בקר נפלא לכולם..

בקר נפלא לכולם..

בשבת בני וכלתי הביאו לי את הנכד המקסים שלי (כמו בכל שבת). היות וגינתי פורחת נפלא בימים אלו גם עכבישים מצטרפים לחגיגה. כלתי צילמה עכביש טורף דבורה ותפסה אותו בכלכלתו....יצאה התמונה המצורפת..יפה נכון? אפשר עוד דברים חוץ מאוכל נכון?

yifatushc

New member
עכביש?...../images/Emo5.gif

עכבישים זה הפחד שלי....
(לא ידעת, אז זה בסדר....
). אבל בלי קשר, אשמח לראות תמונות של הגינה בכלל... פרחים וצמיחה תמיד עושים טוב על הנשמה. יפעת

האמת? גם אני שונאת עכבישים אבל

איכות התמונה המדגישה את קורי העכביש וכל מה שמסביב עוררה בי התרגשות-מה...אז החלטתי להראות לכולללללם....

yifatushc

New member
../images/Emo124.gifנירה! פתיחת גלריה../images/Emo26.gif

נירה, פתחתי גם עבורך גלריה במסגרת הגלריות של חברי הפורום. את מוזמנת להכניס לשם תמונות של מאפים/מאכלים שונים שהכנת וצילמת כאוות נפשך. הגלריות נמצאות בסרגל העליון של הפורום, בין "סקר" ל-"לוחות". בינתיים הכנסי לשם את התמונות ששמת בפורום עד כה. בהנאה!
יפעת

יפעת - תודה אבל אין לי מצלמה ועד

שאקנה אשתדל שכלתי תצלם עבורי צילומים מענינים. על כל פנים אני אכניס את התמונות של מה שיש לי עד כה. זה באמת רעיון נפלא. תבורכי

yifatushc

New member
בבקשה, ו...

בקטגוריית "הפוך קובץ ללינק" את יכולה להכניס לינק למתכון עצמו, ואז אם לוחצים על התמונה ומגדילים אותה, ולוחצים עליה שוב- נכנסים אוטומטית למתכון!
(נסי להכנס לגלריה שלי, תלחצי סתם על אחת התמונות, תלחצי עליה שוב כשהיא מוגדלת, ותראי שאת מגיעה ישירות למתכון). בהצלחה!
יפעת

יפעתוש, לא הצלחתי עם הלינק...אם

אני אצרף כאן קובץ "וורד" עם מתכון - תוכלי את להעלות את הקובץ מול המתכון או שרק אני יכולה לעשות כן? כי אם רק אני - אז אני בצרות

yifatushc

New member
הממ...בעקרון הלינק

הוא לדף באינטרנט, לא לקובץ שאת שמה. כלומר: את יכולה לתת קישור למאמרים, קישור להודעה פה בפורום, אבל את לא יכולה להכניס ממש קובץ וורד. אני מציעה לך פשוט לפרסם כאן את המתכון, ואז לתת קישור להודעה שבה פרסמת אותו.
יפעת

WOW ממש חיזיון ../images/Emo12.gif גם אנכי ../images/Emo23.gif

כל מיני דברים כאלה, אני שמחה שהעכביש טרף ת'דבורה כי אני שונאת או יותר נכון מפחדת פחד מוות מדבורים בבבעעעעעעעעעע

Rebeccan

New member
../images/Emo2.gif נפלא

העכביש הוא מסוג כסופי, נדמה לי מוזמנת להביא את הצילום המדהים גם לפורום שמירטבע 718 אגב, לא דבורה כי אם זבוב לדעתי, נטרף שם פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

רבקה, לא מצאתי פורום שמירטבע718

איפה בדיוק אני אמורה למצוא אותו? האם זה השם המדוייק?

למעלה