בקשה לאמיר פרץ

• פותח הנושא gdnv
  • פורסם בתאריך

gdnv

New member
בקשה לאמיר פרץ

שלום רב לך מר אמיר פרץ, אני תומכת נלהבת שלכם ואפילו מתכוננת לעבודה ביום הבחירות בסניף בכפר הורדים שבגליל המערבי. אתמול בערב צפיתי בתכנית דיון על חולי הסרטן במדינה המסכנה שלנו, יש לי דרישה ואני מקווה שאתה לא תפגע ממני, (אני אדם מאוד מנומס), כי אני הייתי ממש מזועזעת מהדיון ששמעתי וראיתי את צערם של אותם החולים ,ובני המשפחה שבהחלט עוברים ייסורים לא פחות מהם, כאשר רואים אותם על סף מוות. אני מאוד מבקשת בדרישתי זו, שתבטיח לי כי לאחר שתבחר לראשות הממשלה ואני אתמוך בך בכל כוחי, שאתה תהיה מספר אחד המוביל בתחום ההקצבה לתרופות לחולים אלו.ואם תהיה באופוזציה תהיה גם כן זה שידרוש מידית הסדר תרופתי לאותם תרופות נדרשות, ובלי לחפש תקציבים כי יש כסף.לא סתם סיפורים כמו שכולם כמו אדון ביבי שלנו חסר הרגישות הזה, שאמר במפורשות לפני שאתה עלית לשידור אצל יאיר לפיד, (ואני ממש רציתי לאחר השידור שלך להתקשר אליך רק אנני יודעת את מספרך כי מאוד רציתי ביחידות לדבר איתך כי יש לי גם הרבה רעיונות בעבורך).שהוא ממש מצטער על כך שהיה צריך לעשות את הצעדים הכלכליים האלה והיום יש לו על גב המסכנים ממליארדים כדי שיוכל עכשיו לנופף בהם. והוא בטח חושב שאנשים נורמליים יצביעו בעבורו. אני ממש מחכה לתגובתך ולו אפילו מי המטפל מצידך בנקודות עצובות שכאלו.

gdnv

New member
המשך ותיקון להודעתי

סליחה מר אמיר פרץ לא התכוונתי לאופוזיציה אלא אם תהיה בקואליציה, מה שאני לא מאמינה, כי אני ובני משפחתי ממש תומכים נלהבים שלך אבי היה בין מייסדי מתנועת דרור הבונים, וחבר קיבוץ בשנות 48, כך שאנחנו מצידינו משפיעים מאוד על כל הסביבה שלנו, כך שאני מראש מצטערת שפגעתי אם כך היה.

ElvisAlive

New member
אם את תומכת

אז לפחות תכתבי את השם נכון: עמיר פרץ. עם ע'.

shirgan

New member
אני לא חושבת שעמיר פרץ יענה לך כאן

אם את רוצה ממש לפנות אליו ולקבל תשובה בקשי לשלוח פקס או מכתב ללשכתו של עמיר פרץ בבית מפלגת העבודה.

יש לי חזון שיום אחד תרופות מצילות

חיים יינתנו בחינם, או מקסימום במחיר סימלי בלבד, לכל מי שזקוק להם. לדעתי אין שום סיבה שבעולם שרק אנשים עשירים שידם משגת יוכלו להשיג את התרופות הללו. רק תחשבו שאדם שסובל צריך בנוסף לכל הסבל הבלתי נסבל שלו, יצטרך לעשות שמיניות באוויר כדי להשיג סכומי כסף מטורפים כמו 30000, 40000 או אפילו 60000 שקל לחודש, וכל זה רק בשביל להישאר בחיים שזו זכותו של כל אדם שלאף אחד אין את הזכות לשלול אותה ממנו. אני רק מקווה שעד שהדבר הזה יקרה עוד תישאר לנו מדינה לחיות בה.

למעלה