בקשה לאימוץ....

סמלת

New member
בקשה לאימוץ....../images/Emo108.gif

אז ככה: לפני חודשיים התוודעתי לראשונה לעולם הפורומים באינטרנט ומה רבה הייתה שמחתי כאשר גיליתי שיש עולם שלם שם שמחכה לשמוע מה לי, כן כן, לי יש לומר בנידון.... צר לי לבשר כי התבדיתי ותגובתיי לא התקבלו באהדה רבה, נאמר לי שאני צינית מידי, קרה מידי, מעליבה מידי (חבורה של נזקקי חיזוק וחסרי עמוד שידרה שלא יכלו להתמודד עם האמת
). אגדיל ואומר שאפילו היו כמה בקשות נואשות מצד משתמשים מסויימים שאפסיק להגיב...
תשמעו, אני בעד חופש הדיבור, אני לא חושבת שבכלל צריך לקחת ברצינות, אם בכלל, דברים שנאמרים מזר מוחלט באינטרנט, כל העניין נראה לי מגוחך אבל עדיין, יש צדק בדבריהם. פורומים של אהבות, תמיכה ועידוד פשוט לא נועדו לי.
אז חיפשתי וחיפשתי בשעה האחרונה ופשוט לא מצאתי פורום שיהלום את אישיותי, אז אם כאן הכוונה היא לאנשים שמחזיקים מעצמם יותר מידי, חיים בסרט עצבני על עצמם, חושבים שאין כמוהם בעולם, הגעתי הבייתה!
אז וואלה, הינני כאן, קבלו אותי בזרועות פתוחות (לפני שאני חוטפת לינץ' באהבה ורומנטיקה) ואמצו אותי באהבה.
I promise i'll be good.....or alt least, not too bad

א י ל ה

New member
אני אתעלם באלגנטיות

ובאצילות אופיינית, מהסתירות הקופצות לעין בהודעתך. פשוט כי כזאת אני. אלגנטית ואצילית. ומתעלמת מסתירות. לעת מצוא, כמובן. רק כשנחה עליי הרוח. רוח ההתעלמות מסתירות כלומר. כמו למשל ברגעים אלה ממש. ואז, ברגעים האלה, אני באמת ממש ממש אלגנטית ואצילית. תאווה לעיניים ממש, אני. אין, כל מי שרואה אותי ברגעים האלה, כאילו ראה שמחת בית שואבה שלמה. יש בזה סוג של זוהר ונוגה וברק מופלא, שכל הנתקל בו מבקש אותו לעצמו, אבל איש לא יכול לקבל אותו, כמובן. בקיצור, אני באמת בשיא ברגעים האלה. לגמרי. זהו. מי את ומה רצית תזכירי לי?

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
ברוח ההתעלמות מסטירות

תסתובבי ווקשה. <באלגנטיות ואצילות האופיינים לך כמובן> ואל תשלי עצמך יותר מידי, ההיא שם מלמעלה עוד תגרום לך להתמודד עם האמת.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אלוהים כבר מזמן ירדה מהענן

<באלגנטיות ואצילות אופיינית> מה זאת הצניעות הזו?! את יכולה לספר להם מי את באמת.. "חברתי הטובה" עלאק. <סכיזופרנים* כולם> *במובן השגוי והשגור בפי ההמון למען יבין העם הפשוט שביננו>

קפת

New member
ג'יזוס*

את לא לומדת מהנסיון, מה? אחרי שסולקת בבושת פנים מפורום של מתלקקים-מפונפנים-מתחבקים כי היית צינית וקרה מדי, את באה לקבל חיבוקים בפורום של מגלומנים-סארקסטים-ציניים-מיזנטרופים-שונאי חיבוקים? פה אין זרועות פתוחות. פה פותחים רק ראשים**, רגליים*** ופנקסים**** שחורים. פעם היינו פותחים גם את התחת, אבל מאז שהאחות נחמה החזירה את נשמתה לאפסנאות הניקים בגמילה - אפחד לא מוכן לחקן חדשים. באסה. *קריאת ייאוש רק-קפתית, ולא, חלילה, פנייה פרסונלית למי מבאי או באות הפורום. **כוכביות תרתי ***כוכביות מטאפורה ****שחורים. אנחנו לא שוכחים ולא סולחים. על כלום.

