בקשה גדולה מכולם

X Offender

New member
בקשה גדולה מכולם

הפורום הזה הוא אחד מהפורומים הכי פעילים בתפוז בזמן האחרון, אני באמת מרבה להכנס ולקרוא, ולהתעדכן פה על מה שאתם מפרסמים, אבל יש פה תופעה חוזרת (שאני לא מבדיל את עצמי ממנה אבל אני באמת הולך ליישם אותה להבא) זה שאנשים מפרסמים פה הודעות או מגיבים להודעות ומשתמשים בשפה מלוכלכת ומאד מבישה, וזה ממש מעבר ל"זו דעתי" לא זוהי לא דעה זו הכפשה ודיבור בלשון הרע, אני לא מתחסד עכשיו ולא אומר שבעבר לא פעלתי ככה אבל הגיע לי עד פה, אז דיי ! , בבקשה, לראות בכל האינטרנט תגובות מלאות שנאה, לראות מילים כמו "שרמוטה" "שרלילה" "זונה" וכו' וכו' שמשתייכות לאמן מסויים / אדם / סתם כותב זה פשוט גועל נפש, זה לא מתאים, זה מוריד מערך הפורום, לא אמרתי שכולם פה מתנהגים ככה, אבל יש ויש, הפורום הזה מכיל שלל גילאים מצעירים יותר עד בוגרים יותר, כל אחד צריך לשמש דוגמא טובה לשני, אתם יכולים להעביר ביקורת שלילית גם בלי להשתמש במילים כמו "מחורבנת" "מעפנה" "מגעילה" וכו', תוכן הדברים משפיע הרבה על נושא ההודעה גם אם לא התכוונתם להעליב או לפגוע בכוונה. אני מאד מקווה שתגלו בגרות ותשימו מאחורה את כל הדברים השליליים האלה ושנתחיל לנהל פה דיונים רציניים בלי להשתמש במילים נמוכות. ושוב אני לא צריך שאף אחד יזכיר לי איך אני דיברתי ומה אני כתבתי אני מודע טוב מאד לדברים שנאמרו ע"י וכן אני ממש מתחרט ומתבייש על זה שהצטרכתי להגיע למצב שניבלתי את הפה. מקווה שתבינו ושתסכימו עם מה שכתבתי. תודה.

spiceupmylife1

New member

לא מסכים וכתבתי לך במסר.

אני יוכל אולי קצת לעדן אבל עם כל הכבוד - חופש ביטוי - מותר לאנשים כאן להתבטא כרצונם.

Orush the Best

New member
.....

אני מסכימה איתך בחלק ממש שאמרת.. לכל אחד יש זכות כאן להגיד את מה שהוא חושב, זה המקום לדבר ולדון על הכל... אבל פשוט צריך לשמור שהכל יהיה בגבול הטעם הטוב, בלי דיבור מלוכלך מדיי. אבל אם למשל למישהו יש דעה שלילית לגביי משהו, זה ברור שהוא לא יכול להשתמש במילים חיובות ויפות, נכון? צריך בסך הכל להשתדל להיות מאופקים, בלי מילים מאוד נמוכות, כי כמו שאמרתי יש גם גבול למה שאפשר לקרוא... זו דעתי...

candyheart

New member
אני חושבת שהכוונה היא טובה.

ואין סיבה שהפורום ירד לפסים אישיים ואני שמחה שאין כוונות כאלה. למרות זאת,כפורום העוסק בתרבות הפופ וכפורום קליל שאמור להוות כיף למשתמשים,אני חושבת שאנחנו לא צריכים להתחסד יותר מדי ויש מקום לצחוק ושטויות.זה תמיד היה חלק מהפורום ואני חושבת שלעקוץ זמר כלשהו טיפה,כל עוד זה נעשה בהומור,זה לא דבר פסול ולרוב מתקבל פה בצחוק ובכיף. אנחנו לא פורום חסידי ושמרני ואנחנו כאן כדי להנות.אני חושבת שכל עוד אנשים לא מעליבים בן אדם אישית וגם לא לוקחים עקיצה קטנה על זמר כלשהו כפגיעה אישית,אין סיבה שלא יהיה פה שחרור כמו שיש בשאר הפורומים פה ובכלל באינטרנט. לאף אחד לא היתה בעיה עם ההתנהלות הזאת בעבר ואני מאמינה שאם זה עבד עד עכשיו זה יכול להמשיך באותה הדרך.כל מה שצריך לעשות זה לא להתעצבן ולא לקחת כל דבר בצורה אישית,ובכך להעליב בחזרה ואז זה כבר באמת בעייתי.תזכרו שזה פורום חברתי שאמור להיות כיף להיכנס אליו ולכתוב בו.זה הכל.

hollypop girl

New member
אני מסכימה איתך במובן מסוים אבל

בסופו של דבר אנחנו פורום קליל וכיפי שכל אחד מביע, כל אחד פה מביע דעה אחרת ואני לא חושבת שמילים כמו "זונה" אמורות לפגוע פה במישהו (אלא אם כן הכוונה היא לאחד האנשים פה בפורום). קשה לי להגיד שאני לא קוראת לחלק מהזמרות שמפרסמים עליהן פה בפורום זונות וזה לא נראה לי משהו בוטה מדי... אבל בסופו של דבר אני מסכימה איתך

למעלה