בקשה לאימוץ....../images/Emo108.gif
אז ככה: לפני חודשיים התוודעתי לראשונה לעולם הפורומים באינטרנט ומה רבה הייתה שמחתי כאשר גיליתי שיש עולם שלם שם שמחכה לשמוע מה לי, כן כן, לי יש לומר בנידון.... צר לי לבשר כי התבדיתי ותגובתיי לא התקבלו באהדה רבה, נאמר לי שאני צינית מידי, קרה מידי, מעליבה מידי (חבורה של נזקקי חיזוק וחסרי עמוד שידרה שלא יכלו להתמודד עם האמת
). אגדיל ואומר שאפילו היו כמה בקשות נואשות מצד משתמשים מסויימים שאפסיק להגיב...
תשמעו, אני בעד חופש הדיבור, אני לא חושבת שבכלל צריך לקחת ברצינות, אם בכלל, דברים שנאמרים מזר מוחלט באינטרנט, כל העניין נראה לי מגוחך אבל עדיין, יש צדק בדבריהם. פורומים של אהבות, תמיכה ועידוד פשוט לא נועדו לי.
אז חיפשתי וחיפשתי בשעה האחרונה ופשוט לא מצאתי פורום שיהלום את אישיותי, אז אם כאן הכוונה היא לאנשים שמחזיקים מעצמם יותר מידי, חיים בסרט עצבני על עצמם, חושבים שאין כמוהם בעולם, הגעתי הבייתה!
אז וואלה, הינני כאן, קבלו אותי בזרועות פתוחות (לפני שאני חוטפת לינץ' באהבה ורומנטיקה) ואמצו אותי באהבה.
I promise i'll be good.....or alt least, not too bad
אז ככה: לפני חודשיים התוודעתי לראשונה לעולם הפורומים באינטרנט ומה רבה הייתה שמחתי כאשר גיליתי שיש עולם שלם שם שמחכה לשמוע מה לי, כן כן, לי יש לומר בנידון.... צר לי לבשר כי התבדיתי ותגובתיי לא התקבלו באהדה רבה, נאמר לי שאני צינית מידי, קרה מידי, מעליבה מידי (חבורה של נזקקי חיזוק וחסרי עמוד שידרה שלא יכלו להתמודד עם האמת