בקשה לדניאל דקל

מעופף

New member
בקשה לדניאל דקל

היי דניאל, אני לא פעיל גדול בפורום זה - אבל אני כן קורא אותו בצורה סדירה. אני חושב שכל דעה של אדם - יש לה מקום. אתה הבעתה את דעתך - רק ע"מ לעזור. לא חשובה הסיבה הדרדרנו למקומות שאף אחד לא מעוניין בהם. אנחנו כולנו אנשים - כולנו עושים טעויות וכולנו יכולים ללמוד !!! לא חשוב מי אשם או מי התנהג לא בסדר - אני מבקש סליחה על המצב אליו הגענו. כולנו פה בשביל דבר שאנחנו אוהבים - טיסנאות, אז בו נביא קצת אהבה ליישור ההדורים. אני קורא בזאת לדניאל שימשיך ליהיות שותף אקטיבי בפורום - דעתו חשובה לי ולאחרים, וקורא אני לכולם ללמוד מהמצב ולהתקדם הלאה, לשכוח מהעבר ולסגל תרבות אלקטרונית הולמת, לא להעליב, לא לפגוע ולא לזלזל באף אחד. אם יש חילוק דעות - הבע דעתך והשאר מקום לדעות אחרים !!! (מבלי לבטל דעת אחרים כמו שאינך רוצה שהם יבטלו את שלך !!!) יש יותר מפתרון אחד לכל בעיה - אבל לפגיעה בבן אדם אין פיתרון !!! אני בטוח שרב אנשי הפורום מסכימים עימי. דניאל - אנא חזור ולכולנו - בואו ונתקדם צעד ונהווה דוגמא לעצמנו !!! אין כוונתי למשוך תגובות אך אם דעתך שלילית ע"מ לא להגרר שוב לפגיעה באנשים - שמור דעה זו לעצמך, אם דעתך חיובית
בברכת שלום לכולם

דברים אחרונים בהחלט ../images/Emo41.gif

כפי שרשמתי,אין בכוונתי להשתתף יותר בפורום,לפחות לא בחודשים הקרובים. לשאר קוראי הפורום,מקווה שלמדתם לקח מהמקרה המכוער שקרה ביום חמישי. מי שיפגוש אותי,יגלה אדם אדם חייכני,נעים הליכות וצנוע,שתמיד ישמח לעזור לכם. ביום חמישי קצת חרגתי מאופיי לאחר שאחד ממשתתפי הפורום הוציא אותי משווי משקלי (יכול לקרות לכל אחד) אני מתנצל שנאלצתם לקרוא את השירשורים המכוערים בעקבות העימות שנוצר זיכרו,האינטרנט היא מדיה בעיתית. כל אחד יכול לכתוב על עצמו מה שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה, ולפגוע במי שהוא רוצה ואחר כך להסתתר מאחורי כתובת EAMIL אומללה... לעיתים שוכחים את כמות האנשים שנכנסים ורואים שטויוית שאנשים רושמים על אנשים אחרים. לעיתים הנזק קשה לתיקון,והנה דוגמא מהחיים: אותו גורם שאיתו היה לי עימות,כתב על בעל חנות בצפון שיש לו מידע עליו לפיו הוא פוטר מעבודתו עקב מחלת נפש כלשהי. למרות שהכרתי אותו אדם,חודשים הרהרתי, האם הוא באמת חולה נפש? לאחרונה הבנתי שהתשובה שלילית,במיוחד שהדברים נכתבו ע"י אותו גורם מפוקפק. לסיכום,הבהרה לגבי זוויות מנוע: מה שרשום ב FLYHI ע"י רון ג´רסי במאמר על זויות מנוע ומה שרשום על ידי במאמר בנושא קיזוז,הם דברים נכונים ולמעשה זהים. רון מדבר על הוספת אפקט מנוע לבדיקת זוית ההטיה ואני מדבר על הורדת אפקט מנוע לבדיקת הזוית. שתי שיטות זהות וטובות,רק הפוכות. בברכת פורום שקט ופורה דניאל דקל

אסף ו

New member
שרון בקשר לשורה מהשיר של פינק פלויד

זה SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND ולא SHINE IN... מה לעשות אבל מעריץ פנאטי שלהם לא יכול לעבור על זה בשתיקה

MemphisRaines

New member
כן אני יודע זו שגיאה שהפכה לנורמה

אני אוהב מאד את פינק פלויד והשורה היא פשוט עיוות שלא היה מתוכנן אבל נראה טוב
שרון

אני רואה שיש פה גם כאלה שמבינים במו

ואם מישהו מעונין לדעת על מי השיר נכתב הוא מזמן לפנות אליי

TheFly1

New member
על ראש הגנב בוער הכובע ../images/Emo150.gif

כמה שזה מגוחך בדיוק על זה דניאל דיבר היום, כשהתכוון לחוסר הפרגון המזעזע כאן בפורום ועוד ממי? לא אחר מאשר מנהל הפורום
אגב,פגשתי בדניאל מספר פעמים במנחת סאיקלון כאשר בא להטיס את הדאון החשמלי שלו,והוא באמת אדם מיוחד במינו. לדעתי האישית הוא הפסד ממש רציני בפורום פשוט חבל...

MemphisRaines

New member
דניאל אחלה בנאדם

וזה לא קשור לזה שהתגובות שלו לפניות של אמיר ושלי לרדת מהעץ עליו טיפס ביחד עם ליאור זהבי הופיעו מעל דפי הפורם במקום ישירות אלינו ניסיתי בכל צורה למנוע ממנו להפגע אבל הוא בחר ללכת ראש בראש עם ליאור שניהם הפסידו מזה וכמובן הפורום שהפסיד כותב ורק שאלה , את מי בדיוק היללתי ? שרון

למעלה