בקשה לאורן

somebodddy

New member
בקשה לאורן

תוריד את הקובץ, תשנה את הסיומת שלו לזיפ, ותפתח אותו. שמתי בפנים תוכנה בשביל לבדוק את המסך המלא על המערכת שלך. לדעתי המסך המלא לא עובד אצלך במשחק שלי בגלל שהמחשב שלך לא תומך ברזולוציה. בדוק בבקשה את כל הרזולוציות בתוכנה ותגיד לי מה עובד ומה לא. תודה.

somebodddy

New member
ואם כבר אז כבר - עבדתי עוד קצת על המשחק

זה אמנם היה בסופ"ש שעבר, אבל הראוטר שלי עשה בעיות אז לא יכלתי להעלות אותו. בכל אופן נפטרתי מהתותח(אני כבר יכול לשמוע את צהלות השמחה של מנהל הפורום) אבל הוספתי אויב חדש ושלבים ככה שבכל שלב יש כמה אויבים אבל רק חלק מהם מופיעים על המסך כל פעם. יש בצד רשימה של האויבים שעדיין לא הופיעו, ואם אתה הורג אויב אחד מהרשימה מגיע עד שנגמרים האויבים. האויב החדש די חזק, אז כדי לאזן את זה שיפרתי את יכולות התנועה של השחקן. כמו כן, מכיוון שעכשיו צריך להילחם ביותר אויבים הגדלתי את החיים של המבצר והקטנתי את החיים של האויבים. כרגע יש שלושה שלבים אבל יש תשתית להוסיף עוד, ואני יכול לקבוע בכל שלב כמה אויבים יהיו על המסך(תכנתתי מקומות לעד 5 אויבים). בגרסאות הבאות אני רוצה להוסיף עוד סוגי אויבים וגם בונוסים. אתם יודעים כבר איך לפתוח אז אני לא הולך להסביר שוב.

De-Panther

New member
המשחק הזה כרגע יכול לשגע אותי../images/Emo3.gif אם קורה שאני

לוחץ על הרווח פיקסל לפני שנחטתי על טיל - אני לא אוכל להזיז אותו אם קורה שלחצתי קודם על ימינה ורק אחר כך על רווח - אני לא אוכל להזיז אותו לפעמים יש קטעים שאני פשוט עובר דרך הטיל - זה קורה כשאני נופל קצת לפני שהטיל עובר איפה שתכננתי ליפול עליו, אבל עדיין חלק מהגוף שלי עוד לא עבר אותו(ובמקרה הזה זה רוב הגוף שלי... כי אני מגולגל כזה) והיו שם עוד גליצ'ים בסגנון: "אבל לחצתי!! למה זה לא עובד לי
" ככה שהמקסימום שהצלחתי להגיע אליו זה שניה לפני סוף השלב הראשון

De-Panther

New member
טוב הצלחתי לעבור שלב../images/Emo3.gif נזכרתי בעוד כמה באגים

כשהטיל מתפוצץ ליידי השחקן מתחיל להשתגע ולקפץ בכל האזור גם אם הטיל לא פגע ממש בי (זה לא אמור להיות אם הטיל פוגע בי? גם אם לא... עדיין נראה כאילו יש בעיה כלשהי עם ההדף כי השחקן פשוט ממשיך לקפץ מצד לצד על המסך) יש פעמים שהשחקן פשוט מתחיל ללכת לכל כיוון שבא לו למרות שעזבתי את המקש(זה קורה למשל אם אני לוחץ על תזוזה למקום מסוים ואז עובר את המסך) ועדיין אין לי אפשרות להוסיף את השם שלי לטבלה
חוצמזה אהבתי את האויב שבשלב השני

somebodddy

New member
אם אתה נוגע במשהו מתפוצץ אתה עף

זה לא באג, זה בכוונה. אבל אולי באמת כדאי להקטין את העצמה של זה. אם אתה עוזב את המקש והשחקן מתחיל ללכת פשוט תלחץ שוב על המקש. זה באג שקורה בהמון משחקים - התוכנה פשוט לא מקבלת את האירוע של עזיבת המקש. מצטער אבל אין דרך לתקן את זה, אלא אם כן אני משנה את כל המימוש של הקלט ואני לא מתכוון לעשות את זה בזמן הקרוב.

somebodddy

New member
אם אתה מחזיק את מקש למעלה לחוץ

אתה יכול לטפס על דברים גם אם חלק מהגוף שלך נמצא מתחתיהם(תלוי כמה מהגוף שלך נמצא מתחתיהם).

De-Panther

New member
הרזולוציה שלי 1280X1024 וכלום לא עובד אולי יש

כאן אנשים אחרים עם לינוקס שיכולים לבדוק? אני משתמש באובונטו 7.10 מותקן אצלי קומפיז והפעלתי את האפשרות שהמסך שלי יוכל להסתובב כמו קוביה

koler

New member
אני עכשיו גם על אובונטו אבל

אפילו לא עולה=\ אני מפעיל את הקובץ באט הזה. אני לא ממש בקיא במערכת הזאתי פשוט יש עבודות שאני עושה איתה מטעמי נוחות בכל מקרה לא עובד לי

De-Panther

New member
הקבצי BAT לא עובדים בלינוקס... זה קבצים של...

דוס וחלונות אם ג'אווה לא מותקנת אצלך, תכתוב בטרמינל sudo apt-get install sun-java6-plugin אחרי שהיא מותקנת. אם כשאתה לוחץ פעמיים על קובץ הJAR, הוא פותח לך תוכנה של הוצאת קבצים מקיווץ. תלחץ לחצן ימני על הקובץ ותבחר באופן וויט' סאן ג'אווה 6 ראנטיים

somebodddy

New member
טוב, מצטער,

אבל חיפוש קצר בגוגל העלה שJAVA לא תומכת במסך מלא בלינוקס. מוזר מאוד... אבל אין מה לעשות.

למעלה