בקשה להמלצות

universe

New member
בקשה להמלצות

שלום אני צריכה רשימת ספרים של כמה שיותר בנושא תעלומות,פרשיות רצח,סגנון שרלוק הולמס,בלשות וכדומה + פסיכולוגיה ומשחקי מחשבה פסיכולוגיים. אשמח לקבל המלצות או כתובות אתרים היכן ניתן למצוא זאת לפי הנושאים (מכיוון שבספריות הספרים ממיונים לפי א"ב ולא נושאים אלו). מקווה שפניתי למקום המתאים תודה רבה מראש

Rivendell

New member
זה המקום, אבל תני לזה קצת זמן

זו לא המומחיות שלי, אז אני לא רוצה להמליץ באוויר. אולי אגאתה קריסטי תתאים? אלה ספרי תעלומות למופת.

universe

New member
תודה,סופרים זה בדיוק מה שאני צריכה

ספרים כבר אמצא לבד יש עוד סופרים?

s i l v a

New member
"ירח מלא" - א.מ. מולינה

הפתיחה לספר: "יום ולילה התהלך בעיר וחיפש מבט. כל מעייניו היו נתונים למשימה הזאת, ואף שניסה לעשות דברים אחרים או העמיד פנים שהוא עושה, לאמיתו של דבר רק התבונן, חקר את עיני האנשים, את פניהם של זרים, של מלצרים בבארים וזבנים בחנויות, את פניהם ואת מבטיהם של העצורים בכרטסת המשטרה. הפקח חיפש את מבטו של מי שראה משהו מפלצתי כל כך ששום שכחה לא תוכל לרכבו או למחותו, עיניים אשר אין ספק שהפשע השאיר בהן סימן, תוצאה כלשהי, אישונים שברגע שייבחנו תתגלה בהם האשמה בוודאות גמורה, כמו שרופאים מזהים סימני מחלה לאור פנס זעיר שהם מקרבים לעיניים." universe, זהו רומן מתח פסיכולוגי, כתוב נפלא- ולדעתי מתאים מאוד למה שאת צריכה.

universe

New member
צודק ../images/Emo13.gif !!!!!!!,מתאים מאוד

אהבתי כבר מההתחלה,זה תפס אותי,עכשיו כי קראתי את ההתחלה אהיה חייבת למצוא את הספר להמשיך
רומן מתח פסיכולוגי, כן, כאלה מחפשת.

ל א

New member
זה ספר כל כך משעמם ונפוח

לפחות עד האמצע, לשם בערך הגעתי. לא מומלץ.

למעלה