בקשה והתנצלות ..

גל ים..

New member
בקשה והתנצלות ..

מתנצלת על פתיחת הודעה חדשה באמת סליחה אבל חייבת לשתף אתכם במשהו.. כפי שסיפרתי לכם על קצה המזלג שאת הנט אני מכירה מצויין ואנשים מכירים אותי ויש מן הסתם גם זבלים בנט וראיתם דוגמא חיה לכך אתמול מי שהספיק להציץ אתמול בערב ותודה לאל זה נמחק ...ובנוסף המחשב שלי היה חולה כמה ימים כנראה בגלל אותם אנשים אז שוב יש לי או מרגלים במחשב או פריצה חדשה למחשב או שמישהו פשוט לא יורד לי מהוריד...ולכן הסיפור הוא כזה.. אחרי שהמחשב חלה והתגלו תגליות מרעישות בתיבת המסרים שלי החלטתי לסמן שכל הודעה שאקבל אני מבקשת שהנהלת תפוז תשלח לי על כך אימל ויש אפשרות כזאת למי שלא מכיר..הפלא ופלא קיבלתי הודעה מתפוז שיש לי כמה מסרים והפלא ופלא יותר שעליתי לתיבה שלי כאן והם אינם ...עפו עם הרוח ולא נמצאו עד הרגע הזה... לא במחיקת הודעות ולא בשום מקום אחר.. לכן כל מי שקיבל בשמי הודעה מוזרה או להבדיל לא קיבל תשובה ממני מכל סיבה שהיא אנא נסו להבין שמישהו החליט לשחק לי קצת יותר בנשמה.. הבדיחה של אתמול של אותו בחור היתה מכוונת בעקיפין לעצבן גם אותי והוא דיי הצליח אבל הוא לא יצליח להרוס לי את הנשמה ...מי שיצא לו לדבר עימי בימים האחרונים בטלפון מקווה שלא יחשוב עליי אחרת בעקבות דברים שהתבצעו מאחורי גבי.. ושוב אם מישהו נפגע שלא קיבל ממני תשובה אנא שישלח לי לאימל שמצויין בכרטיס שלי ...מצטערת גלי

הרגעה כללית בקשר לתאורית

הקונספירציה. בפורום המנהלים קוראים לזה "מפלצת המסרים" - יש תופעה ידועה בתפוז, שכלי המסרים משתגע, ושולח מסרים בלי שהמשתמשים שלחו כלום, או "אוכל" מסרים שנשלחו אליך ולא מגיעים משום מה. זה לא קורה הרבה, אבל קורה, ולא יודעים את הסיבה. מכל מקום, בטוח שזה לא מישהו שעומד מאחורי התופעה, אלא המחשבים של תפוז. ולכן, לא להתרגש, לא להזיע, אם זה קורה - לחכות שזה יעבור.

למעלה