בקר של שבת נפלאה היי לכולם שבת שלום
M magy New member 4/5/02 #2 בקר נפלא לך מקווה שראית את שלל התגובות שקיבלת עקב הכנסת ההודעה ... לכי לחפש........
מ מאדאם באטרפליי New member 4/5/02 #4 מאגי ושקדי הודעה לשניכם יש לי חברה בחבורת זמר הזמינה אותי ליום שני 12 למאי בערב מפגש חבורות זמר ברמת גן רוצים לבוא גם?
מאגי ושקדי הודעה לשניכם יש לי חברה בחבורת זמר הזמינה אותי ליום שני 12 למאי בערב מפגש חבורות זמר ברמת גן רוצים לבוא גם?
ש שקדי New member 4/5/02 #5 כנראה שלא אבל כתחליף............. אני ממליץ על הארוע הנוסטלגי הבא ערב שירה בציבור שיערך מחר אצלנו משירי יאיר רוזנבלום מי שיתפתה ויבוא יזכה לארוח שקדיוני פלוס הפעלת קשרים לסולו מפתה על הבמה...............
כנראה שלא אבל כתחליף............. אני ממליץ על הארוע הנוסטלגי הבא ערב שירה בציבור שיערך מחר אצלנו משירי יאיר רוזנבלום מי שיתפתה ויבוא יזכה לארוח שקדיוני פלוס הפעלת קשרים לסולו מפתה על הבמה...............
מ מאדאם באטרפליי New member 4/5/02 #6 היי שקדון חמוד...תודה על ההזמנה זה נראה מפתה לאללה...ואני עוד עלולה להפתיע אותך.... חחהחהח רק צריכה למצוא לי נהגת/נהג וזה לא פשוט ככה לפתע ביום ראשון.... אבל יש סיכוי מה
היי שקדון חמוד...תודה על ההזמנה זה נראה מפתה לאללה...ואני עוד עלולה להפתיע אותך.... חחהחהח רק צריכה למצוא לי נהגת/נהג וזה לא פשוט ככה לפתע ביום ראשון.... אבל יש סיכוי מה