בקשה אישית.....

2Complicated4U

New member
בקשה אישית.....

אני אומנם חדש פה בפורום אבל כמו רובכם אני חושב שסטארגייט היא הסדרה הטובה ביותר שיש הסרט קצת פחות :) ויש לי הערה קטנה ... לחלקכם ... אתם כותבים על פרקים שעוד לא שודרו בערוץ 1 וזה קצת הורס ומקשה על איזה הודעה להגיב ואפשר לקרוא אותה כי אני רואה את זה בקצב של ערוץ 1 ובחל מההודעות אתם מספרים על עונות שעוד לא שודקו ופרקים שלא שודרו כמו שאני יודע שבעוד כמה פרקים הקרטריות יחייגו לעולם עם 8 כתובות אם אפשר קצת להמנע מזה בויכוחים שלכם אודה לכם מאוד תודה :)

Echelon

New member
זאת אכן בעיה

אמנם כבר דנו בה פעם, אבל לדעתי צריך עוד פעם להחליט על נוהלים חדשים, בעקבות כך שהרבה חדשים הצטרפו לקהילה, ורובם לא ראו את העונות החדשות. בעיקרון אני תמיד מסמן ספוילר ומנסה להזהיר אחרים, אבל לפעמים הרבה תשובות באות בפרקים הבאים, כך שקשה לא לדבר עליהם.

koroo

New member
לא לקפוץ מכל פיפס

אנשים אני מסכים איתכם שספוילרים זה באסה לא קטנה למי שלא ראה. ונכון שיש פה כמה ששוכחים באופן קבוע לסמןת אבל ממה שאני קולט שיש כמה אנשים שקופצים על כל שטות גם אם שמו סימן של ספוילר אז עושים "נו נו נו". אז עם כל הכבוד ויש כבוד יש למשהו להגיד לשני הצדדים "חאלס די כבר"

2Complicated4U

New member
אין שוד דבר יותר גרוע בעולם יותר

מאשר לראות פרק של סטארגייט שאתה יודע מה יקרה בו

koroo

New member
לא להיסחף

עם כל ההערכה שלי לסטארגייט יש דברים הרבה יותר גרועים מזה אז אנשים קחו דברים בפרופורציות. כי מה לעשות סטארגייט זו תוכנית טלויזיה ואנשים לא כדאי לכם שהחיים שלכם יהיו סביב תוכנית טלויזיה תצאו בחות תריחו פרחים. אל תיהיו חננות שמתלבשים כמו הדמויות וכל מילה שיוצאת מהפה של השחקנים זה קודש כי פעם אחרונה שבדקתי הם בני אדם כמוני וכמוך אז תרגיע. וזה שמקודם קפצת וצעקת "ספוילר ספוילר" למרות שזה כבר שודר.

lenin972

New member
כל זה נכון לגמרי!!!

איך שזה נראה לי כל אלה שרועמים על כל ספוילר הכי קטן הם אלה שראו כבר את כל הסדרה, זאת סתם מן פולניות שיש פה לחלק מהאנשים שחייבים למצוא טעויות בכל צעד של כולם. בסדר, זה מפריע לגלות משהו לגבי הסדרה האהובה עליך באיזה הודעה באינטרנט ולא תוך כדי צפייה, אבל שמנו את סמל הספוילר. זה באמת מספיק לדעתי, יש סמל ספוילר על מה שלא שודר בארץ. וכן, זה גם מקלקל לנו את ההנאה מהפורום שכל אות שאנחנו כותבים אנחנו מרגישים כמו פיל בחנות חרסינה, מהעניין מי יצעק עלי היום כי סיפרתי לו בטעות שג'ק הורג זבוב באמצע העונה השמינית? זה לא נראה טיפה ילדותי?

kinspirit

New member
אוקיי אבל....

מה תגיד לכל האנשים שספיילרו להם על ד"ר פרייז'ר בגלל שלא חשבו שזה כזה עניין גדול לציין את העובדה שהיא מתה... ולא, עד כמה שידוע לי זה לא קרה בפורום (למרות שזה כן קרה לאנשים מהפורום, רק לא כאן). אולי זאת דוגמה קיצונית מדי - אבל זה מה שעלול לקרות.

Chelnak

New member
דוקא כן...

עד כמה שזה עצוב, אני ספוילרתי בנושא זה בפורום הזה...
אם כי אני חייבת לציין שמאז חל שיפור משמעותי בנושא "משמעת הספוילרים" בפורום.

koroo

New member
../images/Emo58.gif אצל לנין

לא לדאוג זה לא באמת ספוילר קראו את הרטע למטה לנין לא יפה, ג'ק הרג זבוב בעונה השמינית.
הרסתי לי את כל העונה עכשיו אני אמור לחכות לראות איזה זבוב, מה זה זבוב מהונדס גנטית שנלשח על ידי אדוני המערכת דרך השער כדי לחסל את את כל הפיקוד.
או שזה זבוב גואלוד חדש קטן במיוחד שיכול להשתלט על בני אדם. באמת לנין תהיה רציני לא יפה.
קחו דברים בפרופורציות

subatoi

New member
לנין, יקירי, אני מתרעם (לא רועם,

מתרעם) על כל ספוילר, ואני לא ראיתי את כל הסדרה. לא נשמע לך הגיוני? כנראה שלא. אבל אז זה אומר שמשהו אצלך בראש קצת משוחרר. מצד אחד אתה אומר שאתה מסמן הכל כמו שצריך, מצד שני אתה יוצא נגד כל מי שזה מפריע לו. אז מה הבעיה? אם אתה מסמן בספוילרים, אז על מה הבלגאן? אם זה לא מפריע לך, אז מה הבעיה פה? וחוצמזה, כמו שכבר כתבתי, תנסו להתחשב באנשים, זה לא הורג, וזה אפילו עושה את העולם למקום ש(קצת)יותר נעים לחיות בו. אבל רק קצת.

