בקשה לחוות דעת

edibusl

New member
בקשה לחוות דעת

שלום, אני רוצה לשכור שרת משלי, ורציתי לשאול ממי שמבין כאן אם החבילה הבאה היא טובה: Includes 2U server case and power, Intel FastEthernet (NIC) card, video card, Intel Pentium 4 3.0 GHz PRESCOTT 800mhz FSB CPU with 1gig cache DUAL CHANNEL, 512 MB Kingston PC3200 DDR ram, 120 GB Serial ATA Western Digital or Seagate Hard Drive כל זה ב100 דולר לחודש. תודה.

Admini

New member
בשביל מה אתה צריך את השרת הזה ?

WEB? IRC ? דואר ? החומרה נראית לא רעה, אבל מה אתה מחפש ?

edibusl

New member
כדי להריץ אתר ASP

עם הרבה משתמשים. יש בו הרבה שליחות אימיילים מאסיביות.

H N 1

New member
שאלות

מציעים לי אוטו עם מנוע 3500 סמ"ק, צמיגים שטוחים וDVD - כל זה ב 200 ש"ח לשבוע - זה טוב? כל מה שכתבת לא נראה לי רלוונטי... 1 - 100$ לחודש זה עבור אחסון על השרת הנ"ל? 2 - למשך כמה זמן זה 100$? 3 - אם השרת הוא שלך בלבד, האם זה כולל גם את עלות האחסון (COLOCATION) ? 4 - אם אתה עומד להריץ עליו בסיס נתונים אוראקל עם מיליון רשומות חדשות ליום - הוא לא מספיק לך, אבל אם אתה עומד להעלות אליו אתר סטטי - הוא גדול עלייך... 5 - תן את הפרטים המלאים וניתן יהיה לחשוב אם זה הרבה או קצת..

edibusl

New member
אוקיי, אז ככה...

זה 100 דולר לחודש לתקופה בלתי מוגבלת. משלמים עוד קצת כמובן בשביל להתקין מערכת הפעלה ורכיבים שונים. זה בשביל אתר ASP דינמי עם הרבה משתמשים, DB מסוג mySql שנוספות אליו לא יותר מ15000 רשומות ביום. כמו כן, יש שליחת אימיילים מאסיבית לכ15000 נמענים כל יום. זה כמובן צפוי לגדול עם הזמן ואולי באמת נצטרך לעבור לאורקל, אבל זה יהיה בעתיד הרחוק.

edibusl

New member
אה, ו...

השרת הוא כולו שלי, ואני משלם רק 100 דולר בחודש על הכל. לא יותר. תודה.

H N 1

New member
תשמע...

100$ לחודש כפול 36 חודשים (אורך חיי מחשב לפי מס- הכנסה) = 3600$.... האם זה ראלי? לי זה נראה קצת הרבה.... האם זה כולל כל תיקון שתצטרך? או שחלקים עלייך? בקיצור - יש הרבה שיקולים, למשל אם חשוב לך שלא יהיה לך שום דבר ב"ספר רכוש" של החברה - תבקש שהחשבונית תהיה על "שרות"... שאלה שעולה לי כרגע - זה מחיר כולל אחסון, נכון? תבדוק אם יש הגבלת תעבורה....

H N 1

New member
ו....?

מה הקשר אם זה בארה"ב או באוזבקיסטאן? המסקנה שלי - אתה כבר החלטת, לך על זה. אל תחכה ל"אישור" מאחרים....

examiz

New member
תשמע , תראה.....

מה שאתה רוצה לעשות נקרא באנגלית dedicated server שזה אומר שאתה משלם 100 דולר לחודש עבור חומרה מסויימת שהם מחברים בארה"ב ורק לך יהיה גישה לשם..... זה אחלה ונהדר אבל קח בחשבון : 1) יש גבול לכמות התעבורה שאתה יכול להעביר בחודש (לפי האתר זה 1 גיגה שזה אומר שאם יש לך אתר שיש בו בעיקר טקסט זה נחמד אבל עם יש העברת קבצים אז יכול להיות שאתה בבעיה....במיוחד נגיד שאתה מעביר סרטים אז זה שני סרטים בחודש שזה כלום..... :) 2) גיבוי ??? לא נראה לי שזה כלול במחיר 3) את אמור לתחזק את השרת....עידכונים וכאלה בעיקרון הם אחראים רק לחומרה 4) יש הרבה שמספקים כזה שרות בארה"ב ויש גם בארץ אבל הייתי ממליץ לך לעשות עוד שעורי בית...

Recursive

New member
התבלבלת ../images/Emo13.gif

1G זה כלום, בכל SHRED HOSTING הכי פשוט אתה מקבל יותר לפי האתר שלהם זה 1000Gb

edibusl

New member
תודה לכם

אני אבדוק טוב יותר ואולי אעשה עוד סקר שוק.

למעלה