בקר טוב

גלבועא

New member
בקר טוב

שבוע אחרי ששביתת הנשק הוכרזה. החיים נראים כמו מתחדשים. הסיוט נגמר. מה קורה אצלכן/ם?

m i t a l y

New member
אחה"צ טובים ושבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo23.gif../images/Emo16.gif

הסק"ס כבר מאחוריי וגם השלפשטונדה הולכת להכין ארוחת ערב למשפחתי הקטנה. היום אנחנו מארחים את אמי ובן-זוגה מצד אחד אוהבת שהיא באה, היא עוזרת ומייעצת לי (זוכרת איך תמיד קיבלתי את זה קשה) מצד שני, זה מלחיץ וקשה נדמה כאילו הכל צריך להיות מושלם. מקווה שיהיה בסדר. מה אצלך גלבוע? אתה חוזר לעבודה? איך היחסים עם אביך (אם הם בכלל קיימים?)?

m i t a l y

New member
ככה היא - אמא שלי

אבל היה נחמד מאוד אמנם הייתי מתוחה ולחוצה אבל היא היתה בסדר גמור איתי האוכל היה טעים לה הנוכחות והאהבה היתה מספקת לה ובכלל, מקווה שככה יהיה גם בשבוע הבא.

m i t a l y

New member
אף אחד לבינתיים

אולי תפתיעי אותי?

מיטלי, אולי תאמצי את האימרה

"מה שיהיה יהיה". ופשוט תרדי מהלחץ. ואם אמך לא תהיה מרוצה, אז מה?

אז מה? אז לא יהיה נעים

זאת אמא ולא תמיד זה נעים. אפשר להרגיש גם חובה לאמא. לא תמיד צריך להיות כייף.

מיטלי, לפעמים יש יתרון

בחירשות חלקית. אל תשמעי כל דבר, ואל תתיחסי לכל דבר. אמך תבין שאת זאת את והיא זאת היא, ובא לציון גואל. בהצלחה במקום החדש. אל תחפשי לך צרות בנרות. יש מספיק גם ככה.

גלבועא

New member
אהלן חברה

חזרתי כבר לעבודה באופן חלקי, כי המשרדים לא ממש פעילים, ותהליכי העבודה שלי מחייבים דיאלוגים עם משרדים ממשלה [חינוך] ומשרדי הרשת [אורט]. בתי התמרמרה על כך שלא שלחו אותה להילחם בצפון, אבל לא היה לה רישיון על רכב מסויים. בני עבד מרבית החופשה ועכשיו הוא נח. הוא זכה לחודש צפוף של בישול ביתי מוכוון לטעמו [גנוב, מושפע מתוכניות הבישול הרבות בטלוויזיה], עכשיו הוא מתחיל לקטר. כמו כן הוא התחיל לנהוג לב, סיבה להלחיץ את אמו. אבי - טפו טפו טפו - בריא. בשבוע שעבר הוא אושפז ליום וחצי עקב לחץ. הוא התקשר אליי, ואח"כ דיברתי עם אחיי והם לא ראו נחיצות רבה שאבוא לביה"ח, אז לא באתי. לא טרחתי להתקשר אליו אחרי שהשתחרר מבית החולים. כלומר, אין יחסים.

alona 9

New member
חבל

הוא התקשר אלייך,וחשבת לבקר אותו,מה הסיבה שהם לא ראו נחיצות רבה שתגיע ? נראה, כמו היה גישוש קטן להפשרת המתח בינכם, כי אם הוא טרח להתקשר, אולי קיווה.. שתבוא לבקר?

גלבועא

New member
הוא התקשר אליי לספר לי

שהוא מאשפז את עצמו. אח"כ התברר לי שמצבו הוא בכי טוב, וזו סתם היתה דאגה מצדו. את צודקת, אבל אני לא מעוניין, חשבתי שהבהרתי שאני לא מעוניין בשום קשר עם אבי עד שינקוט במספר פעולות.

גלבוע, מקריאת עיתוני סוף השבוע,

הסיוט רק מתחיל.רשימת הפשלות שעלו בחיי אדם היא פשוט אינסופית. אותי זה ממש מפחיד לדעת בוודאות שמדובר באוסף של הרפתקנים המהמר בחיי כולנו, שבוי בקוספציות שגויות וחסר אחריות ברמות שלא ייאמנו. האם, אחרי שהחלמנו מטראומת יום כיפור אנחנו חוזרים אליה, וביתר חומרה. הפעם המלחמה לא הסתיימה בנצחון וכולנו נשלם על כך ביוקר. כל כך עצוב שבא לבכות.

גלבועא

New member
נכון ובכל זאת...

הסיוט שממתין לנו, אני מקווה שהוא סיוט "בריא", כלומר בעקבותיו האחראים על המחדלים האיומים יוענשו, תרבות "החפיף" הישראלית, הידיעה שאף פעם לא מענישים והצפצוף הארוך של פוליטיקאים עלינו, אולי ייגמר בעקבות המלחמהזו. רק לחשוב על כמות אנשי הציבור המואשמים/החשודים בעבירות מגוונות במיוחד ולהתבייש. אבל רק אנחנו אשמים, הרמינה. העצלות שלנו, תרבות חוסר המוערבות הפוליטית, צביעת מעורב פוליטית בצבעים חד ימדיים [לנו או נגדנו], וועדות חקירה שנגמרות בכלום, ואין פוצה פה ומצפצף.

alona 9

New member
ערב טוב ושבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

חזרתי לעבודה, וטרם הצלחתי לבקר את שכנתי החדשה
מיטליייי...תדאגי רק שהארוחה תהיה חמה,ואם תרצי ,קבלי ממנה עיצה,אם לא ,פשוט ...התעלמי, לא כל כך בטוחה שהסיוט נגמר, נראה,נראה מה יביא המחר
ובנתיים לכולנו שבת נעימה,שבת קסומה..

m i t a l y

New member
אלונתי ../images/Emo23.gif

לאבטוחה שהבנתי את כוונת המשורר
בכל אופן, בדרכך לביתך, אשמח לארחך, להאכילך באוכל חם בייתי ומבושל רק דפקי על הדלת ואהיה השמחה באדם

alona 9

New member
האא,לגבי הסיוט

התכוונתי לענות לגלבוע, אני רואה שהוא הבין וגם ענה לי,

למעלה