בקשה דחופה!!!!

Nushi G

New member
בקשה דחופה!!!!../images/Emo124.gif

אני צריכה לצרוב דיסק למחר עם השיר Have I told you lately that I love you (אני נשפכת ממנו..) וקצת חבל לי להשאיר את כל שאר הדיק ריק (אין לי מה לצרוב עליו..).
למישהו יש שירים ששודרו בג'אג או מעלים בכם רגשות שיפריים לשלוח לי??? דחוף!!!!!!!!!!!!!!! אני מאוד אשמח אם למישהו יש את Wrong impression, את המנגינת פתיחה ואולי במקרה (הלוואי!!!) את Have I told you lately that I love you בביצוע של DJE???????? תודה!!!!!!!!!!!!!!!!

omer landau

New member
של הביטלס

אוקיי אני אשתף פעולה הפעם חחחח סתם יש שיר שמזכיר קצת אני אוהב את השיר הזה של הביטלס all you need is love יש לי את המנגינת פתיחה זה לא בעיה למצוא אני אפילו לומד איתה למבחנים חחח וגם עם השיר של הבית הלבן כי זה מוזיקה בלי מילים כזאת

Nushi G

New member
אכפת לך לשלוח לי את המנגינת פתיחה

ואת המנגינה של הבית הלבן?? זה מאוד יעזור לי, תודה! [email protected] יש לי גם מסנג'ר במייל הזה, אז תבחר איך שנוח לך.. ולגבי הביטלס- את כמה שאני אוהבת אותם (מאוד!!!), לא כ"כ מסתדר לי השיר הזה לדיסק הספציפי הזה.. תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

נצלש.... תגידו, גם לכם

יש פרסומות דוחות של נשים מגעילות ערומות שרצות כאן בצד ומעל הפורום?? זה נורא קוטע לי את חוט המחשבה.. ותהיתי אם רק המחשב שלי סוטה...

Nushi G

New member
זה אצל כולם.. איזה מרגיז!

אלעד- תעשה משהו בנידון!!!!

תכנסו דרך ערוץ 3. זה מה שאני

עושה... רק כשאני רוצה להתעדכן וכאלה... אני נכנסת דרך תפוז. יש לי קוצור דרך על הדסק לשניהם וככה זה הכי נוח. אז לפרסומות FREE לכו רק דרך ערוץ 3 . ואז אפשר לקפוץ פעמפעמיים ביום לתפוז.

חחח... איזה קורעת אני.... בהודעה

הקודמת רשמתי קוצור במקום קיצור...חחח...*נותנת לעצמי זפתה *

Dark Storm

New member
מה עם:

Take my breath away (מטופ גאן) I Can't take my eyes of you (נראה לי שזה היה בעונה השניה / ראשונה של גאג אבל לא בטוח..) Nothing's gonna change my love fo you (פשוט שיר יפה - לא קשור לג'אג)

למעלה