בקשה לביקורת בונה...

nonibam

New member
בקשה לביקורת בונה...

הי לכולם... כבר הרבה זמן לא ביקשתי שתסתכלו על החנות ותפדבקו - אז הנה, ביקשתי
תודה מראש לכל אלו שיציצו ויגיבו. גליה

onor

New member
היי גליה

אני אישית חולה על החנות שלך. פעם בכמה זמן את מבקשת ביקורת ואני כל פעם מופתעת מחדש שהחנות שלך לא מוכרת בטירוף. המראה של החנות מאוד אחיד, אני אוהבת את הצבעוניות והחנות באופן כללי משדרת לי משהו שמח ונעים. המחירים נראים לי טובים (למרות שאני לא כל כך מבינה בתמחור תכשיטים). התאורים טובים ומפורטים, אני באמת לא יודעת מה להגיד לך... אולי תנסי להכניס קצת SUPPLIES לחנות רק כדי להתחיל לגלגל מכירות? אני יודעת שלא כל כך עזרתי אבל באמת שניסיתי
בהצלחה מותק!

riti2

New member
גם אני חושבת

שהחנות צבעונית ונעימה, המחירים לא גבוהים והתכשיטים יפים בעיני... יש כמה צילומים שהרקע שלהם מאוד בהיר ו"מסנוור" קצת את העיניים כך שהפריט לא קופץ לעין בריבוע הקטן, וכשנכנסים אז מקבלים מושג הרבה יותר טוב ומפרגן לפריט... אני משקיעה הרבה זמן בצילומים ולפעמים אני לא מצליחה להשיג תוצאה משביעת רצון. יש פריטים שהצילום לא עושה איתם חסד. אני בהחלט חושבת שהמשיכה הראשונית שהתצלום עושה אכן יש לה תפקיד חשוב, אבל מצד שני ראיתי חנויות עם תצלומים ממש לא מוצלחים שמוכרות בטירוף... יום מקסים עירית

nonibam

New member
תודה רבה אונור...

על ההתייחסות והמחמאות
זה מה שנקרא - שאלת מיליון הדולר...

סיגליתא

New member
גליה, בדרך כלל אני לא נותנת תגובות על

חנויות של אחרות, כי פשוט מרגישה שאין לי עוד הכלים לנתח, אבל החנות נראית פשוט נהדר, אני אוהבת את הצילומים ואני חושבת שאולי תנסי להעלות מחירים של כמה מהמוצרים , לפעמים מחירים נמוכים הם מכשול, מצד שני כאשר בחנות יש יקר וזול הזול נראה זול ואטרקטיבי , סתם, לא בטוחה שזו דרך שיווקית אבל הגיונית , תנסי בהצלחה יקירתי

nonibam

New member
תודה סיגלית!!!!

אחשוב על מה שאמרת... אם אגיד לכם שאני בקושי מחדשת - אז בטח תגידו אההההההההההה אולי זה זה??!!

ifat36

New member
דעתי האישית

היי, קראתי לא מזמן ראיון ב etsy success עם תכשיטנית אחת שמוכרת בכמויות. היא סיפרה שהיא התחילה עם ליין של תכשיטים בחריזה, וזה ממש לא הלך. אחרי זמן שהיא הבינה שזה לא הולך, היא התחילה לייצר תכשיטים בסגנון וינטאג', משהו שונה לגמרי. פתאום היתה קפיצה אדירה במכירות אני חושבת שהתכשיטים שלך יפים, אבל אולי לא קולעים לטעם של מסה קריטית. או במילים אחרות הם לא לכל אחד... למעט העגילים lace laser cut שהם יותר רומנטים, עדינים, פחות דרמטיים, ויותר מתאימים אולי לקונות באטסי, שרובן צעירות מאד, ונוטות לתכשיטים יותר עדינים (ממה שאני הספקתי לראות) מה שאני מנסה לומר, כולנו מדברים על התמונות, על האמצעים השיווקיים, אבל לפעמים זה המוצר. המוצר יכול להיות נהדר, אבל משהו שרק מעטים אוהבים העצה שלי היא להוסיף עוד מתכשיטי התחרה היפים, לפתח את הליין הזה = עגילים, צמידים, תליוניים וכו'... יפעת

idozvia

New member
אני דווקא חושבת שיש לך תכשיטים מאד מיוחדים ..

אולי באמת תנסי להעלות מחירים, יש לך צילומים טובים והחנות נראת טוב ! אני באמת לא יודעת מה קורה באטסי הזה ! אני חושבת שעדיין לא עלינו על הנוסחא הנכונה. חשוב להמשיך ולנסות דברים חדשים. אבל הכי חשוב להאמין ולאהוב את המוצרים שלך !!!

idozvia

New member
אצלי זה גם אותו הסיפור לא יודעת למה אין

מכירות!

nonibam

New member
תודה יפעת!!!

קודם כל - אני מעריכה את הכנות ("הדברים שלך יפים אבל...") אני מודעת לכל מה שאמרת לגבי הסגנון - וזו אכן אחת הבעיות לדעתי. הבעיה האישית שלי היא שאת תכשיטי התחרה "כל אחת" יכולה לעשות בצורה כזו או אחרת, התכשיטים האחרים שלי באמת מבטאים (בעיניי) את היצירתיות וההבדל - אני לא בדיוק אחת שאוהבת להיות כמו כולם, למרות שאני (ברוב הדברים) אכן כמו כולם....
יש לי עוד שרשראות ופריטים מהליין הזה - אבל מאוד קשה לצלם אותם. כנראה שאצטרך להתמודד עם האתגר הזה... תודה שוב!!!

RolyzCreations

New member
הסתכלתי בחנות שלך

לי אישית הצבעוניות עושה בלאגן בעיניים (אבל זה כנראה רק אני). בכל אופן, הסתכלתי בחנות ואז התסכלתי בפריטים שמכרת, וההבדל בין שני הדפים עצום. לדעתי תסתכלי במה שמכרת ותנסי ליצור יותר בכיוון הזה. וכמובן שאת חייבת לחדש!

nonibam

New member
רולי - תודה....

הצבעוניות - זה בדיוק הקטע שלי (אפשר גם לקרוא בפרופיל / ביו)
אני בעצמי פחות עונדת זהב וכסף ומעדיפה פריטים שמשתלבים בצבעוניות של מה שאני לובשת (עד פה "התנצלויות"
). כמו שאמרה יפעת - מה שמוכר כרגע יותר זה התחרות, ואולי באמת אני צריכה ללכת בכיוון ההוא... וחידושים כמובן

ifat36

New member
בדיוק

מתוך הכתבות שאני קוראת ב etsy sucess הבנתי שחלק גדול מהיוצרים המצליחים לא היו כאלה מהמוצר או המוצרים הראשונים שהם יצרו אחת התחילה בבובות ועכשיו עושה כריות, השניה עשתה תכשיטי חריזה ועכשיו עושה תליוני וינטאג'... כל הזמן ניסוי וטעיה... וכשיש מוצר שמצליח לדבוק בו ולהמשיך לעשות וריאציות עליו. וגם אז לא לשקוד על השמרים, אלא לנסות מוצרים חדשים וגם אותם לבדוק... תודה יפעת

למעלה