בקשה דחופה

glory the god

New member
בקשה דחופה

אתם יכולים לכתוב לי ציטוט שהכי מאפיין את ווילו?

Adrienne

New member
בבקשה... מ504

WILLOW: (smiling hugely) Listen to us! We-we're arguing! We're having a debate about a college lecture! I have dreamt of this day since ... forever! (proudly) You are turning into quite the student. (Buffy smiles) Should I be watching my occipital lobe?

IDOffryn

New member
הנה ../images/Emo41.gif5x19

WILLOW: I know it is, and I'm a big fan of school. You know me! I'm like, (sings) "Go school! It's your birthday!" Or something to that effect

ANGEL N

New member
נצל"ש- זה מה שהיה כתוב היום במעריב:

אז היום במעריב היה כתוב ששרה מישל גלר אמרה: "זה הולך להיות מפגן ראווה ענק" כשהיא מתיחסת לפרקי הסיום של הסידרה!!! ואוווווו אני כבר מת לראות את העונה השביעיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!

ANGEL N

New member
יכול להיות...

שראיתם את מה שכתבתי ששרה אמרה ופשוט לא הגבתם?

IDOffryn

New member
אממ פשוט..

לא צריך ששרה תגיד את זה כדי לשעת שהפרק האחרון יהיה פרק טוב..אני מקווה

ד י י ז י

New member
ראיתי. ../images/Emo9.gif

זה לווה בצווחות "איייייי!" גבוהות.. נרגעתי בנתיים.

ד י י ז י

New member
yep.

עכשיו ולתמיד - יאפ, עם e או a? וגם יש כאלה שכותבים את זה yeap. למשהו יש מושג?

idanyd

New member
אני לא חושב שיש תשובה מוסמכת

מ"האקדמיה ללשון אנגלית", או משהו כזה. אבל, מוסכם ש"Yep" נרשם כך, כי זו אמורה להיות תשובה קצרה, וה-"e" לא נמשכת כמו a. יש עוד צורת סלנג למילה "Yes", שהיא -"Yeah" (כמו שמופיע בחתימה שלך). לרוב, היא נאמרת כשמצופה המשך לשיחה, והיא "נמרחת" יותר. משהו בסגנון: -"דייזי?" -"Yeah" -"את רואה 'באפי'?" -"Yep"

ANGEL N

New member
וזה היה הסבר משליחינו באקדמיה ...

ללשון אנגלית. תודה idanyd זה היה מנומק מפורט ואפילו הבאת דוגמאות כל הכבוד! אלייכם מיקי ויעקב.

למעלה