בקשה חשובה

liatha

New member
בקשה חשובה

שלום לכולם, אני כרגע בתהליך של בירור האם השחלה היחדה שיש לי מבייצת ואם יש ביציות או שניתן להביא אותה לביוץ. כל הבירור נעשה עם רופא הנשים שלי. הייתי רוצה לעשות אותו מול רופא מומחה בתסמונת רוקיטנסקי ופוריות. אשמח אם תוכלנה לתת לי שמות של רופאים מומחים בנושא שאוכל לפנות אליהם וכיצד נעשית הפנייה אליהם. בנוסף קיבלתי שם של רופא מומחה מאסף הרופא ששמו ד"ר רזיאל אך אין לי מושג כיצד לפנות אליו. אשמח לכל סיוע, תודה, ליאת.

milamark1

New member
טלפונים של ד"ר רזיאל

03-9512221- הוא מקבל בראשון לציון באופן פרטי. אם את חברת מכבי הוא מקבל גם דרך הקופה בת"א : 03-6959450 או 03-6917222 את יכולה גם לטלפן ישרות לאסף הרופא ולקבוע איתו פגישה בבית חולים:08-9779005 אני אישית עם אותה תסמונת מטופלת עצלו ורוצה להגיד שהוא רופא טוב ובן אדם מדהים.

liatha

New member
וואו, המון תודה, אין לך מושג כמה עז

עזרת לי...... אני עכשיו בטוח פונה אליו. אני חברת כללית אז אנסה קודם לקבוע איתו דרך בית החולים ישירות. תודה.... האם יש לך בעיה כמו שלי: רוקיטנסקי עם שחלה אחת וכליה אחת? איך הוא עושה את הבירור של הביציות? תודה, ליאת.

liatha

New member
האם את מכירה גם את ד"ר אוסוואלדו רב

רבינוביץ' מתל השומר? הוא גם מומחה רוקיטנסקי. אך הוא טיפל בי רק בנושא הווגינה. מה ההבדל בינו לבין ד"ר רזיאל מאסף הרופא?

גם אני רוקיטנסקית

ועדיין לא מטופלת בתחום של הפונדקאות. (עוד מעט, הלואי....) ידוע לי שרבינוביץ אכן מומחה ברוקיטנסקי, אולי שווה להתייעץ איתו.

milamark1

New member
ליאת אני מכירה גם את

ד"ר אסולדו רבינוביץ. הוא באמת מומחה לרוקיתנסקי. לפני 8-9 שנים שהיתי מטופלת שלו אז הוא היה יחיד בארץ המתמחה ברוקיטנסקי. והוא עזר לי בנושא הוגינה. אבל נראה לי שבתל השומר הוא לא עובד במחלקת פוריות. הוא עובד בנשים- אולי הדברים השתנו. לפונדקאות חשוב שרופא יהיה מומחה לפוריות. בהצלחה

למעלה