בקשה להמלצות...

וינסנטי

New member
בקשה להמלצות...

אני רוצה להתחיל ללמוד קצת מה קרה בשנות ה-90 מבחינת מוזיקה, אז על איזה אלבומים אתם ממליצים לי לשמוע מלהקות הבאות: רד הוט צ'ילי פפרס, רדיוהד, נירוונה, פרל ג'אם, סאונדגארדן, אליס אין צ'יינס. תודה :)

hkatsman

New member
נראה

מרד הוט אני מכיר רק את האלבום קליפורניקיישן, שהוא אלבום שיש בו כמה שירים טובים וכמה ממש גרועים. מרדיוהד תקנה את OK קומפיוטר או את דה בנדס, תלוי מה אתה מחפש, אני ממליץ על אוקיי, אח"כ תמשיך לKID A. נירוונה, תקנה את נברמיינד. מהשאר שמעתי שירים בודדים.

epitaph

New member
שלום שלום, מוכר לי מאיפשהוא. ../images/Emo13.gif

רק שאחר כך לא יתלוננו באגדות רוק שאני גונב להם אנשים.
בקשר להמלצות, בוא נראה... בקשר לרד הוט צ'ילי פפרס הוא הייתי ממליץ להתחיל עם Blood Sex Sugar Magik. לדעתי האלבום הקלאסי שלהם, ממנו אתה בטח מכיר את Under the Bridge אבל שאר השירים לא נופלים ממנו. בקשר לרדיוהד כבר המליצו לך, אני רק אוסיף, OK Computer הוא לדעתי הדרך להתחיל איתם, לאחר מכן אתה יכול להמשיך קדימה עם האלבומים שבאו אחריו, כמו Kid A שבו התחיל גם המסע שלהם בשילוב מוזיקה אלקטרונית במוזיקה שלהם, יכול להיות קצת מוזר בהתחלה אבל שווה לנסות, היו כאלה שהיו אנטי בהתחלה והתאהבו באלבום הזה (רק חשבתי שבכל מקרה האזהרה נחוצה כאן). אפשר גם לחזור לאלבומים שבאו לפני כמו The Bends שהוא מוצלח בערך כמו אוקי קומפיוטר, ו Pablo Honey שהוא הראשון שלהם, עדיין מחוספס ובוסרי יותר ממה שבא אחרי אבל לדעתי גם מעולה. דווקא בגראנג' אני פחות מתמצא ואוהב אבל יש כאן מספיק שיעזרו לך עם זה. אגב, יש עוד דברים מעניינים בשנות התשעים וגם האלפיים ששווה לבדוק, פחות מוכר אומנם אבל לא פחות מעניין לדעתי.

Welsh

New member
הזהר מפעולות תגמול../images/Emo18.gif

'אגדות רוק' , אין להם אלוהים אלה
בקשר להמלצות, רד הוט אני הכי ממליץ על californication (היחיד שלהם שבאמת אהבתי), רדיו הד the bends מבחינתי זו פסגת הקריירה שלהם, פרל ג'אם- ten , אלבום חביב ביותר, נירוונה nevermind הכי מוכר ומבחינתי הכי מוצלח.

M e n s R e a

New member
לגבי מה שאני מכיר

רד הוט צ'ילי פפרס-המנהל המליץ פה כבר על מה שהיה חשוב לטעמי. כי היה להם עוד אלבום שנקרא One hot minute, אבל בצדק לא הזכיר אותו, כי הוא נחשב לדי נפל. רדיוהד-כפי שהומלץ כבר. נירוונה-לא רק Nevermind, גם In utero ממש שווה. פרל ג'אם=Ten. ובכלל, לטעמי האלבום הזה שווה הלהקה, כל שאר האלבומים שלה לא מתחילים להתקרב. סאונדגארדן-Superunknown. אליס אין צ'יינס-לא הכי מכיר אותם. תהנה.

למעלה