בקשה חשובה ביותר.

^JosephinE^

New member
בקשה חשובה ביותר.

שלום. קוראים לי אופיר ואני שותפה פעילה מזה שבועיים וקצת בפורום "על בנות ועל בנים". לא מזמן החלפתם לנו מנהל, צעד חכם מאוד, כיוון שהמנהל הקודם לא היה פעיל וער לענייני הפורום. אבל הטעות שלכם היתה העובדה שלא התייעצתם עם חברי הפורום. בחרתם סתם אחת שתנהל את הפורום. אותה "סתם אחת", בכינוייה "חוקרת פרטית", לא מכירה אף אחד מהפורום. היא לא היתה שותפה בפורום עד שהפכתם אותה למנהלת, ובכלל- אני ועוד רבים מאמינים שמיכל, בכינויה "הדרומית" מתאימה הרבה יותר להנהלת הפורום כיוון שהיא עם הפורום מתחילתו, היא מבוגרת מספיק, היא מכירה את האנשים ושיקול דעתה חכם, חוצמזה שהיא רוצה להבחר. הייתי רוצה שתשקלו שוב את החלפת מנהלת הפורום במיכל. אופיר.

אני עם אופיר....

אני יעל ואני גם פעילה בערך חודשיים בפורום "על בנות ועל בנים". זה סבבה שהחליפו את המנהל הקודם (לא שהיה לי משהו נגדו, אבל כמו שאופיר רשמה- הוא לא היה פעיל וכו´), אבל הבאתם מנהלת שלא מכירה אף אחד, לא יודעת מה קורה ובנוסף- תומכת באחת חדשה שהגיעה לפורום והתחילה להציף ולדבר לא יפה אל כל הוותיקים..! זה לא שאני דורשת כבוד מיוחד- אבל היא רק הגיעה- וכבר המנהלת תומכת בה. משהו לא נעים כאן, זה ברור אז בבקשה תשקלו את החלפת המנהלת למיכל בכינוי "דרומית"...

גם אני חושב ככה!!!!!!!

אני תומר איש הלילה מהפורום על בנות ועל בנים! ואני חושב שמיכל הדרומית מתאימה יותר! ואני אומר לכם שכמעט כולם! וזה הרבה יותר מהתמיכה לחוקרת פרטית רוצים את דרומית בלבד!!!!! ואני חוזר בלבד! בבקשה ממכם תעזרו לנו! בתדוה מראש איש הלילה!

אז ככה...

אני בל, אני מוכרת יותר בשם בלבלה, פשוט החלפתי כינוי... אני כבר חודש בפורום הזה, והספקתי להכיר את כולם כמעט, ואני גם תומכת בקטע עם מיכל. כשענת הגיעה, לא ממש הייתה לי בעיה איתה, אבל יש לי רק בעיה אחת איתה. כל מי שהיא מכירה, מפורומים אחרים באים לפורום שלנו, כדי לברך אותה על המינוי, אבל... יש גבול. זה בסדר פה ובשם, ואם כבר אז באותו שרשור, אבל זאת פשוט הצפה לשמה. כבר היו אולי 4 אנשים שבאו, וכתבו לה כל פעם מזל טוב ועוד כל מיני, ועשו הצפות, כי זה לא הפורום שלהם ולא חשוב להם להרוס אותו, ומשום מה, את ההודעות של "חברים" שלה היא לא מוחקת, רק את ההודעות של האנשים שקבועים. אני חושבת שמיכל צריכה להיות המנהלת- ורק היא שלכם, בל

אלדר

New member
אז גם ככה

אני אלדר!! ואני מוכר בפורום על בנות ועל בנים בשם שלי "אלדר" אבל שלא כמו תומר אופיר בלבלה או יעל אני פרשתי מהפורום הזה לאחרונה........ בגלל משהו...... רציתי לחזור אליו ביום ראשון.. אבל לא הצלחתי כשניכנסתי אליו לפני שלוש ימים ראיתי שיש מנהלת חדשה........ ששמה "חוקרת פרטית" אני מכיר אותה כי היא כתבה כמה פעמים בפורום הזה ולא רק שם ראיתי עוד פעמיים אותה כותבת בפורום שבו אני כותב כבר חצי שנה...... אני לא מקבל את זה הנהלה!!!!! אסור לכם סתם ככה לעשות את זה!! ראיתי שהותיקים בפורום על בנות ועל בנים הכירו די טופ את שלומי!!! ובכל מקרה...... אני בעד מיכלו´ש!!! אני יודע שהיא ממש מכירה שם את רובם!!! כמוני את הרוב היא מכירה שם!!! ואני לא מוכן להכנס כל עוד חוקרת פרטית מנהלת שם!! זה "הרס" ממש את הפורום לפי דעתי!! לפי איך שאני ראיתי אותו בחופש ואיך שאני הכרתי אותו כבר שלוש שבועות..................... הוא הרוס כבר.............בגללכם..... אז בבקשה תחשבו שוב...... זו הדעה שלי לגבי זה גם אם היא נחרצת ממש ולא ממש מעניינת אבל אני אומר את זה כי אני רוצה לחזור לשם!! רק תחליפו שוב מנהלת את חוקרת פרטית במיכלו´ש!!!!!!!!!!!!שלי!!!!! זה לא קשה!!!!! פשוט להחליף!!!!!!!!! מיכלו´ש (הדרומית) רוצה בזה!!!!!! היא טובה בזה!!!!! יש לה זמן!!!! אבל בכל מקרה....................................אתם בבקשה תחליפו!! אני דיברתי אם אם קרן (ניצחית) על זה!! היא גם פרשה בגלל חוקרת פרטית!! אז בבקשה ממכם הנהלה יקרה תחליפו אותה במיכלו´ש.............. שלכם באהבה אלדר זה אם הדעות הנחרצות!

העצלנית

New member
חבר´ה מספיקקקקקקקקקק

יש עוד דברים בפורום הזה. להזכירכם לא רק אנחנו קיימים במערך הזה של הפורומים של תפוז אני חושבת שההנהלה הבינה מה מנסים להגיד. אז די

אלדר

New member
כן מיכל

את אומרת את זה רק בגלל שכבר עושים אותך למנהלת שניה........ אז מה הפלא??? שני מנהלות......... אני לא יודע בקשר לזה... אבל בכל מקרה.. זה לא יפה מצידך ממש להרוס ויכוח טוב כזה...... רק בגלל שכבר מטפלים בזה לאט לאט........ מבינה??? למרות שאת עושה את זה במטרה טובה...... זה עדיין לא ממש יפה מצידך........ שלך אלדר

הדרומית

New member
אלדר...

תראה, אני בעדכם תמיד ואתם יודעים את זה אבל חלאס מיצינו ת´עניין אתם רואים שההנהלה לא מגיבה לכם, אז למה להמשיך ולעשות רעש? הם הבטיחו לטפל בזה, הם יטפלו בזה, תאמין לי ולא צריך להתווכח הפורום און ליין נועד על מנת שגולשים ידברו על הבעיות שלהם לגביי הפורומים ולא יהפוך לפורום ויכוחים

אלדר

New member
מיכל מה את רוצה??

אולי בסופו של דבר עשיתי טעות ונתתי לך את הכתובת אנא........? בכל מקרה היית מגיעה אנא בסופו של דבר........ אבל לא משנה את בקיצור לא רוצה שזה יהיה פורום על בנות ועל בנים אם כל הויכוחים והשטויות שהיו שם כמה פעמיים......... זכותך............. אני יעשה מה שאת רוצה שאני יעשה... כל דבר... את לא רוצה שאני יתווכח אני לא יעשה את זה..... את רוצה שאני יפסיק לכתוב לגבי הנושא הזה כי בעינייך או סגור אוקי אני מקבל את זה............ מסכים איתך מה שאת רוצה אני רוצה................ אוקי?? מבינה?? שלך באהבה אלדר

sweet heart

New member
אני לא מאמינה

בסדר שמיכל תהיה גם בהנהלת הפורום אבל היא ממש לא פה מתחילתו! היו הרבה מלפני כן שעזבו וזה עצוב. ורציתי לציין לטובתה של ענת שהיא כן הייתה פעילה אבל לא הרבה אבל לא חשוב.. רציתי רק להגיד שתתמכו בה כי בינתיים היא מנהלת (לדעתי בכל אופן) בצורה מצוינת את הפורום ותתנו לה הזדמנות.

אלדר

New member
אז ככה!!!!!!!!!

הרבה פרשו!!!!! נכון!! בגלל ענת דיברתי אם קרן על זה רק בגללה היא פרשה...... אחרי שהיא כבר איזה חודש רוצה לעשות פרישה... עכשיו יש לה סיבה......... פליקרמן לא נכנס הרבה ואין הרבה שיש שם לדבר... הרבה מהותיקים יותר עכשיו בתקופת השטיקה...... חוץ כמובן מתומר שלא יכול לעשות את זה.................. ואני נגד הדעה שלך ומותר לי.............. ומיכלו´ש לא ותיקה זה נכון......... אפילו לא שנה..... אבל מי את כן רוצה?? את צופית??? היא לא מוכנה והיא כן ותיקה שם מאוד!!!! שלך אלדר

האמת ../images/Emo35.gif

אם תקראו את שרשרת הכתיבה בנושא הזה תבינו לבד שטוב שתפוז מינתה מנהל מטעמה ככה נראה לי

כפי שציינו בשרשורים הקודמים בנושא

הנהלת הפורום תורחב ותכלול גם גולשים ותיקים ומוכרים בפורום. תודה על הפנייה

למעלה