בקשה ועזרה דחופה!!!

בקשה ועזרה דחופה!!!

סליחה שאני שולח כ"כ הרבה הודעות אבל יש לי אוסך של דגמי מטוסים קטנים כאלה שמחלקים בטיסה. אתם יודעים איפה אני יכול להשיג כאלה מטוסים מבלי לטוס?? צירפתי תמונה שאלה נוספת: איך עושים שירשור?? ארקיע תמיד תמיד תמיד שולטיםם!!!! אלללהההה ארקיע!!

חביבי

לך מפה!
אתה קרציה בלתי רגילה!

מה אתה מתייחס אליו ברצינות כזאת?

אתה עוד לא מבין שהוא סתם נהנה לעשות צחוק מכולם פה? זה נראה לך אחד רציני? די! נמאס!

לארקיע שולטים

טוב. אפסיק עם זה אבל גם אתה תפסיק לעשות מעצמך צחוק או שתפסיק לצחוק פה מכולם!

Matan103

New member
רשום שם

בכל מכירה רשום לך לאן הם שולחים וכמה יעלה המשלוח. מראש, הרוב לא שולחים לארץ

אזז

האתר שאתה הבאת לי הוא מקיים משלוחים לארץ?? ואם לא אתה מכיר אתר ישראלי שמוכר מטוסים???

singera

New member
תבדוק מול המשרדים של חברות

התעופה אני בטוח שKLM/אלעל וחברותיהן יתנו לך דגם תמורת כמה "ירוקים"

Rockamora

New member
מה הבעיה...

תכנס לחנות "ז. וילנצ'יק ובניו" ברחוב אלנבי 123 בת"א.. יש לו "אגף" של דגמים.. ויש שם כאלה!

e dor

New member
תיקון פיצפון

דגם כמו בתמונה הוא להרכבה, פשוט אצל וילנצ'יק יש דגמים להרכבה עם הרבה חלקים ולצביעה. דגמים מהסוג הזה הם דגמים של מס' חלקים בודדים, צבועים ומוכנים תוך דקות.

Rockamora

New member
אצל וילנצ'יק יש גם דגמים מוכנים!!

אל תתוכחו 8)
בתור אחד שהיה שם לא מעט.. יש לו גם מוכנים.. לפחות לפי הפעם האחרונה שהייתי אצלי! אגב הוא פתח חנות ברשת- אני חושב שיש שם כאלה.. אבל אני לא בטוח-www.dgamim.com

אבל

שנכנסתי לאתר לא היה שם מטוסי נוסעים ואני מנסה לדבר עם חברות התעופה בארץ והם אומרות שאין להם!

HELLAS

New member
חברות התעופה בארץ

וגם בחו"ל לא מחזיקות דגמי מטוסים למכירה או למסירה. באופן כללי בכל אופן. אתה יכול להיכנס לאתר של חברת HERPA שהיא יצרנית דגמים של כל מיני דברים כולל מטוסים והיא לדעתי הטובה ביותר - אתה יכול לקנות שם דגמים והם ישלחו לך את זה לארץ בדואר. קנייה מהנה...

HELLAS

New member
אוופס

לא יצא קישוא מאה אחוז - אחרי שנכנסת לקישור - תבחר באופציה WINGS משם אתה יכול להמשיך לבד....

למעלה