בקר צח- שבת שטופת שמש.

גלבועא

New member
איזו שבת יפהפיה

הצלחתי לקום בשמונה בבקר ולא בחמש בבקר. הדחתי את הכלים, בקרוב הולך לבשל. שתי הגברות שלי [זוגתי ובתי] בבית שקט ושלווה נפלא

ממש אבא/ בעל השנה../images/Emo140.gif

ולא בציניות. אמיתי. אתמול הייתה לנו שיחה על שיויון בין בני זוג, ומכיון שמרבית מכרינו מורים ,שמנו לב שאצל כל זוגות המורים שאנו מכירים יש שויון במטלות. הנושא שויון בין בני זוג שווה דיון ,לא ? ומה מבשלים להיום ? אצלנו ,עוף בלימון (בחודשיים האחרונים העץ הניב לימון בכמות מסחרית ), סלט ירוקים עם פיצוחים ותוספת כלשהי. הבנים מאוד אוהבים.

גלבועא

New member
ואצלנו, אסון קולינרי אחד

ולימון חמוץ מדי
פירה מזעזע שהכנתי, ושנזרק דקה אחרי העלאתו על השולחן לפח. [לא נותנים זבל לכלבות שלנו
] רוטב הויניגרט שלי התבסס על לימון שהיה חמוץ מדיי, כך שרק אני אכלתי בהתלהבות מהסלט. חוץ מזה, קציצות בשר ברוטב עגבניות וטקילה, מרק ירקות מבוסס עדשים שהושרו זמן רב במים. אגב, יש ב'הארץ' מתכון למרק עדשים של אייל שני. בדר"כ אני לא קורא את המדור שלו ושל זוגתו, בגלל שהוא כזה פלצן ופטפטן, והיא "משחקת" אותה מטומטמת שיש לי חשק למרוט את שערותיי, אבל מדי פעם יש לו טיפים ממש טובים. היום נסיתי את טיפ השריית העדשים הירוקות [אני לא משרה עדשים בדר"כ]. שווה הטיפ עד למאוד.

לא נורא

מי שלא עושה לא טועה. והלוואי שהיה לי כסף כמו מספר הפעמים שהיו לי כאלה "אסונות". בהזדמנות אביא לך רוטב וינגרט משגע שבעלי מכין. ועדשים ירוקות אצלי זה רק למג'דרה. ואם מדברים בנושא,הרי שאני מבשלת בעיקר את מאכלי הבית - מסורתיים, ובעלי את הפלצני והגורמה. דרך אגב, כל הילדים שלי ירשו את התכונה מאביהם. מה שמצחיק אני מוצאת עצמי מתקשרת לבתי לשאול על בישול.היא מאלו שגם בלי ספר או מתכון עושה מעדנים. זאת תכונה ?

למה אפילו? הרי הם הראשונים...

למען האמת השמש לא שיקרה היום למרות שהבטיחו. היה חמים
ונעים. נשכבתי במרפסת והמסרתי בכל רמ"ח אברי לחומה של היוקדת
החורפית...

תפו, מה קרה לך ?

שמש שקרנית הכוונה לשמש שכאילו מחממת אבל למעשה קר. להזכיר לך זוויות קרינה ?

alona 9

New member
בוקר טוב.....התעוררתי מזמן

גם פה נעים וקסום,הייתי עסוקה בטיפול 10.000 לאמי הקשישה..אין לכם מושג כמה זה משנה את מצב רוחה, שיערה הצבוע,עיסוי בפניה,קרמים וכו...מגיעה אלי בת 77 ויוצאת מפה בת 60. למחרת היא משוויצה בפני חברותיה בויצו שזו בתה שאחראית למראה שלה...אז כל עוד אני יכולה,למה לא להכניס בה קצת שמחת חיים? ועכשיו מי יכניס בי?
שמחת חיים..!!!

למעלה