קח עיוני
Smells Like Teen Spirit טען את הרובים ותביא חברים זה כיף להפסיד ולהעמיד פנים היא משועממת ומובטחת עצמית על יתר המידה או לא, אני יודע מילה מלוכלכת. שלום, שלום, שלום, שלום כמה נמוך? (X3) שלום שלום שלום. כשהאורות כבויים זה פחות מסוכן הנה אנחנו כאן, בדר אותנו אני מרגיש טיפש, ומידבק הנה אנחנו כאן, בדר אותנו כושי לבקן יתוש יצר מין שלי יה! אני גרוע במה שאני עושה הכי טוב ובשביל מתנה זו אני מרגיש מבורך הקבוצה הקטנה שלנו תמיד הייתה ותמיד תהיה עד הסוף שלום, שלום, שלום, שלום, כמה נמוך? (X3) שלום שלום שלום. כשהאורות כבויים זה פחות מסוכן הנה אנחנו כאן, בדר אותנו אני מרגיש טיפש, ומידבק הנה אנחנו כאן, בדר אותנו כושי לבקן יתוש יצר מין שלי יה! ואני שוכח למה בדיוק טעמתי או כן, אני חושב שזה גורם לי לחייך אני מוצא את קשה, כל כך קשה למצוא נו שיהיה, לא חשוב מה, לא חשוב. שלום, שלום, שלום, שלום, כמה נמוך? (X3) שלום שלום שלום. כשהאורות כבויים זה פחות מסוכן הנה אנחנו כאן, בדר אותנו אני מרגיש טיפש, ומידבק הנה אנחנו כאן, בדר אותנו כושי לבקן יתוש יצר מין שלי יה! הכחשה! (X 9) Lithium אני כל כך שמח, בגלל שהיום מצאתי את חבריי הם בתוך הראש שלי אני כל כך מכוער, אבל זה בסדר כי גם אתה שברנו את הראים יום ראישון בבוקר הוא כמו כל יום כאילו אכפת לי ואני לא מפחד תדליק את הנרות שלי, במבוכה. כי מצאתי את אלוהים כן,כן...(*6) אני כל כך בודד, זה בסדר גילחתי את הראש שלי ואני לא עצוב ואולי אני צריך להאשים את כל מה ששמתי ואני לא בטוח אני כל כך מתרגש, אני לא יכול לחכות לפגוש אותך שם אבל לא אכפת לי אני כל כך חרמן אבל זה בסדר הרצון שלי טוב כן,כן ....(*6) אני אוהב את זה-אני לא אשבר ואני מתגעגע אליך- אני לא אשבר אני אוהב אותך- אני לא אשבר אני יהרוג אותך-אני לא אשבר (*2) אני כל כך שמח, כי היום מצאתי את חבריי הם בתוך הראש שלי אני כל כך מכוער, אבל זה בסדר כי גם אתה שברנו את הראים יום ראישון בבוקר הוא כמו כל יום כאילו אכפת לי ואני לא מפחד תדליק את הנרות שלי, במבוכה. כי מצאתי את אלוהים כן,כן...(*6) אני אוהב את זה-אני לא אשבר ואני מתגעגע אליך- אני לא אשבר אני אוהב אותך- אני לא אשבר אני יהרוג אותך-אני לא אשבר (*2)