בקר של אחרי הסערה....

sahr12

New member
בקר של אחרי הסערה....

למרות כל מה שיקרה במשך היום, הכול יהיה לטובה בסופו של דבר. עמדתם במצבים קשים בעבר, האין זאת? לבסוף אתם תמיד קמים ועומדים על הרגליים. לפעמים הרגליים אולי כושלות מעט, לפעמים אינכם בטוחים מהו הדבר הבא שכדאי לעשות, אך תמיד אתם תמצאו את הדרך להתגבר על הקשיים. במיוחד כאשר אתם שומרים על חוש ההומור, ואינכם מאבדים את החיוך. אם תתנו את דעתכם לכך, תכירו בעובדה שבייסודכם אתם איתנים מאוד. אולי אין לכם את התשובות לכל השאלות, אך לפחות יש לכם את הרצון לקוות, לנסות, להאמין. ביכולתכם לראות את המשך הדרך בכל מצב, הדבר תלוי בנקודת המבט. וכאשר מתבוננים בכם, אפשר לראות שאתם בעצם... אנשים נפלאים. (סיל קארסון) איזה יופי כל עלי השלכות פרושים לרגליי... טעם הקפה המהביל נוגע בשפתיי... מעונן בחוץ הרוח טופחת בפניי... יום מקסים לכולנו..רגוע ,....בקר אורררררררררררררר.......

קראתי את דבריך ולרגע שמעתי ברקע...

את נעימה מוסיקאלית.... וקולו של יוסי סיאס ברקע... בוקר אור לך... אני כמעט עפתי מקומה 8 מרוב הרוחות.... מה עם יצפאן?

sahr12

New member
חזרתי מאוחר מידיי אתמול....

היום בסביבות 2130 טוב???? אחרי המשחק אני אעבור דרכך... בקר אור פורטיטו...

giulietta

New member
די, סער

כבר אין לי מקום על המקרר
בוקר טוב וגשמי ברכה לכולם
ג´ול
(נראה לכם שאני זוכרת איפה כל המטריות?
)

sahr12

New member
חחחחחחחחח.....זה הזמן

להחליף תתמונות שעל הקיר......חחחחחחחח בקר יפה גם לך..

ואני הייתי בטוחה .....

שזה הזמן לקנות עוד מקרר... חחחחח אם רק היה לנו הכשרון לכתוב... כמו שלך יש את הכשרון "לגנוב"... דיינו... חחחחח (לאור המצב כאן, חייבת לציין: זה נכתב ב-ה-ו-מ-ו-ר)

sahr12

New member
חחחחחח......

טוב שכתבת בהומור אם לא הייתי קורע אותך......חחחחחחחחחח די נו, לא הכל אני גונב....:)

למעלה