בקשה להשתתף במחקר

בקשה להשתתף במחקר

הורים יקרים, אני פונה אליכם בבקשה להשתתף במחקר שאני עורכת אשר מתייחס למשפחות של ילדים צעירים עם בעיות תקשורת ו/או אוטיזם. נושא המחקר הוא: השוואת רמת דחק, משאבים תמיכתיים ומעורבות אצל משפחות של ילדים עם אוטיזם בגיל הרך לעומת גיל בי"ס. מחקר זה נערך במסגרת לימודי לתואר M.A. בפסיכולוגיה התפתחותית באוניברסיטה העברית בירושלים. במסגרת המחקר יועברו שאלונים להורים הכוללים התייחסות למצבים שונים, לרגשותיכם ולתגובותיכם לילדכם. את השאלונים ימלאו האב והאם בנפרד (או רק האם). זמן מילוי השאלונים הוא כשעה. באם אתם מעוניינים להשתתף במחקר או לקבל מידע נוסף על המחקר אודה לכם מאוד אם תצרו עימי קשר דרך הפלאפון: 052-4767371 או המייל: [email protected]. העברת השאלונים תתבצע או דרך הדואר או דרך המייל בהתאם לרצונכם. כאשר תסיימו למלא את השאלונים תשלחו אותם בדואר (תשלח אליכם מעטפה מבויילת) או דרך המייל. את השאלונים תמלאו בעילום שם ותוצאות המחקר תדווחנה בצורה קבוצתית כך שלא ניתן יהיה לזהות את המשתתפים במחקר. ניתן להפסיק את ההשתתפות במחקר בכל עת. אני מודה לכם על שיתוף הפעולה, מרים רוזנברג פסיכולוגיה התפתחותית האוניברסיטה העברית הר הצופים, ירושלים

למעלה