בקשה דחופה

מצב
הנושא נעול.

תוכית5

New member
בקשה דחופה

בקשה דחופה
האם משהי מכירה רופא באזור הצפון חיפה עד טבריה אשר בעניינים ויכול להכין וללות אותי לתרומה במידה וההחלטה תהיה לכיוון זיגי

בריזה1

New member
למעשה כל רופא נשים

בקשה דחופה
האם משהי מכירה רופא באזור הצפון חיפה עד טבריה אשר בעניינים ויכול להכין וללות אותי לתרומה במידה וההחלטה תהיה לכיוון זיגי
למעשה כל רופא נשים
יכול להכין אותך רצוי לדעתי רופא נשים שמתעסק בפוריות אבל לא חובה. שמות תמצאי בלי סוף בפורום פוריות יש שם רשימות לפי אזורים תוכלי לבחור לך.

אדוינה

New member
הי תוכית!

בקשה דחופה
הי תוכית!
ממליצה על ד"ר דירנפלד מביה"ח כרמל.(היא התארחה בפורום לאחרונה) רופאה מקצועית ביותר ואישה חמה קשובה ומסורה.(סוף סוף אישה במקצוע) מטופליה בתרומת ביציות נוסעים לקייב עם אסותא. בנוסף ד"ר קלדרון,שיש לו הרבה מטופלים בפורום הזה. אומנם הייתי אצלו רק פעם אחת,ובה היה קשוב ועניני. לי אישית קשה עם הרופאים שמוצפים במטופלים,וכבר אין להם מושג מי הוא מי. ומסתכלים בך במבט של "תזכירי לי מה הסיפור שלך"
. שיהיה בהתלחה תוכית!

תוכית5

New member
קופ"ח מכבי

בקשה דחופה
קופ"ח מכבי
האם ידוע על רופא המשוייך לקופ"ח מכבי שעובד עם זיגי? האם ידוע מה גובה ההחזר בימים אלו בגין תרומה?

החזר ממכבי

קופ"ח מכבי
האם ידוע על רופא המשוייך לקופ"ח מכבי שעובד עם זיגי? האם ידוע מה גובה ההחזר בימים אלו בגין תרומה?
החזר ממכבי
ההחזר ממכבי נכון לאוקטובר השנה הוא 7,000 ש"ח עבור איקסי שנעשה בחו"ל ולא עבור התרומה. לכן יש לדאוג שיצויין שהטיפול נעשה בעזרת איקסי. כאמור אני קיבלתי את ההחזר הנ"ל באוקטובר השנה בעקבות הקבלה שהבאתי מהטיפול והחזירו לי כסף ללא ניד עפעף... שיהיה לך בהצלחה גדולה.

תוכית5

New member
איקסי

החזר ממכבי
ההחזר ממכבי נכון לאוקטובר השנה הוא 7,000 ש"ח עבור איקסי שנעשה בחו"ל ולא עבור התרומה. לכן יש לדאוג שיצויין שהטיפול נעשה בעזרת איקסי. כאמור אני קיבלתי את ההחזר הנ"ל באוקטובר השנה בעקבות הקבלה שהבאתי מהטיפול והחזירו לי כסף ללא ניד עפעף... שיהיה לך בהצלחה גדולה.
איקסי
אודה להסבר מה זה טיפול שנעשה בעזרת איקסי. האם כל מקום מוכן לציין זאת, היכן את עשית את הטיפול? מקווה שהצלחת.

אנסה להסביר

איקסי
אודה להסבר מה זה טיפול שנעשה בעזרת איקסי. האם כל מקום מוכן לציין זאת, היכן את עשית את הטיפול? מקווה שהצלחת.
אנסה להסביר
איקסי הוא התערבות בה מחדירים את הזרע לתוך הביצית ולא מחכים שהוא יעשה זאת לבד... בדרך כלל בתרומת ביצית עובדים בשיטה הזאת ולא מחכים שהדברים יקרו מעצמם. אני עשיתי את הטיפול ברומניה בעזרת שלושת המופלאים: קלדרון,לויט,זיסקינד.

נדמה לי שבי"ח אלישע

בקשה דחופה
נדמה לי שבי"ח אלישע
לתוכית כעברתי לבני ציון , קיבלתי בטעות גם את הטלפון של אלישע , וכדיברתי איתם הם הסבירו לי שהגעתי למקום הלא נכון שאני מתכוונת כנראה לבני ציון אבל ציינו שגם להם יש מסלול והכוונה היתה לזיגי . תבררי אני כמעט בטוחה.

תוכית5

New member
תודה, דרך תשובתך

נדמה לי שבי"ח אלישע
לתוכית כעברתי לבני ציון , קיבלתי בטעות גם את הטלפון של אלישע , וכדיברתי איתם הם הסבירו לי שהגעתי למקום הלא נכון שאני מתכוונת כנראה לבני ציון אבל ציינו שגם להם יש מסלול והכוונה היתה לזיגי . תבררי אני כמעט בטוחה.
תודה, דרך תשובתך
מצאתי את ד"ר שחר קול אשר איתו אפשר להתכונן ודרך מכבי ואין צורך להעמיס בהוצאות נוספות של רופאים פרטיים. שוב המון תודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה