כפי שכתבת, כבר ציינת את האדם מאלעד שהכין אילן משפחה של הנועם אלימלך. האם תוכל למסור את שמו ואיך אני אוכל להתקשר איתו? מאד חשוב לי הנושא. בתודה מראש, גדעון
נכנסתי לשניונת לראות אימיילים. אני בחום גבוה מאד. חום שמסבך לי גם את הסוכר. תחפש בחיפוש מתקדם לפי "רעבישע קינדער", אני מתאר לעצמי שתמצא. sory יום טוב. זאבי.
אבל לא מצאת כלום? אני עם 38 צלזיוס נכנסתי שוב לרגע. והנה אני מוצא. אני חושב שבהודע השניה שבשרשור. רק אני מאד מקווה שזה פעיל. בכל מקרה, מי שפונה אליו, יודיע [שלא ייראה לו חשוד] שהופנה מפורום שרשים משפחתיים. הוא מכיר אותי מצויין. ובאמת תודה לכל המאחלים לרפואה שלימה. איני זוכר כזו מתקפת שפעת שנים. לפני חורף אני נוטל חיסון נוגד. כרגע אנו בקיץ. יש וירוס מסויים המשתולל מאד. אני מקווה שאני בשלבי התגברות עליו. אני הרי סובל מדברים שהשפעת הזו משפיעה ישירות. ואני מתת להיות איתכם.
החלטתי לסייע למלאכת האנטיביוטיקה גם בתוספת מעט הומור. ונכון לעכשיו, אני מבקש עזרה. בא אליי לביקור חולים אדם שהחלטתי שאנסה לעשות בשבילו. הכרתי את סביו ז"ל אליהו כהן. אותו אליהו כהן בחייו לא דיבר מאומה על עברו בשנות הזעם והשואה. כל מה שידוע הוא כי שם אביו היה משה כהן מגרוסוורדיין. שנספה בט"ו סיון. לדעתי או 1943 או 1944. אשתו של משה היתה כנראה חיה לאה. איני יודע איך להתחיל. אשמח לעזרה.