אוקי.. אני אנסה.
קודם כל הפלאש בק לעבר: מאיה דגן,היא הזוגית של מיכל. היא מפתיעה אותה בביקור לא צפוי... ונדהמת וכועסת,למצוא שם גבר. ובחזרה לימינו אנו... מיכל מקבלת קצת פרטים על ירדנה (מעניין.. קראו לה על שם נהר,והיא עוסקת שם בגלישה על ים.. חשבו על כל פרט קטן שם.) אז ירדנה,היא היום מפעילה של מועדון קורסים לגלישה וצלילה. מיכל והחברה לשעבר של פישי,יוצאות לשם,בתירוץ של לעשות קורס . ירדנה עדיין קצת כועסת... מיכל אומרת שתעשה הכל,ממש הכל,כדי לפייס אותה.ירדנה מספרת לה,שהיא עומדת להתחתן עם גבר... והבקשה שלה ממיכל- שתנסה לפתות את בעלה לעתיד של ירדנה,ותספר לה אם נשאר נאמן לירדנה,או שחלילה התפתה... המיועד מוצא חן מאוד בעיני מיכל והאקסית של פישי... (נדמה לי שזה השחקן עם השם ההזוי- אנחל בונני) הוא מגלה עניין במיכל... היא נאלצת לספר לירדנה,שהבחור כארז שלה,התוודה על אהבה מטורפת- לא רק אליה,(היא ניערה אותו...) כי אם גם אל האקסית של פישי (הוא ניסה מזלו אצלה,אחרי שמיכל ניערה אותו) ואז יש קטע נפלא, שתיהן רוקדות לצלילי מאמא מיה שוב- הבחירה בשיר לא מקרית.. מאמא מיה,זה שיר על אשה הסולחת שוב ושוב לאהוב הבוגדני שלה... נראה כאילו ירדנה סלחה למיכל,ונשאלת השאלה- האם היא אכן תעיף- כמו שהיא אומרת- את אנחל ארוסה?.. הפרק מסתיים,בזה שמיכל לא מסוגלת ל'גט אינט אקשן' עם ירדנה... מסתבר לה סופית,שלסבית היא לא. נשאר שם אחד ברשימה... זה יהודה לוי- אותו אדם שאיתו היתה מיכל כשירדנה הפתיעה אותה. הוא הי אז נשוי.. וגם היה פער גילים גדול בינו לבין מיכל... אבל... טוב נו- חכו לפרק הבא! נ.ב: כנראה הניחוש שלי שפישי הוא גם כן בא בחשבון כמועמד רומנטי,כנראה זה לא ניחוש ממש פרוע...