אה כן, שכחתי...
התרגום הנכון לשיר, למרות שאני לא בטוח שזה הסופי כי אין לי פה כרגע את הקובץ עם כל התרגומים..אז מקווה שזה בסדר מבפנים אני לא יודע במי לבטוח זו לא הפתעה (כולם מרגישים כל כך רחוקים ממני) מחשבות כבדות מסוננות דרך האבק והשקרים מנסה לא להישבר אבל כל כך נמאס לי מההונאה הזאת בכל פעם שאני מנסה לגרום לעצמי לקום בחזרה על רגליי כל מה שאני חושב עליו זה זה כל הזמן המעייף הזה שעבר ואיך לנסות לתת בך אמון פשוט לוקח כל כך הרבה ממני [פזמון] אני לוקח את הכל מבפנים וזורק את הכל הרחק כי אני נשבע בפעם האחרונה אני לא אתן את אמוני בך המתח נבנה בפנים בקביעות (כולם מרגישים כל כך מרוחקים ממני) מחשבות כבדות כופות את דרכן החוצה מתוכי מנסה לא להישבר אבל כל כך נמאס לי מההונאה הזאת בכל פעם שאני מנסה לגרום לעצמי לקום בחזרה על רגליי כל מה שאני חושב עליו זה זה כל הזמן המעייף הזה שעבר ואיך לנסות לתת בך אמון פשוט לוקח כל כך הרבה ממני [פזמון] אני לוקח את הכל מבפנים וזורק את הכל הרחק כי אני נשבע בפעם האחרונה אני לא אתן את אמוני בך אני לא אבזבז עצמי עלייך, עלייך, עלייך אני לא אבזבז עצמי עלייך, עלייך, עלייך [פזמון] אני לוקח את הכל מבפנים וזורק את הכל הרחק כי אני נשבע בפעם האחרונה אני לא אתן את אמוני בך את הכל מבפנים ופשוט זורק את הכל הרחק כי אני נשבע בפעם האחרונה אני לא אתן את אמוני, בך, בך