בקר טוב

יערית 1

New member
בקר טוב

ויום ניפלא....מאחלת לכולם באשר הנכם יום מלא באהבה

שמים1

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

מי יתן ואהבה תחייך היום לכולם ברגיעות ושלווה. יום יפה לכם .

טאKילה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

יום נעים ושקט
יערית, אחתוש, בוקר טוב ורגוע

בוקר אור מלא אהבה../images/Emo23.gif

הלוואי ויהא זה יום רגוע לפחות ביום זה השבוע
בזמנים כאלה שהכל משתבש, תוכניות שטוויתי, לא התקיימו בגלל המלחמה הארורה הזאת, רציתי לחגוג את טו באב, עם בן זוגי במקום מסויים ולא יכולנו...הבוקר שמעתי בחדשות שצפוי טפטוף מקומי..הזיתי או שמעתי?? כבר לא יודעת...גם מזג האוויר השתבש? טפטוף בשיאו של אוגוסט? אולי מטאפורה- השמיים בוכים....לא רק סניורה.... תנוחמיי למשפחות שיקיריהן נפלו... היו חזקים משפחות שיקיריהן נפצעו. אחד ממשחקי הילדות הוא שנותנים ידיים יוצרים מעגל, ילד מחוץ למעגל מנסה להיכנס אך המעגל לא מאפשר לו.. אז חשבתי, אולי ניתן ידיים אפילו נתחבק ניצור מעגל אהבה ולא ניתן לאף אחד לשבור אותנו...ייצטרף למעגל רק מי שבליבו אהבה.

הAני

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

אחרי כמה ימי חופש ממש אין לי חשק לעבוד. אין לי חשק להתאמץ. רוצה להתבטל
ראיתי שהסולטן חיפש נסיכה
אני חושבת לפתוח מכרז לאביר
על סוס לבן שיבוא כל פעם שאני נחנקת וייקח אותי על הסוס שלו לארץ אחרת לכמה שעות. יש לכם רעיון מאיפה להתחיל
יום נפלא לכולם

בוקר טוב ,הנה התחלת ../images/Emo132.gif

האבירים כבר לר באים רכובים על סוס לבן הם לבושים בג'ינס ונעלי "נייקי" חולצה צמודה וג'ל בשיער הם אוהבים ים חומוס וקפה הפוך ב"ארומה" בדרך כלל הם עצמאים מקצועות חופשים או עוסקים במסחר קימונעי רובם עדין נראים טוב כמו האבירים שהתתפו במסעות הצלב ,אבל האבירם המודרנים משתתפים יותר במסעות מדבר ברכבי שטח מדונדשים ומצוידים בהמון מפתחות צלב . לאבירים של היום אין מבצר -הכל פרוץ והזקיף חשוף

הAני

New member
גם הנסיכות

כבר אין להן שמלות רחבות שמסתירות מאהבים מתרפסים ואין להן צמות ארוכות שמשמשות חבל מילוט מן המגדל ואין להן משרתת נאמנה שלוקחת איתה את כל הסודות ישר למלכה. הן לובשות חצאיות קצרות כי למי יש זמן, מתהדרות בתספורת קצוצה או מגדלות תלתלים העיקר שלא צריך לסחוב מברשת בתיק ויש להן בלוג כי רק הוא לא יכול לספר כלום לעולם ועדיין לחשוף את הכל. נראה לי שהאבירים של היום מתאימים בול לנסיכות של הלילה

צלפלפית

New member
בוקר חדש...

רציתי שיהיה יום טוב מקודמו... החדשות הרסו לי מה נשאר? לבנות על הדברים הקטנים. מתחילה עם הקפה והוא טוב.... דייני. צלפלפית

למעלה