בקשה בסקריפטינג

PureRage

New member
בקשה בסקריפטינג

אוקיי אז אני צריך את הסקריפט שעלי לכתוב ברימוט בכדיי שיעשה את הפעולות הבאות שיכתבו בחדר !commands הוא ישלח בפרטי הודעה ובה יכתבו הפעולות הזמינות כרגע וחלקם יהיו !lines nick מראה את מ"ס השורות שכתב אותו משתמש !seen nick האם אותו משתמש נמצא בחדר אם לא מתי עזב !HELP COMMAND יסביר מה אותה פקודה עושה !totaktime nick יגיד כמה זמן אותו ניק היה מחובר לחדר זה !maxP יגיד כמה אנשים היו מחובירם בו זמנית לחדר (את השיא של אנשים שהתחברו) !BMA NICK ישלח הודעה ל3 משתמשים: PureRage,shesek-bot,Sad-man וההודעה תנוסח כך: The User nick is annoying me please kick him out !list יראה את כל המשתמשים המחוברים לערוץ ואם אתם יכולים תוסיפו לי עוד דברים נחמדים ואם תוכלו לעזור לי איך לבנות אודה לכם גם תודה מראש למי שיבנה לי ויעזור נ.ב תעבירו את כל הסימי קריאה המופיעים בסוף להתחלה

Mr Boggy Man

New member
בבקשה

on *:TEXT:!command:*: { if ($2 == $null) { /msg $nick Your wish is my command /msg $nick Blah, !seen, !nick, !link, !whoknow } else { / $+ $2- } }​

PureRage

New member
אני יודע...

את זה אני יודע אבל אני מחפש את הקודים לכל שאר הפעולות

PureRage

New member
ומשהו אחרון

אני צריך בקוד שזה ישלח רק בחדר מסויים שיקרא #Channel

Sandro

New member
אנחנו מוכנים ללמד את העיקרון..

אבל אנחנו לא בונים סקריפטים מוכנים.. אנחנו לא עבדים של אף אחד..

תבנה לבד, וכשאתה נתקע ../images/Emo16.gif

או בגלל בעיה שאתה לא יודע איך לפתור, או שאתה לגמריי לא יודע איך לכתוב איזה קטע, שאל את הבעיה הספיציפית.
ניר

PureRage

New member
אני..

אין לי שום בעיה פשוט אני מחפש את הסקריפטים של מ"ס השורות שאותו אדם כתב.... את הקוד של האם ראיתי את... כמה זמן אתה מחובר פה... איזה מקום אתה ברשימת אלו שכותבים מהמקום הראושםן לאחרון וכול'.. אין לי בעיה לחבר את כולם פשוט תביאו לי אותם

Sandro

New member
סליחה.. אבל אנחנו לא עבדים שלך..

ולא של אף אחד אחר, אם אתה יכול ויודע, תעשה בעצמך.

PureRage

New member
מה הבעיה לעזור?...

באנדם מה אפת לך לתת לי כמה סקריפטים מסכנים?!?! אני לא אמרתי שאתם עבדים שלי אני רק מבקש שמי שיכול להביא לי אותם אז אם הוא לא שחצן ומגעיל ורטוצה שרק לא יהיו אותם שיביאאנילא מבקש פה טובה מאף אחד בסה"כ ביקשתי משהו תראו איך זה מידרדר כולם חושבים רק על עצמם כאילו הם יודעים וזהו מספיק אחרים לא צריכים לדעת אלה היו מילותתי בנושא מי שיכול להביא לי ולא איזה שחמן שרוצה שרקלו יהיה אני מודה לו אם הוא יביא

Sandro

New member
מה הקטע אנ'לא מבין..

זה לא שיש לי ואני לא יכול לתת לך, זה שפשוט אני לא מבין מה הבעייה לעשות דבר כזה, אם אתה רוצה ויודע, אז תעשה.. ואם לא בא לך לעשות פשוט תקח סקריפט כמו האקר סקריפט או הוט-בוט ותעתיק משם, לא מתפקידנו לבנות לאנשים סקריפטים או דברים דומים, אם אתה רוצה להעתיק ממישהו ובכך לעבור על החוק, תלך להעתיק.. אגב, מה הקשר לזה שחושבים על עצמם - אני כבר שנים לא עסקתי בסקריפטינג ותגיד תודה שבכלל עונים לך ומנסים לעזור לך..

PureRage

New member
אז איך אני ...

לוקח ומעתיק ומאיפה אני יכול להשיגבוטים אלו

למעלה