בקשה.....אנו צריכים עזרה

kranVes330

New member
בקשה.....אנו צריכים עזרה

בפורום רשתות ופס רחב אנו עושים בדיקות מהירות בשביל לא רק שלא ירמו אותנואלא גם בשביל לפתור תקלות שלא ידענו שקיימות בכלל ובשביל לעזור לכאלה שעוברים עכשיו לפס הרחב לבחור ספק הגון. הסדיקות מהירות הללו מאוד מעייפות, אנשים מתחילים להתעצל לעשותן(מי שעושה אותן יודע) ולכן, אנו צריכים מישו שיודע לתכנת(לא צריך משו מעוצב וכד´, משו פשוט) ויכול לבנות תוכנה שתעשה את הבדיקות האלה אוטומטית אם יש מתנדבים, שיפנו לפרום רשתות ופס רחב ויגידו שהוא/היא מתנדב ואנחנו כבר נגיד איך מי מה מו כמה וכו´ מוצ´ו גראסיאס למי שיתנדב...אנו מודים לו. זה יחסוך זמן רב ועייפות מיותרת תודה רבה

Ck3

New member
מוסיף פרטים..

עקרונית, יש שלושה חלקים לבדיקת מהירות: פינג לספק (שאני כבר כתבתי קובץ batch לזה שאפשר לשלב בתכנית הגדולה (או פשוט להוסיף פונקציה משלכם, לא משנה
)), חלק שני זה להוריד קובץ המחשה מהספק (שזה קובץ על השרתים שלהם, שאמור לתת מהירות מקסימלית של הורדה). ההורדה צריכה להתבצע באמצעות ההורדה של הדפדפן, בלי פרוקסי, בלי download managers למיניהם..) חלק שלישי הוא הורדת קובץ מ FTP. התוכנה צריכה לאסוף את שלושת הנתונים האלה (פינג לספק, מהירות קובץ המחשה מהספק, מהירות קובץ מה FTP), ולרכז screenshots שלהם בקובץ gif/jpeg (או קובץ גרפי סטנדרטי אחר אם זה יותר נוח). לפי דעתי יהיה הכי טוב לתת ליוזר לבחור מתי לבצע את הscreenshot בכל פעולה, ובסוף התכנית תדביק את התוצאות בקובץ גרפי כלשהו.. אם חסרים עוד פרטים, תודיעו ואנו נחדד את הבקשה.. תודה רבה מראש, משתמשי פורום פס רחב..

kranVes330

New member
מה עם הבדיקה מבזק?

ומה אם לא כל אחד(כמוני לדוגמא) יודע להשתמש בFTP??

Ck3

New member
לבזק בודקים בד"כ אם יש בעיות

כדי לבדוק מי אשם, בזק או הספק.. וגם למי שיש כבלים לא צריך את בזק.. אבל לא משנה, בזק בודקים אם יש בעיות בד"כ, או אם אתה משתמש חדש ורוצה לדעת כמה הפינג שלך.. ומי שלא יודע להשתמש בFTP - כל הרעיון של התוכנה זה שהיא מבצעת את הכל אוטומטי, מבחינתך זה יהיה שקוף, אתה תלחץ על כפתור "בצע בדיקת FTP", וזהו..

Ck3

New member
זה הFTP..

אלעד נתן נוהל, ואמר שעושים את זה כי ככה הספקים יכולים לשים את הקובץ בדיקה על הפרוקסי השקוף שלהם, ועם FTP הם לא יכולים..

darkstar

New member
אגב מה הקטע של האנחנו?

מה אתם ביחד? אם אתם מבינים למה אני מתכוון....

kranVes330

New member
איפה כותבת קוד?

היא לא "מאשרת" שהיא עושה את זה או משו כזה?

darkstar

New member
אני יודע שאני לא מצחיק

פשוט משעמם לי ואני מנסה להצחיק....

תוכנת בדיקה

טוב, האמת שבלהפעיל את ה- explorer ולעשות capture לחלונות אני פחות טובה... אפשר בעיקרון לעשות תוכנה קטנה שרצה מ- command line ושעושה *בעצמה* download הן מה- web (כלומר ב- http) והן מ- ftp. האמת שכדאי לבדוק אם תוכנה כזאת כבר קיימת, נראה לי הגיוני שכן. חיפוש ב- download.com העלה לדוגמא את זה, אפשר להמשיך ולחפש...

kranVes330

New member
אנחנו צריכים תוכנה בעיברית

ופשוטה להפעלה אנחנו צריכים שהיא תיהיה לשימוש הפורום את יכולה לעבוד עם גילעד הוא השאיר הודעה בפורום רשתות ופס רחב והיה עוד מישו שהציע תיכי ותסתכלי

למעלה