בקר טוב

י מ י ת 1

New member
בקר טוב

בקר טוב לכולם,היום נהדר, הים חלק, עוד מעט יגיע הסייד ולעבודה!! אני מכבה את המחשב, עד יעבור זעם. שיהיה לכם סוף שבוע טוב ונעים. להתראות

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לפורום שלנו על יושביו../images/Emo82.gif

שלום לכולם,
התעוררתי מאוחר, לא צעדתי ולא בצעתי את שתכננתי אבל נכנסתי לפורום ונעשה לי שמח. ראשית רוצה לאחל לנו בריאות, בריאות טובה ושלמה כי רק היא מאפשרת לנו לנוע ולנוח.הבריאות מאפשרת לנו לחשוב בצלילות דעת ובהיגיון. הבריאות היא
הכי הכי יפה שאנו יכולים לקבל. מאחלת יחסים טובים בין בני האדם, והבנה ביניהם. לא רק לדבר באותה שפה אל גם לשמוע באותה שפה. הרבה פעמים שהלב יתרחב מנחת ושמחה. העיקר וחשוב מכל, שנוכל לחשוב חיובי על עצמנו, שלא נחפש לא אגו ולא צדק שנהיה פשוט חכמים. יום טוב

אנפה2

New member
ושוב בוקר טוב,../images/Emo127.gif../images/Emo141.gif../images/Emo127.gif

שמתי לב שהסדר השתבש הבוקר, מבחינת השרשורים. אז כמו שנאמר בפאנג שוואי, קודם סדר במגרות ואח"כ יהיה סדר ואהבה ונתינה וקבלה ,בחיים.

boaz31

New member
בדיחה בחרוזים../images/Emo151.gif

אדון אחד, מאד נשוי, יועץ לענייני מיסוי, היה נוהג להסתלבט, ולצ´וטט באינטרנט. נשים רבות מבלי משי ם, צד ברשתו אותו מקסים ואחרי צ´יטוט נרגש, היו קובעות איתו מפגש. את האמת תמיד אמר, לב רווקות הוא לא שבר. הציג עצמו כאיש נשוי, בלי שום סיפורי כיסוי. הקפיד לפגוש רק נשואות, שרק חיפשו הרפתקאות, והתאוו לריגושים, בלי לחפוץ ! בגירושין. רק אל יהא לבכם חושש, הוא בקונדומים השתמש, מסיבוכים תמיד נמנע, הבנתם כבר את התמונה? עם בנות זוגו תמיד חגג, ברמת גן, בדירת גג, של חבר, רווק מושבע, אותו הכיר בעבודה. אך יום אחד בתום מפגש, נוכח הזוג המרוגש, כי הקונדום בפנים נותר, ולשלפו כלל אי אפשר. אכן מצב מאד עגום, מחד – יש סכנת זיהום. אך אם יפנו הם למיון, עלול לדלוף דבר הזיון. הזמן עובר, לא יעזור, צריך הביתה לחזור מה עושים כאן? מה עושים? ממש זקוקים כאן לניסים. ואז האיש פתאום נזכר: הן כאן רופא למטה גר. ממש קומה אחת מתחת, הם חיש ירדו איליו ביחד. בדלת ד"ר מ. כרמון, הם צלצלו בפעמון, אמרו לדוקטור שפתח: "אתה כאן לעזור מוכרח". ללשכתו אותם הזמין, על הספה פרש סדין, את הגברת חיש הפשיט מישש פיתחה ואז החליט: מחולצתו שלף הוא עט, ובתוכה איתו חיטט, את הקונדום חילץ הוא כך, השליך אותו ישר לפח. הוא אף סירב לכל תשלום, ושח לזוג הקצת המום: "ברור לכם וגם ברי לי,! שהביצוע לא סטרילי. שכן איני גניקולוג, לא חירורג או אורולוג, כאן השתמשתי בתיאוריה, אני סתם דוקטור - להיסטוריה

erika6

New member
../images/Emo108.gifבועז יופי יופי תביא עוד

כאלה דברים נחמדים

../images/Emo6.gif../images/Emo140.gifמי המחבר, אתה? אם כן ../images/Emo45.gif

כל הכבוד על כשרון הכתיבה
ואם לא - כל הכבוד על כשרון ה'קנייה המוצלחת'!!
מצחיק ופיקנטי

boaz31

New member
פסיפלורה רוקדת סמבה -

הורדתי או מצאתי באינטרנט אין לי כשרון לכתיבה כזו

טרה10

New member
סדר במגרות..ספרי את זה למפונים

מעניים מה אומרים בפנג שווי על פינוי הבית.?

שי1951

Member
צהרים טובים, מי רוצה לרקוד ואלס../images/Emo79.gif

מי רוצה לרקוד ואלס לפני מנוחת הצהריים? מוזמן לפתוח את הקובץ המצורף
בימים האחרונים מזג האויר מתקרר מעט כבר לא כל כך חם כמו קודם - כך שאפשר לנסות ואפשר גם סתם להקשיב ולהנות (אני מקווה שתהנו)

yaely2

New member
מנהל
תודה שי וכל הכבוד. ../images/Emo168.gif../images/Emo34.gif

שי../images/Emo140.gifמקסים,גם אחרי מנוחת הצהרים

זה התאים לי. כמובן שהוא הלך לאוסף הפרטי שלי. תודה.

erika6

New member
שי גם אני גם אני אומרת../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif|מי

שי1951

Member
../images/Emo51.gifשמחתי שנהניתם מ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

שי1951

Member
לעמליה: הקובץ המבוקש נמצא

בהודעה שלי מהצהריים (משעה 14:46 ) במקום שכתוב באדום: מצורף קובץ MID

רקדתי ואלס ומאד נהניתי! ../images/Emo79.gif ../images/Emo65.gif

כעת אני שוקלת לשנות את שמי לפסיפלורה רוקדת ואלס... ולעבור מריו-דה-ז'נרו לוינה עיר הואלסים!

למעלה