בקשה אישית

בקשה אישית

היי. כבר כתבתי על זה פעם ואני פונה אליכם שוב באותו נושא. מתנצלת בפני מי שהנושא כבד לו. הכרתי בני משפחה שאיבדו את בתם - טל קרמן בת השמונה עשרה לפני ארבע וחצי שנים בדיוק. היא נהרגה בפיגוע בחיפה. מאז אביה, שהיה גם אחד ממעריציה וחברה הטוב, פועל בכל דרך שהוא יכול לחשוב עליה בכדי להכיר את עולמה של טל לאנשים סביבו. אני עצמי פגשתי אותו באמצעות החשיפה לאתר של טל. אני מבקשת בקשה אישית מכם- בבקשה הקדישו חמש דקות והכנסו לאתר של טל. כתבו האתר של טל קרמן בגוגל ותגיעו אליו. חתמו בספר האורחים. אין לכם מושג כמה זה משמעותי לאב במיוחד ביום כזה- ארבע וחצי שנים אחרי. תודה מראש על היענותכם. שושו.

../images/Emo207.gif חברות של לוחמים...

כתבתי משו בעקבות שיברון לב של חבר... מקווה שאתן לא שוברות לחבר ת'לב
http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1077041

McBlack

New member
yodea ma? lech lehizdayen, chatichat bachyan,

ata choshev shelechaverot shel kraviim kal? tir'e rak kama dmaot nishpachot po baforum kol yom. im chavera shelcha zarka otcha kanir'e haita la siba tova maspik, minisaion ani omeret lecha shedvarim kaele lo baim bekalut. im ha-ex hechzakti et hakesher vehergashti sheani hayechida, haita li emuna banu sheyachla lehaspik ad sof hasherut vemeever, aval hakravi pashut dafak bo mashehu vesiravti lir'ot et ze merov haemuna sheze yatzliach vesheze yaavor. im chavera shelcha nifreda mimcha kanir'e mashehu nidfak barosh shelcha o sheata lo mashki'a meatzmecha bakesher (afilu et haminimum, lo haiti doreshet prachim vedubonim al basis shvu'i) o shemashehu haya rakuv bakesher shelachem milchatchila. az titnachem bauvda hazot.

ביקרתי באתר ולא הצלחתי לעצור את הדמעות

כ"כ עצוב ומרגש.. יהיה זכרה ברוך.

למעלה