למעשה כל רופא נשיםבקשה דחופה
האם משהי מכירה רופא באזור הצפון חיפה עד טבריה אשר בעניינים ויכול להכין וללות אותי לתרומה במידה וההחלטה תהיה לכיוון זיגי
הי תוכית!בקשה דחופה
האם משהי מכירה רופא באזור הצפון חיפה עד טבריה אשר בעניינים ויכול להכין וללות אותי לתרומה במידה וההחלטה תהיה לכיוון זיגי
קופ"ח מכביבקשה דחופה
החזרקופ"ח מכבי
האם ידוע על רופא המשוייך לקופ"ח מכבי שעובד עם זיגי? האם ידוע מה גובה ההחזר בימים אלו בגין תרומה?
החזרהחזר
ההחזר הוא 7000 ש"ח, חד פעמי. בהצלחה.
אני קיבלתי את הנ"ל באפריל לפני שנההחזר
האם הסכום נכון לתקופה האחרונה?
תודה ואני קיבלתי את הנ"ל באפריל לפני שנה
החזר ממכביקופ"ח מכבי
האם ידוע על רופא המשוייך לקופ"ח מכבי שעובד עם זיגי? האם ידוע מה גובה ההחזר בימים אלו בגין תרומה?
איקסיהחזר ממכבי
ההחזר ממכבי נכון לאוקטובר השנה הוא 7,000 ש"ח עבור איקסי שנעשה בחו"ל ולא עבור התרומה. לכן יש לדאוג שיצויין שהטיפול נעשה בעזרת איקסי. כאמור אני קיבלתי את ההחזר הנ"ל באוקטובר השנה בעקבות הקבלה שהבאתי מהטיפול והחזירו לי כסף ללא ניד עפעף... שיהיה לך בהצלחה גדולה.
אנסה להסביראיקסי
אודה להסבר מה זה טיפול שנעשה בעזרת איקסי. האם כל מקום מוכן לציין זאת, היכן את עשית את הטיפול? מקווה שהצלחת.
נדמה לי שבי"ח אלישעבקשה דחופה
תודה, דרך תשובתךנדמה לי שבי"ח אלישע
לתוכית כעברתי לבני ציון , קיבלתי בטעות גם את הטלפון של אלישע , וכדיברתי איתם הם הסבירו לי שהגעתי למקום הלא נכון שאני מתכוונת כנראה לבני ציון אבל ציינו שגם להם יש מסלול והכוונה היתה לזיגי . תבררי אני כמעט בטוחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.