בקשה ותחינה

Yaniv-DC

New member
בקשה ותחינה

שלום לכם אנשים טובים. היות ואני דואג לכם לקרמבו, או לפחות לקרב על קרמבו, אני מרשה לעצמי לבוא אליכם בבקשה קטנה על משהו שחשוב, יקר וקרוב לליבי עוד יותר מאמירקן איידול. למעשה הרבה יותר מאמריקן איידול. למעשה עוד - אם זה היה מתחרה ראש בראש באמריקן איידול, הייתי סוגר את פולה עבדול בבוז. מדובר כמובן ב"תחרות הזמר של האירוויזיון" שבארץ קיבלה את הכינוי "אירוויזיון" שזו בכלל מערכת החדשות של EBU אבל לא חשוב. בכל מקרה, אני אצפה בזה עם חברי היקרים בערוץ RTPi (רשות השידור של פורטוגל). במרבית המדינות את השידור מלווה "מגיב" שמדבר בזמן ההנחייה, בזמן שידור ה"גלויות" ועל ההצבעה. זה חביב כשזה טרי ווגן האגדי של BBC, זה חביב פחות כשאיזה פדרו מדבר בפורטוגזית. למה אני מברבר לכם על זה? כי היום התבשרתי שהערוץ הישראלי, בין ים השידורים הממוחזרים של תוכניות שאינן קיימות עודף מעביר את התחרות בשידור ישיר. בישראל התחרות מועברת בפיד נקי, ללא בירבורים מיותרים. שאלתי היא... האם יש כאן מישהו המנוי על הערוץ ויכול להקליט ולשלוח לי?

אפרת ר

New member
מתי זה יוצא? שבת הקרובה?

אין לי בעיה להקליט לך מכאן ולשלוח... רק תגיד מתי זה אמור להיות כי אני לא עוקבת יותר מידי...

AdiBos

New member
שבת ה24 בשעה 3:00pm../images/Emo79.gif

מצטער יניב כבר הבטחתי להקליט לחבר אחר בכל מקרה אני מקווה שמישהו יקליט בשבילך ובהצלחה לליאור נרקיס

AdiBos

New member
אגב ניתן לראות את התחרות גם אוןלין

אני משוכנע שכחובב התחרות כבר מצאת את הלינק המתאים

מה, חייבים לאהוב את האירוויזיון

כדי להיות הומואים? או חייבים להיות הומואים כדי לאהוב את האירוויזיון?בכל מקרה אני מוותר.

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

הנה חידה סתם ככה בשביל הכיף, חתול - אין כאן ניקוד עבור אמריקן איידול, אבל נראה אם תוכל לענות... מי אמר "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש מאשר תפתח את הפה ותראה כמה זה נכון"? אשר לשאלות שנשאלו - אם כבר אז כבר - לא חייבים שום דבר בשתי הצורות שציינת, מה שכן חייבים להיות לא נורא חכמים בשביל להתחבא מאחורי ניק חדש שזו הודעתו הראשונה בתפוז בכלל ובפורום הזה בפרט. אפרת - זה ביום שבת הקרובה, 24 במאי, 1500 שעון המזרי (2000 GMT).

אפרת ר

New member
היי יניב

אני מאמינה שאני אהיה בבית במוצא"ש ולא תהיה לי בעיה להקליט לך... במקרה הכי גרוע, ידידי היקר יניר, מכור בערך כמוך לעניין ואני בטוחה שהוא מקליט.

MicMik

New member
אז זה מה שצריך בשביל לאהוב את

האורויזיון, שמם שמתחיל ביני

טל ר

New member
תשובה לחידה

שלמה המלך גַּם אֱוִיל מַחֲרִישׁ, חָכָם יֵחָשֵׁב; אֹטֵם שְׂפָתָיו נָבוֹן (משלי, י"ז כ"ח).

אז מה התשובה לשאלה?

שחוש הומור אין לך? העדפותיך המיניות, לא שיש לי משהו כנגדן, אבל בחיאת רבאק, מי אמר שאסור לצחוק קצת?

כנראה שחוש ההומור שלך

לא ממש גרם לנו לפרוץ בצחוק. כך שאוליי בפעם הבאה שאתה זורק משהו כדאי שתחשוב עליו קודם.

sirpad

New member
אני לא חושב שיש בעיה עם ההומור

יש בעיה עם ההתחבאות. לי ממש לא הציקה ההערה אלא העובדה שהוא הרגיש לא נח לעמוד מאחרוי דבריו. אני משער שגם זה מה שהציק ליניב יותר מכל.

G a l i 11

New member
מה זה?

תחזור לחור שממנו הגחת (ואני אף פעם לא מתבטאת כך...)

תיקון

בארץ התחרות קיבלה את הכינוי "אירובּיזיון", לא אירוויזיון...
דרך אגב,
לתגובתך לאידיוט שניסה להעליב אותך על העדפותיך המיניות. דעות חשוכות אין מקומן כאן. לא יודע מי אמר את המשפט שציטטת, אבל חז"ל (שלא היו ידועים בפתיחות מינית מרובה) אמרו כבר: "סייג לחוכמה - שתיקה".

Yaniv-DC

New member
אירוביזיון

זה הכינוי שאני משתמש בו עבור שירי ישראל החל בשנת 2000 (שמח הגרוע, אין דבר האנכרוניסטי עוד יותר משרה'לה, Light a candle הצנוני, והשנה בבורסות ההימורים אנו משייטים במקומות 22-26). בכל מקרה אפרת, אני מקווה שאת בארה"ב ושגם יניר בארה"ב... אני מדבר כמובן על הערוץ הישראלי המשדר כאן והקלטת הארוע ב-NTSC. תודה

אוליבול

New member
הדס שלו - סקופ קטן

אכן הדס שלו המדוברת היא ישראלית למהדרין ואחיה אפילו כרגע בארץ אצל המישפוחה בת"א
סתם שתדעו

avDC

New member
I want too ?

Hey, as everybody know I am new to the US, so how can I get connected to this Israeli channel and don't forget I live in DC

אפרת ר

New member
אני ויניר בארץ, לא בארה"ב

אני אוכל להקליט לך כאן על קלטת pal, אם זה טוב לך אז רשמתי ביומן להקליט, אם לא אז אתה צריך מתנדב מארה"ב :)

Yaniv-DC

New member
לא, לא, אבל תודה ../images/Emo13.gif

אני מחפש מישהו שיקליט לי מהערוץ הישראלי בארה"ב... היזראלי נטוורק ב-NTSC, אבל תודה בכל זאת

למעלה