בקשה להמלצה

PooMiKiT

New member
בקשה להמלצה

היי לכולן, אני אף פעם לא כתבתי פה אבל... עברה שנה מאז ניתוח של לפרוסקופיה וחזרו הצ'יסטות והכאבים :( ואני די אובדת עצות בכל מקרה, אני מחפשת עכשיו טיפולים של רפואה משלימה בנוסף לזריקות שאני אמורה להתחיל כדי לדחות כמה שיותר את הניתוח הנוסף שמחכה לי. האם יש למישהי המלצה כי אני אבודה בתוך ים המידע שיש באינטרנט ואני מחפשת אנשים שמבינים את המחלה הזאת וזה לא קל... אשמח לכל עזרה תודה

זואילי

New member
הי פומיקית

לא כתבת מהיכן את בארץ... מציעה לך לנסות דרך הקופה שלך. אני הלכתי למדקר דרך שירותי הקופה, ולפני כן הייתי צריכה לעבור דרך רופא מאבחן. את אותו מאבחן שאלתי לגבי המטפלים - מי מכיר את נושא האנדומטריוזיס... מכיוון שרציתי דיקור - הופניתי לאחד שלשמחתי גם מטפל בנשים בטיפולי פוריות. בתישאול שהוא עשה לי, גם הוא עבר תישאול משלי חחחחח. תמיד יש מבצעים של מס' טיפולים - אז עשיתי את המיכסה בהנחה ואח"כ המשכתי במחיר רגיל (שעדיין היה נמוך מללכת באופן פרטי). יש מדקר מפורסם ומומלץ שעובד עם מרפאת האנדו בתה"ש - את יכולה לגגל ולמצוא את שמו. את יכולה להיות מטופלת אצלו או דרך בי"ח או בפרטי. אם תרצי את הטלפון של המדקר שלי, ואת לא בקופ"ח כללית ותרצי לפנות אליו באופן פרטי - שלח לי מסר.

שלום לך

כמו שזואלי הציעה רצוי לברר דרך הקופה ולוודא שמכירים את נושא האנדו. וכמובן אפשר דרך ט.17 להגיע למדקר במרכז בתה"ש. בהצלחה בחיפושים.

למעלה