינו לבין המראה ולאחר זמן מה יראה במראה את שהיה בגלגול הקודם. כאישה בעלת נסיון , כמה את יודעת\חושבת שזה באמת נכון ועובד? ONE LOVE גלעד הרסטפרי!

Tal_Ya

New member
היי גלעד,

שמחתי שהפורום מוצא חן בעיניך. אכן, נושא `גלגול הנשמות` נדון כאן בהרחבה בעבר. אוכל לציין שהתפישה של `גלגול נשמות`, היא תפישה שהופכת לרווחת יותר ויותר כיום, כי אנשים מבינים שיש יותר מעור, בשר ועצמות בבן אדם. ושעם `מותו `,האנרגיה הזאת, שנקראת נשמה, אינה יכולה ללכת לאיבוד (חוק שימור האנרגיה). אולם על פי ההבנה הרוחנית, שהכל מתרחש בו זמנית, אפשר לאמר, שאנו חווים כמה וכמה הוויות בעת ובעונה אחת. זה כאילו שאנו עומדים במרכזה של ספירלה, המסתובבת סביבנו וכל נקודה על פני הספירלה הזאת, מציינת הוויה אחרת שלנו. זה מסתובב סביבנו, אך אנחנו, איננו נעים כלל. ובכן, כן. הטכניקה עם המראה היא טכניקה ידועה ובהחלט `עובדת`. היא מעוררת את הזכרון. כשהדמות במראה מתטשטשת, הפנים משתנות ורואים זהויות אחרות שלנו. אולם ישנן גם טכניקות אחרות להיזכר בתקופות חיים אחרות. כמו: Rebirthing,שחזור גלגולים (רגרסיה), הפנוזה וכו`. אני מנחה שחזור גלגולים דרך הרפיה עמוקה מאד (רגרסיה). אך עובדת בעיקר עם אנשים שכבר עברו כברת דרך רוחנית. הסיבות הן, שהחוויות, עשויות להיות לעתים `מפחידות` למי שאינו תופש אותן מנקודת ראות רוחנית. אגב, בקשר לבני, (למרות שיש לו יכולות רוחניות ויכולות הילינג), אין הוא מתעניין ברוחניות בשלב זה של חייו. (זהו לחם חוקו בבית יומיום.)כרגע,הוא מתעניין בעיקר ברוק כבד, תופים וכד`. L&L TALYA

Rastafarian

New member
תודה תודה תודה ושוב... תודה

טליה המקסימה אני דיי מתחיל בעולם המיסטיקה\רוחניות וגרוע מזה ``יחיד סגולה`` באזור בוא אני חיי (מודיעין ``עיר העתיד``). גלגול הנשמות מעניין אותי והייתי רוצה לעבור את התהליך עליו דיברת: רגרסיה. אומנם, כפי שציינתי, אין לי נסיון רוחני אבל רגשות הפחד שלי מאוד נמוכים ,אני מרגיש מאוד ספיריטואלי ומוכן לנסות הכל... אין מי שימליץ לי היכן וכמה עולה לעשות כזה דבר לכן אנא כווני אותי. *האם יש לך מקום קבוע בו את עובדת ,מקום שניתן להגיע אליו בשביל להתנסות ושאול שאלות? *איך אני יכול לדעת אם יש לי כוח רוחני כמו שציינת שיש לבנך? תודה מראש ONE LOVE גלעד...

Tal_Ya

New member
בודאי שאני מקבלת אנשים

ובכן גלעד, כמובן שאני עובדת עם אנשים. לא רק באינטרנט. תוכל לכתוב אלי לEmail; [email protected] או ל [email protected] על מנת שאוכל לקבוע זמן למפגש. יתכן שנזדקק לשיחה מקדימה, לפני הרגרסיה. אשמח אם תיצור קשר. L&L TALYA

למעלה