בקשה חשובה!

רינת4

New member
בקשה חשובה!

אמנם זה לא קשור ל"באפי.." אבל אני מרשה לעצמי בגלל הותק שצברתי בפורום: אם יש מישהו/י ממכם שאוהב/ת את "הכי גאים שיש", תעשו טובה,לכו לאתר של ערוץ 3: www.3tv.co.il ותשלחו להם אימייל בבקשה לשדר שוב את הפרקים של העונה הראשונה בימי שיש בערב, או כמו שהם עשו ל"מכושפות", "דוסון.." ועוד הרבה סדרות-4 פרקים ברצף בימי שבת בצהריים(למרות שבטח תהיה להם בעיה לשדר בשעה כזאת. אבל תבקשו, אין לנו מה להפסיד). ?pleaaaaaaaaaas ואם התייחסתם אלי, תעשו טובה ותשלחו לי הודעה שעשיתם זאת. טוב? תודה.
 

resputin

New member
אמממ..

אוקיי רינת, אממ... אני, אישית די צופה בסדרה הזאת ומצטער לנפץ לך את הבועה- הם לא יחזירו את השידורים החוזרים של העונההראשונה, לא בזמן הקרוב לפחות. למה? פשוט: עכשיו משורת באופן רציף העונה השנייה, שהזכויות נקנו לפני כמה ארבעה-חמישה פרקים בערך..?- בכל מקרה, לפני זה שידרו את כל העונה הראשונה בערב שישי, ראו שאיש לא צופה כי כולם בחוץ, ולכן דחפו את העונה בשידורים חוזרים ליום שבת, אחרי תום השידורים החוזרים באה העונה השנייה. בקשר ליום שבת, אין בכלל על מה לדבר לעשות רבעיית פרקים בשעת צהריים כזאת, כי אסור להם לשר כזה חומר לפני 22 או 23 בלילה, זה נוגד את חוקי הטלוויזיה <כמו שאין סרטים פורנוגרפיים בערוץ ארבע בחמש בצהריים..> ולכן, יש רק לחכות עוד כמה שבועות טובים, ושתיגמר העונה השנייה. כי תמיד יש פגרה של איזה חודש-חודשיים-שלושה עד שמביאים את העונה החדישה מחו"ל <כסף..כסף..> -אז הם ישדרו שידורים חוזרים של העונה השנייה כמעט על בטוח, תבקשי אז לשדר גם עונה ראשונה, אולי אז זה יתפוס.
 

רינת4

New member
אולי תנסה?

מה אפשר להפסיד? כלום! ותאמין לי- הסדרה הזאת החלה לצבור תאוצה בזמן האחרון, ויש עכשיו כבר שלושה אתרים חדשים של הסדרה, ופורומים שלה וערוץ 3 מתחיל להבין איזו פנינה נחתה להם בידיים... בסך הכל-צריך לשלוח אימייל. זה הכל. תנסה. כל אחד עוזר..
 

ד י י ז י

New member
אין קשר לנושא אבל...!!!!

אולי משהו יודע אם ישדרו את העונות הראשונה והשנייה של באפי? ראית רק מהאמצע של השניה...
 

resputin

New member
בעקרון, וסליחה על הדיכוי המתמשך..

.. ערוץ שלוש לא ממש שמים לב לכל הבקשות, אבל אני אשלח.
 
למעלה