בקשה חשובה

chris benoit1

New member
בקשה חשובה

מישהו יכול לומר לי בבקשה איזה סיפור עומד מאחורי כל שיר של קולדפליי?על מי כתבו והכל? תודה

WhiteShadows

New member
המ תראי...

אני לא כריס מרטין [וגם לא
לצערי הרב] אז אני לא יכולה לומר לך על מה הוא חשב כשהוא כתב כל אחד מהשירים. אני רק יודעת על פי סיפורים שילו התחיל מהשורה : look at the stars ...פעם כל הלהקה ישבה איפה שהוא בטבע ואז גיא פתאום יצא עם השורה הזאת וכריס כתב על זה שיר..היתה חסרה לו מילת המפתח והוא ראה "דפי זהב" והחליט שהיא תהיה yellow שמעתי ש high speed זה כי כריס ראה מכונת כביסה שהיתה על high speed. till kingdom comes זה על ג'וני קאש כמובן. ו moses נכתב לגווינת פלאטרו. היו עוד סיפורים אבל אני לא זוכרת...אם אני אמצא אני אשים

aviGODFATHER

New member
תיקון Til' Kingdom Come

השיר נכתב במקור בשביל ג'וני קאש והוא מת לפני שהקליט אותו, אבל הוא לא נכתב עליו...

aviGODFATHER

New member
אכן כריס כתב...

(או שכל הלהקה כתבה, אין לי מושג... אף פעם לא הבנתי אם כריס לבד כותב את השירים או שכל הלהקה... בallmusic כל הלהקה מקבלת קרדיט).

WhiteShadows

New member
וואו כריס כתב לג'וני קאש!

פשש יפה.... והמ..כריס הוא כותב הליריקס העיקרי...בקשר ללחן אני חושבת שכל פעם מישהו בא בהברקה אחרת. יכול להיות שכריס מביא את המלודיה ואז גיא שם על זה את הבס, ג'וני את הגיטרה ווויל את התופים. הם בטח מתגמשים עם זה ולא כל אחד כותב לעצמו אלא הם עובדים בצוות.

Coldplayist

New member
אז מה רצית שכל אחד מהם יביא?

מן הסתם גיא שם את הבאס... ג'וני שם את הגיטרה ווויל את התופים... לרגע לא חשבתי שגיא ישים את סולו החצרוצרה שלו או שג'וני יפצח בקטע פסנתר נוגע ללב

Galadriel 3000

New member
רציני?

"זה לחבר שלנו דן, כי היו לו בעיות נשים. כלומר, לא היה לו מחזור או משהו, אבל היו לו בעיות עם הבחורות..." וההיי ספיד יותר מצחיק חח... את חושבת שלשירים שלו יש עומק ומשמעות ו-פוף! מיד האשליה הזו מתנפצת לך בפרצוף. מזל שאני לא אוהבת את השיר הזה... למה הוא קיים בכלל?

jony543

New member
היי ספיד קיים כאחד משבעת פלאי עולם

זה שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם [אין מספיק ם בשביל לתאר] יצא פאקאצאה קצת

Galadriel 3000

New member
טחח תרגע

אני אוהבת את כל שאר השירים.. ולמה אתה לא במסנג'ר? לא היו לנו תכניות להחלפת שירים או משהו כזה?

הי ספיד מציק לי../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

*היי ספיד מתחיל להתנגן* "תיגמר כבר! תיגמר! אוף! תיגמר שיר טיפש"
הי

WhiteShadows

New member
האמת שהוא באמת מדהים!

אין פרשוטס בלעדיו! נראה לי שאני מוצאת יותר עומק בשירים מאשר כריס עצמו

WhiteShadows

New member
../images/Emo207.gif איזה טוב!!

לא חשבתי שאפשר לנגן היי ספיד בלייב כי יש לו סאונד ממש מיוחד אבל מתברר שכןוזה נשמע נהדר! http://www.youtube.com/watch?v=xl0VxkIwYjI&mode=related&search=coldplay%20bizzare

למעלה