בקשה להתארח

ליסי8

New member
זה בטח שונה מהאורגיות כאן

אחרת הייתי שוכבת עם קרובי משפחה

חחחחחחחחחח! ../images/Emo6.gif

כן, שם אין את הקטע של גילוי עריות. כולם "קרובי משפחה"
דרך אגב, מחבלים מתאבדים לא זוכים להגיע לשם. הם מקבלים עונש לחזור לעולם הזה כמקק. ופה יש אפילו יותר מ-70 בתולות מקקיות. הם בטוח נהנים
רק אנשים נחמדים מגיעים לשם...

inbardaf

New member
אז שווה להיות נחמדה?! ../images/Emo99.gif

חוץ מזה שמעתי שמלאכים אוהבים את בנות האדם היפות
אז בניגוד לגברים הא-מיניים, לנו עוד יש סיכוי לתפוס איזה מלאך עליון וללדת לו את בן האלים הבא..

inbardaf

New member
אה - זה לא בעיה

מלאכים יכולים ליצור לעצמם איזה גוף פיזי שהם רוצים..

Berethor

New member
לא בדיוק

העונש שלהם זה להיות סריסים ששומרים על 72 בתולות.

inbardaf

New member
וברצינות..

נראה לי שהבנת את הרעיון. והדוגמא עם האנשים שנמשכים מינית לאנשים שהם סולדים מהם נפשית היא מצויינת. כמו למשל אנשים שמתגרשים, אבל ממשיכים לקיים יחסי מין.. וגם לי יש הרבה ידידים. למען האמת, יותר ידידים מידידות.. מבחינה נפשית אני מתחברת אליהם יותר.

Berethor

New member
זה ממש לא הגיוני

הרי גם אם אין מין ודחף מיני בתמונה, א-מיני סטרייט לא יסכים להיות בזוגיות עם בן מינו. א-מיניים אמורים להיות יותר בררנים מטבעם ולא להפך, ככה ש"מושא האהבה הפוטנציאלי" מאוד שקול. אין דחפים אין לחצים. טכנית אפשרי א-מיני שהוא גם הומו או לסבית. מה הסיכוי שהיה גם וגם? או שהוא ידע מזה, זה נושא אחר. א-מיניות לא אומרת שאדם יוצא עם כל אחד. הדחף המיני הוא לא מה שהופך אדם ליותר בררן אלא להפך. נראה שעינבר סתם בלבלה אותך עם סיפור המשיכות המנוגדות, "ואם הדחף המיני של האדם מנותק ממושא האהבה הרומנטית", הוא לא מנותק, הוא קיים או לא קיים, או קיים במידה נמוכה ביותר. בכל מקום שאין דחף יש "העדפה" רומנטית או מנטלית(או גם וגם). בקישור לא מדובר בא-מיני ולכן את חשבת בטעות שהגיוני שא-סקסואל יהיה בי-רומנטי.

Berethor

New member
זה לא קשור

לא אמרתי שאין. אבל זה לא כתוצאה מא-מיניות.

למעלה