א י ל ה

New member
<ממשיכה להתעלם מהסתירות שלה>

למרות שפייר? זה מתחיל להציק לי. וגם להיתקע לי בגרון. וקצת לחנוק מבפנים. בעיקר החלק המתוק. או שזה הסופגניה עם המילוי שוקולד שלי?

זה

מה שאומרים המגלומנים הפעלתניים יותר לשאר הבשר השורץ בעולם, למען יוכלו לעסוק בהשתלטות, ותהא אשר תהא, ללא הפרעה*. *מונח המתייחס לכלל הלא דוממים בעולם** **גם כן עולם. אני דורש לבדוק של מי הפאק הזה** *** ***המתמצאים בלולאות - הזהרו.***

נאבוקוב

New member
עמדתי בזרועות פתוחות

עמדתי ועמדתי ועמדתי. לשלשו עלי אחמדִים, השתינו על רגלי כל החמורים ששמם מתחיל בפ', נתלו בי מעריצות כמו הייתי המשופם מקרוסבי סטילס, צלמים את גופי היווני מכל האיברים (אני דומה בפרופיל לזורבה). אפילו קפט איפרה עלי, והיא לא מעשנת מאז הפרק בו זה עם התלתלים אמר לדן שהוא מעשן קופסא ביום. אבל את לא באת לחיבוק. ואמנם, נכון, קורה. ולכולנו. אבל נורא נעלבתי, שתדעי, לגמרי לגמרי אפילו, גם.

קפת

New member
נאבוקי, רוסי מטורף שלי

אין לך גוף יווני, אוצי'צ'ורניה שלי. אתה, הגוף שלך עשוי 76 אחוז וודקה (90 אחוזי אלכוהול שזוקקו מחרא של פרות באדיבות איוון צ'ונקין וחבריו), 13 אחוזי חמיצה, 8 אחוזי תה והשאר (אין לי כוח לחשב) תמצית דג חידקן (מטריות שנייה, כמובן). תגיד, ניסית פעם לשתות דיוקסין? זה טעים? ולכל מי ששאל את עצמו מהם אחמדים, שיחפש במאמרי הפורום.

נאבוקוב

New member
וודאי,

היום, במסיבת יומולדת 3 של האחיין הקטן שלי. אבא שלו החליט לפתוח בקבוק בן 21 שנה, אותו הוא עצמו יישן 11 שנה, איפושהו מתחת לכיור ובצמוד לאקונומיקה. היה אמור להיות יין מתוק-גועלי והסתבר שכבר מזמן מסתבר שזה לא מתוק ובהחלט בלתי-אפשרי. גמעתי ארוכות והשתטחתי על הרצפה מספר שניות, בודק את צמיגות השטיח. אחיינית מספר אחד נתלתה באהבה על גבי ובן-דודתה הכריזמטי, חתן-השמחה, פיזר עלי פזל והתחיל מרכיב אותי תוך שירה נמרצת של הטרעק הסופי של אלבום אחרית-הימים.

נאבוקוב

New member
אני אוהב

להדגיש את העמדות שלי. כי כזהאני, חד-משמעי ואנליטי, ממש כמו גילה גמליאל.

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif אם קפת צודקת בקשר להרכב שלך

אני צכה אותך למבער של הפונדו לשבת הקרובה.

נאבוקוב

New member
בסדר

אולם עלייך להתרחק כשאני שותה, אלו דברים הנעשים באינטימיות המירבית. ממש כמו עישון. קחי למשל את פיוטר, חיית-עבודה קשוחה ולאה. כל פעם שהיו קושרים אותו לאיזה עמוד להשגיח על מעשנים במעליות הוא היה נוער לעברי. ואני הייתי זורק את הצינגלה בגלל החוק? מהבושה, מהבושה שהוא צפה בי מעשן הייתי זורק את הצינגלה, מהבושה, מהבושה שראה אותי מעשן. אלו דברים, אומר אני, הנעשים בפרטיות המירבית. עם קרם.

קפת

New member
אל תגזים

אפשר לעשות דברים בפרטיות מירבית גם עם ג'ל, ואפילו עם חמאה, כפי שהוכיחו החברים מריה ש. מרלון ב. ואחד ברטולוצ'י, איטלקי בפריז.

למעלה