lenin972

New member
אני מתחשב

אבל באמת שנמאס מכל זה שקודם כל אנשים מתעצבנים גם כשרשמת ספוילר כי הם חשבו שזה אמצע עונה שמינית ולא סוף העונה, זה באמת קטנוניות. ובאמת, גם לי אמרו שפרייז'ר מתה לפני שראיתי, אז נכון מאז כל פרק שראיתי אמרתי אולי פרייז'ר תמות היום, ונכון שלא הייתי מופתע שאמרו שפרייז'ר מתה ולא אוניל, אבל לעשות מזה כזה סיפור גדול? ועוד מהודעה שהיה כתוב עליה ספוילר? נראה לי שזה קצת מוגזם ובאמת כדאי שאנשים יתבגרו קצת.

subatoi

New member
צודק. באמת אנשים צריכים להתבגר.

אנשים צריכים להתבגר ולהבין שלכל אחד יש את הקריטריונים שלו בחיים, כל אחד אוהב מה שהוא אוהב, ומעדיף מה שהוא מעדיף. ואם למישהו ממש לא בא לשמוע ספוילרים, אז זו זכותו. ואם אתה לא משתגע אם מגלים לך את סוף הפרק, אז זה לא אומר שלכולם זה לא מפריע. בעסה. יש הבדל בין להתמרמר על עצם קיום סימון הספוילרים, לבין להתמרמר על ספוילר מסוים בקשר לאמצע/סוף העונה. מצידי תכתבו בתוך כל הודעה על איזה פרק מדובר. מי שרואה את הפרקים לפני כולם שישבור את הראש. אלה שבסדר לא צריכים לשבורא את הראש ולסבול מהנושא הזה. זב"שכם.

lenin972

New member
זה בדיוק מה שאני אומר כל הזמן

אני לא מתלונן על זה שאנשים לא רוצים ספוילרים, אין לי בעייה עם זה, גם לי זה לא כיף. לא מפריע האנשים הקטנוניים שמתלוננים אחרי ששמת את סמל הספוילר ואחרי זה מאיימים שהם יעזבו את הפורום. אז מצדי שיעזבו, אני לא הפרתי את חוקי הפורום ובגלל זה אני לא חייב להם כלום!

2Complicated4U

New member
אולי אני אהרוס לעצמי ואראה את הפרק

מעונה שעוד לא ראיחת פרק מפתח ובטעות יגרום לך לקרוא את זה איך תרגיש אז... תכבד את האנשים שעוד לא ראו פרקים אתה ראית את הפרק לפני כולם נהנית כי לא ידעת מה הולך לקרוא בו תן לאנשים אחרים גם להנות ממנו וחלקנו עדיין צריכים לחכות לתרגום בעברית כדי לראות את הפרק כמו שצריך :)

DNile

New member
מה???

פרייז'ר מתה? יואו, איך הרסת לי עכשיו את כל הסדרה....

subatoi

New member
מה הקשר, לעזאזל, בין כל מה שכתבת

לבין הספוילרים? מה הקשר?! אנשים לא ראו פרק מסוים, אתה רוצה להרוס להם? יהרוג אותך לסמן ספוילר? יהרוג אותך? כולה עוד כמה הקשות על המקלדת, לא אסון גדול. קצת להתחשב באחרים לא יהרוג אותך, תאמין לי. אתה ארית את כל הפרקים מהאינטרנט? שיהיה לך לבריאות. אבל למה להרוס למי שעוד לא ראה? אם הייתי מגלה לך עכשיו את סוף עונה 9. היית שמח? I think not. מקווה שזה היה ברור.

koroo

New member
אם תשים לב

כל הודעה שאני כתבתי על פרקים שלא שודרו בארץ אני סימנתי עם ספוילר. אותי משגע אנשים שמתרעמים על פיפס קטן לפני שבכלל הם חושבים אם זה שודר או לא, יתרה זה מחרפן אותי איך אנשים לוקחים את הסדרה ביותר מידי רצינות כאילו היא קודש הקודשים כי מה לעשות אני חושב שיש משהו דפוק בבן אדם שחושב שהדבר הכי גרוע שיכול לקרות זה שהוא יראה את הפרק בסדרה האהובה עליו שהוא כבר יודע מה יקרה. אנשים כאלה מבחינתי, כמה חכמים שיהיו, חסר להם בורג בראש. אני בתור אחד שנהנה מסדרות מדע בדיוני חושב שיש גבול להערצה לשחקנים כי בסך הכול הם רק בני אדם ולכמה שאני וכן ללכת עם ההאהבה של לסדרה, האנשים שבאמת שראוים להערצה לא נמצאים בכלל בתחום הזה של עסקי הבידור, האנשים האלו נמצאים מאחורי הקלעים ומה שהם עושים באמת תורם לאנשים בכל תחומי החיים כמו שני זוכי הפרס נובל הישראלים.

למעלה