בקשה גורלית

בקשה גורלית

יש לי לאחרונה הרבה שאלות שמטרידות אותי אז כך: אני מתכונן לעזוב את החרדיות קרי: משפחה , ישיבה . והשאלות הם או הן כדלהלן: איך אני יתחבר לעולם שהיה ועודנו כה זר לי ? איך אני יסתדר בחתונה ? כמה אנשים יהיו בה יותר מכמה יחידים שאצליח לגייס מאיפשהו ? איך אתה בונה חיים משפחה ? וכו` ? אקיצער אם יש פה אחד שעבר את זה והצליח אנא שיועיל בטובו ובחסדו ויכתוב לי איך הוא עבר את זה ? ומה מצבו היום ? כי זה פשוט לעשות מהפך של מאה שמונים מעלות ! תודה רבה רבה (רבה) למגיבים !

מחממנוע

New member
זה מאד מסוכן

אחר כך גם פורשים מהפורום, אחר כך מהעבודה, ואחר כך פורשים מהחברה ונמצאת פרוש מכל דבר. אז... תשאר כבר חרדי פרוש

מחממנוע !

יש לי תמיד בעיה אם התגובות שלך כי הם מדי ````רציניות```` כך שקשה לי מאוד לרדת לעומקם אם תוכל לבאר את כוונתך הנבונה מאד נודה לך

לא ראית שכתוב "לחץ על שלח פעם אחת"?

ועוד אמרו לך תודה!! יותר מזההה?? בושה שבמדינת ישראל בשנת 2006 אנשים לא מבינים עברית!

תקשיב

לדעתי זה לא כדאי לך בשום אופן ופנים ! לעזוב את הדת הן מצד עולם הזה והן מצד עולם הבא ולא תרויח מזה כלום ואפילו הלל לא יעזרו לך רק אם תתחנן בפניהם שאתה רוצה להיות חילוני ולעשות את טעות חייך לכן עצתי שתשאר כמוני חרדי כי לרוע מזלך לשיטתך כמובן יצאת חרדי למשפחה חרדית וצריך להשלים עם זה מאשר להסתבך עם זה . מקוה שהבנת

תקשיב

לדעתי זה לא כדאי לך בשום אופן ופנים ! לעזוב את הדת הן מצד עולם הזה והן מצד עולם הבא ולא תרויח מזה כלום ואפילו הלל לא יעזרו לך רק אם תתחנן בפניהם שאתה רוצה להיות חילוני ולעשות את טעות חייך לכן עצתי שתשאר כמוני חרדי כי לרוע מזלך לשיטתך כמובן יצאת חרדי למשפחה חרדית וצריך להשלים עם זה מאשר להסתבך עם זה . מקוה שהבנת

כמה דברים...:

>תבדוק עם עצמך קודם טוב טוב אם זה מה שאתה רוצה. >אחרי שהחלטת שזה מה שיהיה הכי טוב עבורך אז אין לך בכלל מה לדאוג בקשר לחתונה...כולם יבואו!!! ום לא- אני מתנדבת להביא את כל החברים שלי, שימלאו לך אולם שלם...(ובניגוד לחרדים, גם יכסו את ההוצאות..חחח).... בקשר לבניית חיים ומשפחה... אל תדאג....גם חרדי לא ממש יודע איך עושים את זה...

i l u v a t a r

New member
אם תרצה וזה מספיק חשוב לך

ואתה מוכן להקריב הרבה- אתה תצליח

למעלה